• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sümüklüböceğin hikayesi

oyyyy yesin onu teyzesi yaaaa. şeker şeker. şirinlik abidesi maşallah. seveyim onun şaaaaarrkkıııııııısını :1:

ye teyzesi ye...tam ısırmalık..ben onu bal diye seviyorum.bal bu bal bal bal bu bal.diye seviyorum.o da ba diyor.gerçekten de bal.çok yoruyor beni zilli ama olsun.değiyor.ah biraz vaktim olsa yazacağım şirinliklerini de...olmuyor işte.
foto çekildin mi?eymen di değil mi?kartal eymen.oğluşla aranız nasıl?temelemeler hızlanıyordur artık.sabırsızlanıyordur..haydi hayırlısı...minik bir tavsiye;mümkün olduğunc istirahat et dinlen.bolbol da uyku depola...bebeğin gelince çok ihtiyacın olacak...ssevgiyle kal.

tek kelimeyle mükemmel eline koluna yüzegine sağlık ve en önemlisi denizine sağlık sana bu güzel duyguları yaşatmış sen yüreğinden geçenleri okadar güzel anlatmışşsınki bu yüreğin bende olup olmadığından şüphe ettim...............................rabbim bizede böyle anne olmayı nasip etsin...................

evet canım...denize teşekkürler.ilk başta onu bana yazan Allaha teşekkürler...milyonlarca şükürler olsun.bütün yavrulara sağlık olsun.anne olunca sadece kendi yavruna dua edemiyorsun.nerde varsa diyorsun.. hepsine sağlık.aminnn amin aminnn isteyen herkese dileğini versin Allahım.AMİNNNNN.

minik denizimize geçmiş olsun...
maşallah dillerden ballar akmaya başlamış...:))))darısı başımıza:)))

Bal ki ne bal teyzesi..anzer balı...teşekkür ederim şifa dileğin için.aminnn aminnn aminnnnn.milyonlarca aminn.Allahım daha fazla bekletmesin.bir an önce siz de tadın....

larvam benimmmm.sümüklüböceğimmm.tulumunun içinde iki dakika öncesine kadar uyuyordu.böceğim benimmm.çok seviyorum onu çokkkk.
şimdi gidiyorum.zarından (tulumundan çıkaracağım onu)
çay suyu koyacağım.tost yiyeceğiz kızımla....şimdi herkesler uykudadır.sümüklüböceğin annesi erken uyandı ama onu bekledi.balkonun mermerlerini sildi.battaniyesini havalandırdı.çamaşırlarını astı.evi de az topladı.bir de minik şaaaarkııı ezberlemeye çalıştı.
bugün güzel olacak.çokkkk güzel.şu an mandallarıyla oynayan böceğimle çokkk güzel olacak...
güneş göz kırpıyor...beni kandırmaya mı çalışıyor.belki az çıkarız dışarı.

bugün herkese benim mutluluğumdan gönderiyorum...almayanlar çok şey kaçırdı.sevgiler.....

afedersiniz afedersiniz.çok afedersiniz.günaydın dememişim:17:
.kocamaaaaaaaaaan günaydın.herkese mutlu pazarlar.:71:

ye teyzesi ye...tam ısırmalık..ben onu bal diye seviyorum.bal bu bal bal bal bu bal.diye seviyorum.o da ba diyor.gerçekten de bal.çok yoruyor beni zilli ama olsun.değiyor.ah biraz vaktim olsa yazacağım şirinliklerini de...olmuyor işte.
foto çekildin mi?eymen di değil mi?kartal eymen.oğluşla aranız nasıl?temelemeler hızlanıyordur artık.sabırsızlanıyordur..haydi hayırlısı...minik bir tavsiye;mümkün olduğunc istirahat et dinlen.bolbol da uyku depola...bebeğin gelince çok ihtiyacın olacak...ssevgiyle kal.

baldır tabi yaa prenses.nasıl tatlıdır o şimdi.şirineeeee

ah be canım istirahat nerdeeee. hala çalışıyorum.doğuma 3 hafta kalınca bırakıcam inşallah.oda erken doğarsa yandık hiç dinlenme zamanım yok :(
hala foto çekilmedim inanki fırsat bulamıyorum. işten eve gidiyorum yemekti ortalığı toplaydı bitiyorum. hiç aklıma bile gelmiyo. haftasonu da sadece pazarım var o günde odasını hazırla çamaşırlarını felan hazırla derken geçiyo.
hiç durmuyoki oğlum teyzesi gece gündüz tepişiyo maşallah. doğunca pek bi yaramaz olacak sanırım :1: ah bi doğsada sevsek artık.

birkaç gün önce kızım çekyat tepesinde idi.camın önünde.bana''anne otu''dedi çekyata eliyle vurarak....bu çokkk güzelll...
'' anne otu''
beni yanına çağırdı.yanında olmamı istedi.''baba geldi'' den sonra ikinci kısa cümlesini kurdu.bu çok güzel...
mutluyum... :24:

birkaç gün önce kızım çekyat tepesinde idi.camın önünde.bana''anne otu''dedi çekyata eliyle vurarak....bu çokkk güzelll...
'' anne otu''
beni yanına çağırdı.yanında olmamı istedi.''baba geldi'' den sonra ikinci kısa cümlesini kurdu.bu çok güzel...
mutluyum... :24:

ayyyyy :16::16::16: büyüdü denizcik annesi yaaa. ohhh yerim ben onun dillerini. annesine nelerde dermiş prenses. :nazar::nazar::nazar::nazar:
kocaman abla o annesi yaa. abla oldu iyice denizcik.

o kadar güzel yazmışsınız ki baştan itibaren iş yerindeyim okudum ağladım ağladım :5: :5: :5:

ne güzel kızınıza mutlulugunuza kavuşmuşsunuz...benim de cevremde ıkı kişi var evlat edinmiş

hem kendileri hem cevremiz ailemiz öyle benimsedik öyle kucakladık ki ne annelerine hissettridik ne

bebişlere insan tabii ki kararsız kalır çevre konusunda ama bizim insanımız yürekli ya içli insan

dayanamaz hiç...Allah sizden razı olsun bir bebeği yuva sahibi yaptığınız için....mutluluklar dilerim ömür boyu :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
baldır tabi yaa prenses.nasıl tatlıdır o şimdi.şirineeeee

ah be canım istirahat nerdeeee. hala çalışıyorum.doğuma 3 hafta kalınca bırakıcam inşallah.oda erken doğarsa yandık hiç dinlenme zamanım yok :(
hala foto çekilmedim inanki fırsat bulamıyorum. işten eve gidiyorum yemekti ortalığı toplaydı bitiyorum. hiç aklıma bile gelmiyo. haftasonu da sadece pazarım var o günde odasını hazırla çamaşırlarını felan hazırla derken geçiyo.
hiç durmuyoki oğlum teyzesi gece gündüz tepişiyo maşallah. doğunca pek bi yaramaz olacak sanırım :1: ah bi doğsada sevsek artık.

cep telefonuyla da mı yok foton...olmadı şimdi...hadi benim yok...tembellik etme annesi...ileride oğlun soracak anne ben neredeydim diye .:18:
yalnızmısın?tek başına olmadı herhal eymen...eşin çeksin fotonu...:47:

sevgiler hamiş :49::16:

ayyyyy :16::16::16: büyüdü denizcik annesi yaaa. ohhh yerim ben onun dillerini. annesine nelerde dermiş prenses. :nazar::nazar::nazar::nazar:
kocaman abla o annesi yaa. abla oldu iyice denizcik.

büyüdü büyüdü teyzesi:))
oooooo.kızım neler yapıyor neler..annecim köpek nasıl yapıyo diyorum.dilini çıkarıyor zillim..çok tatlı ve de çokkk komik oluyor:1:

o kadar güzel yazmışsınız ki baştan itibaren iş yerindeyim okudum ağladım ağladım :5: :5: :5:

ne güzel kızınıza mutlulugunuza kavuşmuşsunuz...benim de cevremde ıkı kişi var evlat edinmiş

hem kendileri hem cevremiz ailemiz öyle benimsedik öyle kucakladık ki ne annelerine hissettridik ne

bebişlere insan tabii ki kararsız kalır çevre konusunda ama bizim insanımız yürekli ya içli insan

dayanamaz hiç...Allah sizden razı olsun bir bebeği yuva sahibi yaptığınız için....mutluluklar dilerim ömür boyu :nazar: :nazar: :nazar:

Çok teşekkürler yorumunuz için...Ben de Allahıma binlerce milyonlarca kez şükürler olsun diyorum..kızımı bana gönderdiği için...o bizim için olmuş...
Allahım...hep böyle devam etsin AMİNNNN

Sizin de bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun..sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...

özelden bir arkadaş rica etmiş...umut oluyormuşum. daha fazla yazmaya çalışacağım artık sümüklüböceğimi....

cuma günü kızıma ilk kekimi yaptım...her yaptığımı gösterdim ona.mutfağa bir sandalye koydum oturttum onu.önce yumurta ile şekeri mikserle çırptığımı gördü.sonra sırasıyla ne koyduysam onları...sana kek yapıyorum annem dedim...bunu söylemek çok mutlu ediciydi.çokk.sabırsızlandı.fırını görünce önce et dedi.yok annem et akşam pişti.şimdi sana kek pişiricem dedim.o da kek dedi durdu.kakaoluydu.laf aramızda.misafir gelmeden neredeyse kızkardeşim kızım ve ben nerdeyse yarıladık.ılık ılık...ımmmh.çok güzel olmuştu.bayıldı kuzummm:56:

Son düzenleme:
bu sabah kızımla önce markete gittik.maydanoz lazımdı.öğlene yemek yetiştirecektim.çıktık.kapı önündeyiz.zor tuttum kuzuyu.kapımızın önünde park var.orayagiiyor.annecim sonra ,sonra diye diye zor kandırdım.yolda giderken kedi gördük.benim kızım ona hav dedi.olsun.pisi pisi yaptık.kediye yanaştı.sevmek öpmek istedi.mmmm mah diye.
neyse market dönüşü bir yere daha uğradık.orası da farklı bir market.(alacağım şeyi bulamamıştım)serbst bıraktım onu.annecim ellemiyoruz dedim defalarca.sadece bakıyoruz diye tekrarladım.hı dedi hep.sözümü dinledi yavrum.ben de hep onu mamalarla rafta neler varsa onlarla tanıştırdım.kimine biraz dokundu.uyarınca bıraktı.(alışması,öğrenmesi lazım)birkaç parça şey alıp çıktık.dönşüte de az salladım salıncakta.demirlere sallansın diye götürürken komşu seslendi ona.hiç oralı olmadı.komşu çıktı evine.sonra biz çıktık evimize.kapımızın önünde komşunun çocukları bekliyordu.5 dk kadar da onları görssün istedim.sonrasında evimizdeydik...

şimdi uyuyor balım.

bal bu bal bal.
bal bu bal
annesiiiiinin balı bal diye seviyorum onu...

uyuturken ninniler besteliyorum söylüyorum.o an geliyor.söylüyorum.o da çok mutlu oluyor.uyuyor.ifadesinden anlıyorum.büyümeyi çok istiyor.kollarını yukarı kaldırıyor.kocamaaaaan yapıyor.öğrettim.kocamaaaaaan olucakmış.çok uyursa kocamaaan olucak benim kızım diyorum.tututyor.heh heh.....

benim kızım uyucak niiiinni.
uyucakta büyücek niiinni
okullara gidecek niiinni
kocaman olucaaak niiinni

uydurduklarımdan biri

bir de onunla konuşuyorum uyuturken.benim uyucak.kocaman olucak.okula gidiceek.ben kızıma herşey herşey alıcaaam.akka diyor soruyor.ayakkabı soruyor bana.akka da alıcam kızım diyorum.sana cici alıcam diyorum üstündekileri göstererk.kalem alıcaaaam.kitap alıcaaam.defter alıcaaaam.herişey herşey alıcam annem diyorum.canım benim ya...çok seviniyo.daha çoğunun n eolduğunu bilmeden.öğretmeni olucak kızımın diyorum.deniz burdamı diycek diyorum.burdayııım diycej diyorum.arkadaşları olucak diyorum.en çok ta bunu seviyor.arkaka diyor.ille de arkaka...her uyumada arkaka soruyor.

bu ara da kakasını ya da çişini yaptığı zaman yaptığını kabul etmiyor önce.açtırmak istemiyor.zor kandırıyorum.kaçıyor zilli.
kim yaptı annem kakayı diyorum.ya baba diyor. ya da anne...heh.heh.utanma duygusu gelişiyor sanıırım.kızım diyorum baban işte.hangi ara yaptı da geldi senin bezine koydu diyorum hahahhaaa .
bu da gülmelik olsun.

okurken ağlamamak mümkün değil yürekten diliyorum ki mutluluğunuz daim olsun allahım sizleri hiç ayırmasın maşallah. ben de ilk aşılamamı yaptrdım bekliyorum anneliği o kadar güzel tarif etmişsiniz ki rabbim bana da nasip eder inşallah anne olmayı, deniziniz ve eşinizle çooook sağlıklı uzun bir ömür diliyorum alhım nazarlardan saklasın eşinizn ailesini de hiiiiç umursamayın, lütfen hep yazın siz...takip edicem hep sevgiyle kalın:nazar:....

bu kadar gülmeye azıcık acılı toz biber de ekelim...dikenleri de var hayatın demiştik ya..

mesela bazen deliriyorum ...söz temsili...beni saçları diken diken olmuş resmedebilirsiniz.ya da hani cereyana kapılmış tiplerolur ya karikatürlerde.hafif ondan.(bende daha çok bone var)mutfakta her yer her yerde.uçuyo gidiyor.dağınıklıktan.ben yemek yapmaya çalışırken o da dolaplarda ne varsa çıkarıyor ortaya.eh.birazdan baba gelecek.yemek olması lazım.mecbur göz yumuyorsunuz bir yerde.yerlerde patateslermi soğanlar mı gezmiyor.bir yandan da iyi oluyor haaa.küçük parmak kasları çalışıyor.makarna süzgeci,limon sıkacağı,tepsi,çekmecelere ne varsa(şimdi artık çekmeceler boş!)çarşamba pazarı halt etmiş.yeni paarlar türetiyoruz.hem yenişeyler de öğreniyor benimle.çünkü her yaptığımı gösteriyorum.çorbayı karıştırırken,makarnayı süzerken,patatesi kızartırken pilavı pişirken.....sürer gider.sol kolum ne zaman iflas edecek bilem.Allahım güç verecek inşallah sonsuza kadar....
dağınık ,pasaklı bir anne olursam anlıyacağınız o çok mutlu hehehhehehehhe..

Son düzenleme:
okurken ağlamamak mümkün değil yürekten diliyorum ki mutluluğunuz daim olsun allahım sizleri hiç ayırmasın maşallah. ben de ilk aşılamamı yaptrdım bekliyorum anneliği o kadar güzel tarif etmişsiniz ki rabbim bana da nasip eder inşallah anne olmayı, deniziniz ve eşinizle çooook sağlıklı uzun bir ömür diliyorum alhım nazarlardan saklasın eşinizn ailesini de hiiiiç umursamayın, lütfen hep yazın siz...takip edicem hep sevgiyle kalın:nazar:....

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için..senin de yavrun sana tutunsun inşallah.AMİNNNN....aklına hep pozitif şeyler getir olur mu...bende inşallah pozitifini buradan okurum hayırlısı ile....aşılama ikizlere hamile kalanlar da var heeee....:23:

Back
X