canım kızım....
seni yazmak istiyorum...ama ne yazayım.o kadar çoksun ki...ancak yaşanırsın...şu an gece 4-5 nöbetindeyim.askerinim yani:))vc ye kaldırıyorum seni....öyyle tatlısın ki...uykulu uykulu...uyku her zaman tatlı ya....ama sen daha tatlısın.bak.bütün tatlarımı aldın götürdün.buradayım.
canım ne kadar büyüdün.çoook zilli oldun.heh!artık yaptığım bazı şeyleri beğenmiyorsun.sen daha iyisini öğrendin ya!
_öyle diiil anne öyle diiil.diyorsun bana....
çok büyüdün annem....çok ilerleme kaydettin.kaydettik...durup durup seni izlemek nasıl mutlu ediyor beni.kendi kendine şarkılar söylediğin gibi bir de üretiyorsun da.yaratıcısın.senin ben yani annen gibi olduğunu görmek tuhaf gibi bir duygu.beni taklit etmen.her hareketimi....her sözümü...çok dikkatli olmalıyım...çok...
artık her dediğmi anlıyorsun.ben de senin tabiii...arada dilini çözemediğim oluyor.bazı harfler çıkmıyor ya.affet...seni tekrar ettirdiğim için.sen nasıl hayatı öğreniyorsan ben de seni öğreniyorum annem...
sen çok merhametlisin.yerdeki oyuncağına bastığımda canım çok yanıyor.sana çok kızıyorum toplamadığın için.acımdan bağırıyorum .insanii olarak.sen hemen gelip acıyan yerimi öpüyorsun.sonra kendime kızıyorum sana kızdığım için...
c harfini henüz bulamadın ağzının içinde....babana aklın sıra babacım diyorsun babambam.bana da annemnem:))
bugün de yedin bitirdin beni kızım.bana güzel kız deyip durdun.ruhumu okşadın.minik şey seni.güzel kız ha....SENSİN!
yarın,yani bugün yeni yıla girceğiz kızım...seninle ikinci yeni yılım.babanla benim ikinci doğum günümüz

iyiki doğurdun annem bizi...iyi ki can verdin bize...baban artık 20 yıldır görmediğim kadar gülüyor...tüm hayatımız değişti seninle.sen yeni hayat oldun bize.sağol yavrucum...senden tek şey istiyorum..hep yanımzda ol olur mu?
seni seviyorum kızım...seviyoruz....nice yıllara