• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sümüklüböceğin hikayesi

yemek yapmak için çıkmıştım.kız uyurken çabuk çabukk......
ama yazmadan edemiyeceğim.dolmaları bıraktım geldim...atık kızım büyüyor biliyormuussunuz.haya devam ediyor ve o büyüyor.herşey yerine oturuyor.bunu görmek çokkk güzell.
küçük bir örnek;
yemek yapmaya girdiğimde başıma bone takarım.bu ara bitmiş boneler.örtü takıyorum bu ara başıma....yemek yapmadan önce...artık bana önlüğümü çekmeceden çıkarıp veriyor.önlü...diyor.takmamı istiyor.dün de başıma taktığım yazmalardan almış getirmiş bana.takayım da yameği öyle yapayım diye....büyüyor o büyüyor....o bizim ...evimizin kızı oldu....oldu...

banyodan sonra yerinden gidip saç kurutma makinesini getiriyor bana....

bir dedim iki örnek oldu.........böyle işte.....şimdi yemeğime döneyim.:56:

lütfen ...hiç kimse tam anne değil...anne olmaya çalışan insanlarız...gayret ediyorum öğrenmeye çalışıyorum.okulu yok ki bunun:))
amin ....amin...Allah bozmasın mutluluklarımızı.....

kimi kadına Allah doğuştan nasip ediyor anaçlığı siz de o şanslı kullardansınız bence öğrenecek hiç birşeyiniz yok zaten siz anne olmak için doğanlardansınız.. bizler de okuyup öğreniyoruz :))
bu arada benim aceleci böceğim uyuyor yine hazır o uyurken işlerimi yapmam lazım ama ben karşısında oturup ona bakmaktan alamıyorum kendimi, anlaşılan akşama yemek yok yine karpuz peynir:1:

kimi kadına Allah doğuştan nasip ediyor anaçlığı siz de o şanslı kullardansınız bence öğrenecek hiç birşeyiniz yok zaten siz anne olmak için doğanlardansınız.. bizler de okuyup öğreniyoruz :))
bu arada benim aceleci böceğim uyuyor yine hazır o uyurken işlerimi yapmam lazım ama ben karşısında oturup ona bakmaktan alamıyorum kendimi, anlaşılan akşama yemek yok yine karpuz peynir:1:

canım çok teşekkürler....
aceleci böcek....sanırım erken geldi...hayırla gelsin..hayırlı evlat olsun...bütün yavrular.AMİNN..

karpuz peynir?ciddi mi?
ah ne güzel olurdu....bizim babamız maalesef dişinin arasında azıcık et kalmasa doymuyor.karpuz su zaten,peynir de erir gider..ona göre değil...ama benim favorim...en güzel yaz yemeği:ekmek arasına peynir domates az acılı sivri biber....süper! heh heh....

senin böceğin kızmıydı erke mi?ne kadarlık?

:nazar::nazar:okadar güzel yazıryorsunki sanki sizin evde yaşıyorum canı gönülden hissediyorum rabbim sizi bir ömür boyu mutlu etsin.bizlerede annelik duygusunu tattırsın

öyle mi?oh ne mutlu bana...inşallah birileri daha hisseder de onlar da benim mutluluğumdan tadarlar....yorgunluğumdan da tabiiii.yok öyle.! heh heh....

AMİN canım.inşallah ömür boyu böyle gider.....
AMİN AMİNNNN SİZLERDE DE..TÜM İSTEYENLERE OLSUN.....İNNNŞALLAH:emir_bebek:

canım çok teşekkürler....
aceleci böcek....sanırım erken geldi...hayırla gelsin..hayırlı evlat olsun...bütün yavrular.AMİNN..

karpuz peynir?ciddi mi?
ah ne güzel olurdu....bizim babamız maalesef dişinin arasında azıcık et kalmasa doymuyor.karpuz su zaten,peynir de erir gider..ona göre değil...ama benim favorim...en güzel yaz yemeği:ekmek arasına peynir domates az acılı sivri biber....süper! heh heh....

senin böceğin kızmıydı erke mi?ne kadarlık?

bu güzel cumartesi günümde zorunlu olarak iş yerimdeyim ama senden iki satır bile okusam yüzüm aydınlanıyor güzel anne..
benim böcek 1 ay erken geldi şimdi 6.5 aylık oldu babasının demesiyle bayan bebek:1:
ben hem çalışıp hem anne olmaya çalıştığım için bir de yaşadığımız yerde bir tanecik bile yakınımız olmadığından karpuz peynirle idare ediyoruz böceklerin çorbası yoğurdu maması tamam olsun da biz yemesek de olur zaten..

bu güzel cumartesi günümde zorunlu olarak iş yerimdeyim ama senden iki satır bile okusam yüzüm aydınlanıyor güzel anne..
benim böcek 1 ay erken geldi şimdi 6.5 aylık oldu babasının demesiyle bayan bebek:1:
ben hem çalışıp hem anne olmaya çalıştığım için bir de yaşadığımız yerde bir tanecik bile yakınımız olmadığından karpuz peynirle idare ediyoruz böceklerin çorbası yoğurdu maması tamam olsun da biz yemesek de olur zaten..

bayan bebeği öperimm ben.....kocamannn:54:

teşkkürler dilakağacı:71:

ç,çekleri görünce eski ben geldi aklıma....aaahh ben de ne çok çiçek gönderirdim.şimdi zaman yok...yazını okuyunca deniz hemen sağımdaydı hemensağ kolundan öpüverdim senin için teyzesi :54:

biz de seni öperizz:16:iyi pazarlar....

herkese mutlu pazarlar:24:

herkese iyi geceler.....tatlı uykularda olun....deniz plimi bitirdi.bu akşam inci yok...o şarj olurken ben de olayım hemen uyuyayım..hoşçakalın...sevgiyle kalın

selam duygu çakmak.....
duygu çakmak isimli bir üye benden geçmiş tedavilerimi anlatmamı istemiş.vaktim varsa...tahminime göre buradan takip ediyor...özel mesajlara gününde ya da zamanında cevap veremeyebiliyorum.

kızıma kavuştuktan sonra o sayfayı kapatmış bulunuyorum.şimdiki günlerimden sıyrılmak eskileri hatırlamak istemiyorum.kk da birçok kişinin tüp denemeleri hakkında topikler var.eminim istediğiniz bilgilre ulaşacaksınız....tedavinizde bol şanslar...
takdir sizin.....sevgiler..

selam duygu çakmak.....
duygu çakmak isimli bir üye benden geçmiş tedavilerimi anlatmamı istemiş.vaktim varsa...tahminime göre buradan takip ediyor...özel mesajlara gününde ya da zamanında cevap veremeyebiliyorum.

kızıma kavuştuktan sonra o sayfayı kapatmış bulunuyorum.şimdiki günlerimden sıyrılmak eskileri hatırlamak istemiyorum.kk da birçok kişinin tüp denemeleri hakkında topikler var.eminim istediğiniz bilgilre ulaşacaksınız....tedavinizde bol şanslar...
takdir sizin.....sevgiler..

bencede anlatip eski gunlere donme cunku onlar senin denizkizimiza kavusman icin gecmen gereken imtihanlarindi cok zordu yipraticiydi ama mukafaati cok cok guzel bir denizkizi oldu :49::49::49::49: :16::16::16::16: biz burada sadece denizkizini senden dinlemek icin bekliyoruz vakit buldukca yaz bize olur mu :34:

dipnot ben senin butun profili didik didik okudum merak eden arkadaslarda seni onceden yazdigin diger topiklerden bulabilirler burasi DENIZKIZINA ait ve guzel mutlu paylasimlarla dolu :nazar::16::16::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

bencede anlatip eski gunlere donme cunku onlar senin denizkizimiza kavusman icin gecmen gereken imtihanlarindi cok zordu yipraticiydi ama mukafaati cok cok guzel bir denizkizi oldu :49::49::49::49: :16::16::16::16: biz burada sadece denizkizini senden dinlemek icin bekliyoruz vakit buldukca yaz bize olur mu :34:

dipnot ben senin butun profili didik didik okudum merak eden arkadaslarda seni onceden yazdigin diger topiklerden bulabilirler burasi DENIZKIZINA ait ve guzel mutlu paylasimlarla dolu :nazar::16::16::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

canımmm.....seni çok öpüyorummmm...:16::16::16:

Back
X