yaşatsın canım yaşatsın inşallah.....tüm isteyenlere

sana ne yazsam sümeyyem....ne yazsam.Güzel Allahım yazsın inşallah....biliyorum.gelgitleri çok iyi bilirim...ne yap biliyormusun.daraldığında deriiiin bir nefes al.hakkımda hayırlısı... ne olacaksa olsun de....zaten biz yazılanı geri çeviremeyiz.ama umut etmeye de devam etmeiyiz.korkuya değil umuda sarılmalıyız.
düşünceler...hep düşünceler bizi korkuya götürür.olmayacağını düşünürsek korkarız.çünkü yine mi ?deriz.çok üzülürüz.sonra yaşadıklarımız aklımıza gelir.ymurta sayısı gelişti gelişmedi yapılan iğneler iğne izleri eski negatifler sonra kendine acımalar.canını acıtıyormuyum.affet.amacım asla bu değil.ama eskiyi tekrar tekrar düşünürsek bunlar oluyor.düşnmemeye çalış diyorum.biliyorum bu çok zor.zaten biz zoru başarmaya çalışmıyormuyuz.
ben ...son tedavimde...ne kadar oldu hatırlamıyorum.zaten tek transferim oldu onca denemelerde...son değildi şimdi hatırladım.neyse...ilk ve son 12 günlük beklememde diyeyim.kısa va anlaşılır olsun.yattığım yede telefonumda oyun oynardım...teyzem kalmıştı yanımda.çoook güzel pijamatakımlarımı giymiştim.bebekler gibi yattım kendimi şımartarak..yaz'dı.dondurma yedim.ımmmh.çikolatalı çikolatalı.hatta kocam daha ilk günlerde iki kiloluk koca bir kutu dondurma getirmişti bana.hehhehe...innnşallah bebeğin içinde gelişiyordur sana tutunuyordur da canın istesin.:))
küçük tv karşımdaydı.zap yapardım.şimdilerde tv neredeyse hayatımda yok ya...senin de olmasın inşallah.

çook mutluydum.o içimdeydi.bazı bazı sanki iple çekilir gibi hafif kasılmalar olurdu.minik batmalar.herşeyi bir şeye yorardım.şöyle yatarsam bişey olurmu ay çok mu eğildim.yani anlıyacağın pek bi nazlandırırdım kendimi.
ama ara ara seninde içine yerleşen korkular beni de esir ederdi.
deniz den sesler geliyo uyanmaz umarım.ıh lıyor.
ben düşündükçe korkardım.tam şurama.iki göğsümüm ortasına çukura bir yumruk yapışırdı.nasıl bir korku.ama o yumuruğu ben büyütüyordum biliyormuusn.onu oraya ben koyuyordum.düşüncelerimle.bunu keşfettim.nasıl mı..ya olmazsa diye düşünmediğim zamanlar hiç öyle birşey olmazdı.herşey yolundaydı.
bu herşeyde böyle...iş başvurusunda....sınavlarda...olmasını istediğin herşeyde.ya olmazsa diye düşündüğümüz zaman oluyor budepremlerde de böyle.tabii bunda ya olursa diye aklımıza düşüncelerimize girerse....senden ricam...o yumruğu büyütme.büyütmemeye çalış.hep güzel şeyler düşünmeye çalış.tv deki negatif haberleri izleme.yerli yersiz konuşan kişilerin yanında bulunma.mükünse senin yanına gelmelerini engelle...kocine şöyle davran...hamileymiş gibi...bebek şunu istiyor.bebek bunu istiyor.hhehhhehe.fırsat bu....şımar şımarabildiğince...kzıgınlığın var ise de tatlı tatlı çıkar ondan.hhhehhe.aanı değerlendir.
umarım yardımcı olabilmişimdir.tüüüm sevgileirmi yolluyorum sana....anaaaammm deniz koca bir osuruk attı...seninki de kokutsun inşallah burnunu...sevgiler....