- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
günaydın böcekseverler

herkese mutlu hafta sonları

herkese mutlu hafta sonları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın böcekseverler![]()
![]()
herkese mutlu hafta sonları![]()
günaydınnn güzel anne ve onun deniz kızı
son yazdıkların yine süperr
takipçinizim![]()
Arkadasım sen ne kadar güzel bir insansın böyle. Allahım ne olur , senin gibi insanlar sarsın etrafımı. Şimdi yanımda olsan o güzel yanaklarından öperdim inan.
Seni canı gonulden kutlarım, evladınla mutlu ,saglıklı bereketli bir hayat dilerim.
Sen öyle büyük bir emanet almışsınki Yüce Allahtan, bu her kula nasip olmaz.![]()
ah...selam lena....canlı selam![]()
Afiyet şeker olsun , eminim çok güzel olmuştur. Eee ne de olsa 2 güzel kızın elinden çıktı bu pasta .İçinde bolca da sevgi var.
Çok keyifle okuyorum yazdıklarını, yaşıyor gibi okuyorum. Allah mutluluğunuzu daim etsin, size daha güzel
günler nasip etsin inşallahh amin Yarabbim..
Böylee yüzüme bi gülümseme geldi bak yine. Deniz şimdi 1 yaşında demi?
Deniz ismine de ,denizin kendisine de bayılırım buarada :))![]()
Yazdıklarını her okuduğumda gözümün önüde canlandırıyorum...Allah nazarlardan korusun..Allahım herkesin gönlündekileri hayırlı et öyle bizlere kısmet et.....
iltifata teşekkürler zhr
senin de kız dı değil mi?yanlış hatırlıyorsam affet...senin nasıl gidiyor...bn yazacağım anlatacağım da zamanım çok az inan...tatlı ve de zilli kızım çok yoruyor beni.bir o kadar da mutlu ediyor.sabahları şapur şupur mmm mah diye öpülmenin zevki başka![]()
evet cnm kız benimkide hemde ne cadı ne yaramaz bi kız :)) valla bizde aynı sizden pak bi farkımız yok sen yazdıkça bazen bizi okuyo gibi oluyorum :))