- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 106
- Konu Sahibi DenizGeldi
çok yoğunum arada açıp bakıyorum yazamadan kapatmak zorunda kalıyorumzeytinnn...uzun zamandır ses çıkmıyordu...ayşe url ile sana ara sıra selam yolluyorum buradan....
yaaa senin oğlan da bir türlü sağlığına kavuşamadı yavrum.böbrekler daha ,y,miş.şükür.ne kadarlık oldu.bir yaş sonrası bal verilyor diye biliyorum.ben bazı bazı denize bala biraz tarçın atar veririm.gerçi benim kız büyüdü...öksürüğü neye bağlı...eskiler kirli yapağı (yün parçası)koyarlarmış göğsüne...naçizane dene derim...
pişik..oy..ilaçtan oluyorsa kullandığı sürece olacak y,ne..antibiyotiği değiştirseniz dr a danışıp.sinirli ve ağlamaklı olması normal.canı yanıyor çünkü...çişi de kakası da yakar.oy yavrum.sıcaksa bazen altını açık bırak diyeceğim.ama çok geçici bir rahatlama ..
çok geçmiş olsun.
oğlum neredeyse 10 aylık oldu. bal konusunda doktorla görüştük artık başla dedi.en iyi öksürük ilacı baldır dedi. dün 1 çay kaşığı verdim ilk kez.
bademcikleri büyük ve çok alerjik bir bebek. alerjik egzeması bile var yavrumun.
allahım dermansız dert vermesin inşallah kuzuma. doğduğundan beri çekmediği kalmadı.
pişik içinse her antibiyotik aynısını yapıyo. iğne vuruldu oda yaptı. kaç farklı şurup kullandı onlarda aynı. çok fena durumdayız. zaten her alt açmada feryat figan. baya bi açık dolaşıyoruz. allahtan ev sıcak.
senin prenses de maşallah dil olmuş papuç kadar :)
sevsin onu teyzesi. şeker böcek