• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sümüklüböceğin hikayesi

günaydın herkese:71::71::71:

kk da sorun var herhalde.attı beni. yazamadım ...kız uyanır gibi oluyor...sevgiler...

Arkadasım sen ne kadar güzel bir insansın böyle. Allahım ne olur , senin gibi insanlar sarsın etrafımı. Şimdi yanımda olsan o güzel yanaklarından öperdim inan.
Seni canı gonulden kutlarım, evladınla mutlu ,saglıklı bereketli bir hayat dilerim.
Sen öyle büyük bir emanet almışsınki Yüce Allahtan, bu her kula nasip olmaz.
:nazar:

günaydınnn güzel anne ve onun deniz kızı:71:
son yazdıkların yine süperr:nazar::nazar::nazar:
takipçinizim ;)

iltifata teşekkürler zhr:71:
senin de kız dı değil mi?yanlış hatırlıyorsam affet...senin nasıl gidiyor...bn yazacağım anlatacağım da zamanım çok az inan...tatlı ve de zilli kızım çok yoruyor beni.bir o kadar da mutlu ediyor.sabahları şapur şupur mmm mah diye öpülmenin zevki başka:21:

Arkadasım sen ne kadar güzel bir insansın böyle. Allahım ne olur , senin gibi insanlar sarsın etrafımı. Şimdi yanımda olsan o güzel yanaklarından öperdim inan.
Seni canı gonulden kutlarım, evladınla mutlu ,saglıklı bereketli bir hayat dilerim.
Sen öyle büyük bir emanet almışsınki Yüce Allahtan, bu her kula nasip olmaz.
:nazar:

teşekkürler yavrucum...yanağın değdi...:))
ben de eğer yanımda olsan sormak istediğin herşeyi cevaplamak isterdim inan.
emanet dolu...bekliyorlar...olur olur.isteyen her kula nasip olur...:emir_bebek:

güünayydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, ne güzel mis gibi bir günnnnnnnnnn....:21::37:

evet lena....mis gibi bir gün...

bugün kızımla bisküvili pasta yaptık.daha doğrusu ben yaptım ona izlettim.kakaolu pudingimiz kalmamış.kenddim yaptım.heh.biraz kakao,iki kşık nişasta,karara göre şeker...çok ta güzel oldu.3 bardak ta süt.tamam.hem ben içine ceviz de koydum...pişmeye yakın da az tereyağ.hazırlardan daha güzel oldu.şekeri de az eksik..al sana organik pudink heh heh..
ben yaptım o izledi.bir sandalye getirdim yanıma.üzerine çıkarttım.o ayakta...hiçbirşeyi ellemiyoruz annem dedim.hıh dedi.yani tamam.:))ama bisküvi kırdım verdim sıkılmasın diye.hem istedi de oburum..anne sana pasta yapıyo dedim.pasta bitti.tencereyi de bir güzel yaladık.uykusu vardı.sabah erkenden uyanmıştı.soğusun sonra vericem dedim.sşimdi öff dedim.öff sıcak demek oluyor.az tutturur gibi odu.kandı.uyudu kucağımda yavrucum.uyuturken ona onu ne kadar sevdiğimizi anlattım.annesinin babasının onu çok sevdiğini onun bizim bi tanecik kızımız olduğunu,çok kıymetli çiçeğimiz,böceğimiz olduğunu anlattım.onun büyüyeceğini,ona neler alacağımızı,onu çooook sevdiğimizi sıkı sıkı sarılıp çok çok öperek anlattım.çooook hoşuna gidiyor.bir iç çekiyor.dalıyor...

anneler ....lütfen yavrularınıza sık sık onu çok sevdiğinizi söyleyin...çokk iyi anlıyorlar..aradan zaman geçtiğinde beklemediğim bir anda annnnneeeğğeeeemmm diye şapur şupur öpüveriyor beni denizim.onu çok seviyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Allahıma binlerce şükürler olsun...şimdi uyuyor da kaçak göçek yazıyorum....herkese sevgiler...

NOT:hayat öyle ya da böyle geçiyor.....zaman çokkk kıymtli....geçmişi geçmişte bırakıp geleceğe bakmalı...

Afiyet şeker olsun , eminim çok güzel olmuştur. Eee ne de olsa 2 güzel kızın elinden çıktı bu pasta .İçinde bolca da sevgi var.
Çok keyifle okuyorum yazdıklarını, yaşıyor gibi okuyorum. Allah mutluluğunuzu daim etsin, size daha güzel
günler nasip etsin inşallahh amin Yarabbim..
Böylee yüzüme bi gülümseme geldi bak yine. Deniz şimdi 1 yaşında demi?

Deniz ismine de ,denizin kendisine de bayılırım buarada :)):48:

Yazdıklarını her okuduğumda gözümün önüde canlandırıyorum...Allah nazarlardan korusun..:nazar::nazar::nazar: Allahım herkesin gönlündekileri hayırlı et öyle bizlere kısmet et.....

Afiyet şeker olsun , eminim çok güzel olmuştur. Eee ne de olsa 2 güzel kızın elinden çıktı bu pasta .İçinde bolca da sevgi var.
Çok keyifle okuyorum yazdıklarını, yaşıyor gibi okuyorum. Allah mutluluğunuzu daim etsin, size daha güzel
günler nasip etsin inşallahh amin Yarabbim..
Böylee yüzüme bi gülümseme geldi bak yine. Deniz şimdi 1 yaşında demi?

Deniz ismine de ,denizin kendisine de bayılırım buarada :)):48:

teşekkür ederim güzel sözlerin için lena..

1 yaşını geçti canım..deniz ismini babası da ben de çok sevdik...üstelik denizi çok güzel bir ilden geldi yavrumuz...

Yazdıklarını her okuduğumda gözümün önüde canlandırıyorum...Allah nazarlardan korusun..:nazar::nazar::nazar: Allahım herkesin gönlündekileri hayırlı et öyle bizlere kısmet et.....

teşekkürler teşekkürler teşekkürler...aminnn aminnn aminn.herkese benimkinden bi tane versin inşallah tatlıya doysunlar.

yazsana buraya...kafandaki soru işaretlerini...ya da özelden yaz...nasıl istersen...yazmak paylaşmak rahatlatır insanı..

iltifata teşekkürler zhr:71:
senin de kız dı değil mi?yanlış hatırlıyorsam affet...senin nasıl gidiyor...bn yazacağım anlatacağım da zamanım çok az inan...tatlı ve de zilli kızım çok yoruyor beni.bir o kadar da mutlu ediyor.sabahları şapur şupur mmm mah diye öpülmenin zevki başka:21:

evet cnm kız benimkide hemde ne cadı ne yaramaz bi kız :)) valla bizde aynı sizden pak bi farkımız yok sen yazdıkça bazen bizi okuyo gibi oluyorum :))

anne olmak demek...20 yıldan sonra buzdolabındaki el izlerini silmemekmiş

anne olmak....her an ayağınıza birşeylerin batma ihtimalinin çoook yüksek olmasıymış

anne olmak....yemek yaparken lazım olan herhangibir mutfak gerecini dolabın içinde değil hemen ayağının altında bulmakmış

anne olmak....sinirlenme anında sinirini ertelemeyi öğrenmekmiş...

anne olmak....aç kalmakmış,soğuk çay içmekmiş,ya da iki kere ısıtsan da içememekmiş

anne olmak...kızıma birşeyleri öğretmenin zevkini tatmakmış...onun büyüdüğünü görmenin mutluluğunu yaşamakmış yaşlı gözlerle...

anne olmak çokkk başka birşeymiş...önceden bir muhabbet kuşum vardı.16 yıl bizimle yaşadı.annecim dedi bana seni seviyorum dedi.ben çokkk sevdim onu.biz çok sevdik eşimle..ağzımızla beslerdik.beni kıskanırdı hatta eşimden...sanki çocuğumuz olmuştu..kaç kat merdiven öncesinde ayak seslerimi duyar tüt tüt tüt diye seslenir öterdi .ben maaaaviiişş.diye seslenirdim evin bir odasından gelir bulurdu beni.bulaşık yıkarken yıkamamı istemezdi mavişim.yanaklarımdaydı.ıslak ellerime gelirdi.anlatmakla bitmez 16 yıl...

ama bu başka....başka bişeymiş.annelık çokk başka bişeymiş.anlatılmıyo....yaşanıyor...çokkk seviyorum onu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
herkese mutlu hafta sonları.....:16:

kızıma bugün fermuar açmayı kapamayı öğretmeye başladım...yapamayınca çok sinirleniyor.bas bas bağırıyor.sürekli göstermemi istiyor.balımmm:emir_bebek::nazar:

Back
X