• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68'lik tontişin 55 olma hedefi

Kahvaltı 1 yumurta, 60 gr beyaz peynir

Ara öğün 10 badem , 10 fındık, 2 incir, 3 ceviz

Öğlen 2 kase balık çorbası

Akşam 1 kase balık çorbası, 1 kase yoğurt

8.gün de bitti çok şükür :)) kaldı 22 gün

Merhaba ben de 3 gün önce diyete başladım o zamanki kilomu bilmiyorum ama bu sabah 62.1 çıktım ben de 55 kilo olmak istiyorum bir ayda. Şu aralar haftada 3 gün bir detoks uyguluyorum geriye kalan günlerde de sağlıklı yemeye çalışıyorum ve günlük 1 saat yürüyüş yapıyorum ben de gün gün yazabildiğim kadar yazıcam buraya ne yediğimi çok gaza getiriyor

Aynen :)) hergün giriş yapıp , düzenli yazmanın çok desteği oluyor :))

Hepimiz en kısa sürede veriririz şu kiloları inşallah :))

2 gündür şehir dışına çıkmıştım. Sabah otobüsten indiğim gibi okula geçmem gerekti. Eve geçip kahvaltı yapamadığım için , otobüste verdikleri sandviçi yemek zorunda kaldım :( :(

Haliyle sabah tartılamadım da. Bakalım yarın sabah kaç çıkacağım :(

Sabah 65.3 kg çıktım :(

Dün facia şeklinde geçince , bugün bu rakamı görmek şaşırtmadı. Olsun yine de aynı sistemde devam edeceğim.

Canım inişler çıkışlar oluyor ama bırakmak yok. Ben de bu sabah 61.5 çıktım göbeğim tamamen yok oldu diyebilirim umarım bu hızda vermeye devam ederimm :(

İnşallah canım ya :)

Benimde inmişti, geri çıktı şimdi :(
Bıktım 65ten. 2 yıldır 63 65 aralığındaydım zaten , bıktım aynı rakamları görmekten. 68 oluncada sağlam korkup , sıkı sıkıya tutundum rejime :)

Aynen bende :( kendimi en rahat, en mutlu ve en iyi hissettiğim kilo 54 55 civarıydı :(

Yok ya bu sefer pes etmeyeceğim. İneceğim tekrar o kiloma

Evet bu sefer pes etmek yok ben de çok kararlıyım hiçbir şey yıldıramaz artık. Yapıcaz bu işi benim dün akşam teyzemler geldi şehir dışından beni ziyarete ve akşama kadar harika giden diyetim hamburger kola patates ve biraz pideyle bozuldu maalesef bugün 62.1 çıktım tekrar umarım hepsi sudur ve yarına gider :(:(:( bugün dengelemeye çalışacağım

Sabah 65 kg çıktım. Cuma misafirim vardı. Ben yemiyorum diye onlarda yemiyordu bozmak zorunda kaldım :( dehşet bir vicdan azabı içerisindeyim :(

Dün telafi edebilmek için tüm gün sadece ayran içtim ve bir avuç çiğ badem fındık yedim. 65.4 ten , 65 e indim bu sabah.

Şu 63lü rakamları da görebilsem artık terar bir gaz olacak bana. 65-64 çok canımı sıkıyor.

Sabah 65 kg çıktım. Cuma misafirim vardı. Ben yemiyorum diye onlarda yemiyordu bozmak zorunda kaldım :KK43: dehşet bir vicdan azabı içerisindeyim :KK43:

Dün telafi edebilmek için tüm gün sadece ayran içtim ve bir avuç çiğ badem fındık yedim. 65.4 ten , 65 e indim bu sabah.

Şu 63lü rakamları da görebilsem artık terar bir gaz olacak bana. 65-64 çok canımı sıkıyor.
Ben de hala aynıyım canım ya takip ediyorum seni. 52.5tum şuan 51.3 üm bir hafta içinde hiç kilo veremedim. 50 kilo olmak istiyorum 4 gün içinde 1.3 gider mi acaba :/

Günaydın herkese :)

Sabah 64.7 çıktım giden kilo -3.3kg

Dün de detoks şeklinde ayran ve kefirle geçirdim. Arada badem(5) , fındık(5) , incir(2) yedim.

Yeme düzenimi aralıklı oruç sistemine göre ayarlamaya başladım 3 gündür. Rejimim bittiğinde de devam ettireceğim bir sistem olsun diye. Benim yaşam tarzıma çok uygun zaten.

11de kahvaltımı yapacağım. Marul, peynir,domates ve salatalık tam buğday ekmeğine sandviç yaptım, onu yiyeceğim :)
Öğlen ve akşam da çorba , ayran şeklinde devam.

Kazasız belasız bugün de geçti çok şükür. Eğer yarına enerjim kalırsa eliptik bisiklete de başlama niyetim var.

8de kalkış
11de kahvaltı : tam buğday ekmeği arasına marul , domates, peynir ve salatalıkla sandviç

Ara öğün fındık(5) , badem(5) , incir(2)

16.00 da 2 kase balık çorbası , 1 bardak ayran

19.00 da 1 kase balık çorbası

Yarın için sandviçimi ve çayımı hazırlayıp yatıyorum :)

Dün güzel bir eksi görünce, profiterol ve yarım paket çikolata yedim :(
normalde tatlıya çok düşkün olmama rağmen, tatlı isteğimi tarçınla kontrol altına alabiliyorum. Dün ise çok fazla saat aç kalmanın ve eksinin verdiği şımarıklığın kurbanı oldum :(

Sabah tartıldığımda yine kilom 64.2ydi. Yarın 2. Haftamı bitirmiş oluyorum. Umarım 63leri görerek bitirebilirim :(

Sabah tam buğday ekmeğinden peynirli marullu sandviç

Öğlen mercimek çorbası ve ayran

Arada incir, badem

Akşamda sadece ayranla kapatıcam.

2 haftayı devirdim. 2.hafta pek verimli geçmedi ama daha dikkat edeceğim bundan sonra. Sürecin uzamasını istemiyorum. Bozduğum anda başladığım noktaya geri döneceğim ve kendime inancımı kaybedeceğim, bunun olmasına izin veremem. 2, 3 hafta dediğin nedir ki zaten, direnmeye devam :KK49::KK76:

Back
X