- Konu Sahibi DenizGeldi
canımmm.....seni çok öpüyorummmm...![]()
bende canli canli opuyorum ikinizide :

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm.....seni çok öpüyorummmm...![]()
herkese deniz kadar selam![]()
En başından beri son sayfaya kadar bazen ağlayarak, bazen sinirlenerek, bazende gülerek okudum yazınızı hiç sıkılmadan. Bir yazar edası ile yazmışsınız çok güzelde olmuş. Duygularınızı, hislerinizi o kadar güzel kaleme dökmüşsünüzki sıkılmak mümkün değil. Yaşanmışlıkları okurken sanki bende yanınızdaydım ve bende yaşadım bütün bu olan biteni. Sizi tanımamama rağmen sanki tanıyormuş gibi hissettirdiniz bana ve hayalimde sizin ve böceğinizin profili oluştu bile. Benim hayali kahramanım oldunuz ve sizi cani gönülden çok sevdim. Kaleme aldığınız o güzel duygularınızın devamını diliyorum, bekliyorum. Benimde 10 yılın ardından ilk tüp bebek denememde tutundu bana bal, böreğim kızım ( şimdi 7 aylık oldu teyzesi). ALLAH'a çok şükür maddi, manevi bizi çok yormadan geldi. Sanki kızıma olan hislerimi siz kaleme alıyorsunuz ve her okuduğumda sanki beni anlatıyor diyorum. Sizi tebrik ediyorum anne sonradan olunmaz, anne doğulur diyorum ve böyle olduğunada inanıyorum. O güzel yüreğinizi ve güzel böceğinizi öpüyorum.ALLAH nazarlardan korusun cümlemizin evlatlarını.
denız ve denızın guzel kalplı annesı. benı ısyerımde aglattınız ınanın. 29 yasındayım 4 yıllık evlıyım ıkı kez tup bebek denedım olmadı. yumurtalarım catlamıyor. zaten erken menopozum. cogu zaman aklımdan gecıyor ısyerımde arkadasımın kızkardesı de evlat edındı onun cocuguna olan sevgısını gorunce ben boyle olamam derım ama sımdı sen de bana umut ısıgı olsun. evet ben de senın gıbı bıraz ınat edecegım. bıraz bekleyecegım. belkı zayıflarsam hamıle kalırım dıye ama baktım yıne olmuyor ve senden destek alarak ben de anne olacagım sanırım.
Allah evladını sana bagıslasın mutlulugun daım olsun. guzel gunlerınız sonsuz olsun.
ve denizkizimizin konusunda bir ışık daha yandi tekrar tekrar tesekkurler denizkizinin guzel annesi yasadiklarini saklamak yerine herkese ornek olmayi seçtigin icin![]()
denizkuzuyu yakaladigin yerde op benim yerime![]()
CANIM....naçizane fikirlerim.....maddi manevi gücün yettiği kadar deneyebilirsin...b planında var evlat edinmek anladığım kadarıyla....
tarafsız olmalıyım böyle bir durumda....ben;eğer içinizde varsa birşeyler.....onu çıkarmaya çalışıyorum....anneliği....
direkt sana değil sözlerim....genele...
seninle tüp olsun hamile kalmayla ilgili olsun .evlat edinmeyle ilgili olsun.bildiğim tüm prosüdürleri tüm fikirlerimi paylaşırım....
Allah hepimizin evladını bağışlasın....hiçbir kucak boş kalmasın. inşallah..güzel dileklerin için teşekkür ederim....sevgiyle kal....
ya sen de dedın ya ıste. ınsan zorluyor. cunku ben hamıle kalmak nasıl bır duygu, dogum yapmak nasıl bır duygu merak edıyorum ve hep korkuyorum dogurmazsam ve bu ıcımde uhde kalırsa dıye. ya da evlat edındım ve bu sorular hep aklımda olursa o cocuga yeterlı sevgıyı bu yuzden veremezsem dıyorum. bazı kısılere gore gec bazılarına gore erken bır karar belkı evlat edınme benım ıcın. ama kafam karısık ve bıraz daha beklemek ıstıyorum bırkac yıl enazından. ALLAH senden razı olsun sen bızım ıcın cok sey yapıyorsun ınsan. sen ve kızına kocaman opucukler
derim tabiii güzelim....seni en iyi anlayanlardan biriyim.çünkü senin içinde şu an benim eski benim var....ay aman...ne tuhaf bir cümle oldu bu yaaaa..umarım anlatabilmişimdir.benim eski duydularım...eskiden önceden hissettiğim duygular...seniçokkk iyi anlıyorum..çokkk iyi...sen kadar.inan.doğum yapmak ilehamile gezmenin nasıl birşey olduğunu bende sormuştum kendime yakın hissettiklerime...al bir yorum;oooooo taşımak hamile kalmak öyle gezmek ne ki....asıl bakmak.......
sanırım buradan da biri yazmıştı.yalan olmasın başka forumda da okumuş olabilirim.hamile olmayla çocuğu karnında taşımayla anneliği hissedemediğini bir türlü bunu anlayamadığını yazmıştı biri.ilginç gelmişti bana.benim gözümde çooook büyük birşeydi.kalp atışını duymak....karnının kabarması....tekmelemesi...koca göbüş gezinmek....
tuhaf! artık hiç özlemi kalmadı...tamamen doydummu acaba diye sorarım kendime...yorgunken evet....tamamen doyuyorum...zillipeşinde koşturmaktan beni helak ediyor.ama bir o kadar da sevdiriyor kendini.neredeyse babasının ona olan ilgisini sevgisini kıskanacağım.
dinlenikken ise belki çılgınca olabilir....çokkk geç olmadan bir ikicisi....deli ben derim ya hep
ne yazacaktım ne çıktı..
evlat edinme çok ciddi bir sorumluluk....buna neye göre kime göre karar vereceksin....sadece kocana ve kendi hislerine kulak ver.gerisi;bastırarak söylüyorum gerisi EVİNDEN DIŞARI.....
hani ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağalar derler ya......sen kendinden ve eşinden emin olduğun an tamam de....
yeterli sevgiyi verme konusundaki tereddütlerin.....haklısın ....sonuna kadar haklısın.ben de öyle düşünürdüm..pazardan meyve almıyorsun ya da üstüne bir gömlek...olmadı değiştir....can bu....başka birşeye benzemez.sonra...sonra derdim ya bir de olur ya hamile kalırsam o zaman ne yaparım diye.ya ikisinin arasında muhakeme yapamazsam...offf...çok zor şeylerdi...çevrede çok önemliydi benim için.okunuşsundur...bir de i,lle ,ikimizin olsun istedim hep ben....bazen kendimden sıyrılıp diyorum ki bir erkeği ille onun bir parçasını vereceğim diye onu taçlandıracağım diye niye??niye bu kadar?kocamı sevmiyormuyum.tabii ki seviyorum.kadın erkek üzerine düşündüğüm zaman öyle düşünüyorum.sevgi ayrı bir yerde.
yıllarca...yıllarca....ama yıllarca....bu benim için geçerli.söz konusu benim düşncelerim.20 yıllık evliliği şöyle bir yatırınca...karşıdan bir kadına bakıp bir de erkeğe bakınca....başka bir ben olarak yani.....burada keşke çıkıyor benim karşıma....
kafanın karışık olması iyi....sen, netliğe götürür...sor...evlat edinenlere...bekleme aşamasında olanlara.....kk da bununla ilgili forum var.evlat edinenler,düşünenler paylaşalım diye...sor bana sor...kızın sesi geliyor...iyi bile yazdım kontrol edemiyeceğim.segiler
derim tabiii güzelim....seni en iyi anlayanlardan biriyim.çünkü senin içinde şu an benim eski benim var....ay aman...ne tuhaf bir cümle oldu bu yaaaa..umarım anlatabilmişimdir.benim eski duydularım...eskiden önceden hissettiğim duygular...seniçokkk iyi anlıyorum..çokkk iyi...sen kadar.inan.doğum yapmak ilehamile gezmenin nasıl birşey olduğunu bende sormuştum kendime yakın hissettiklerime...al bir yorum;oooooo taşımak hamile kalmak öyle gezmek ne ki....asıl bakmak.......
sanırım buradan da biri yazmıştı.yalan olmasın başka forumda da okumuş olabilirim.hamile olmayla çocuğu karnında taşımayla anneliği hissedemediğini bir türlü bunu anlayamadığını yazmıştı biri.ilginç gelmişti bana.benim gözümde çooook büyük birşeydi.kalp atışını duymak....karnının kabarması....tekmelemesi...koca göbüş gezinmek....
tuhaf! artık hiç özlemi kalmadı...tamamen doydummu acaba diye sorarım kendime...yorgunken evet....tamamen doyuyorum...zillipeşinde koşturmaktan beni helak ediyor.ama bir o kadar da sevdiriyor kendini.neredeyse babasının ona olan ilgisini sevgisini kıskanacağım.
dinlenikken ise belki çılgınca olabilir....çokkk geç olmadan bir ikicisi....deli ben derim ya hep
ne yazacaktım ne çıktı..
evlat edinme çok ciddi bir sorumluluk....buna neye göre kime göre karar vereceksin....sadece kocana ve kendi hislerine kulak ver.gerisi;bastırarak söylüyorum gerisi EVİNDEN DIŞARI.....
hani ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağalar derler ya......sen kendinden ve eşinden emin olduğun an tamam de....
yeterli sevgiyi verme konusundaki tereddütlerin.....haklısın ....sonuna kadar haklısın.ben de öyle düşünürdüm..pazardan meyve almıyorsun ya da üstüne bir gömlek...olmadı değiştir....can bu....başka birşeye benzemez.sonra...sonra derdim ya bir de olur ya hamile kalırsam o zaman ne yaparım diye.ya ikisinin arasında muhakeme yapamazsam...offf...çok zor şeylerdi...çevrede çok önemliydi benim için.okunuşsundur...bir de i,lle ,ikimizin olsun istedim hep ben....bazen kendimden sıyrılıp diyorum ki bir erkeği ille onun bir parçasını vereceğim diye onu taçlandıracağım diye niye??niye bu kadar?kocamı sevmiyormuyum.tabii ki seviyorum.kadın erkek üzerine düşündüğüm zaman öyle düşünüyorum.sevgi ayrı bir yerde.
yıllarca...yıllarca....ama yıllarca....bu benim için geçerli.söz konusu benim düşncelerim.20 yıllık evliliği şöyle bir yatırınca...karşıdan bir kadına bakıp bir de erkeğe bakınca....başka bir ben olarak yani.....burada keşke çıkıyor benim karşıma....
kafanın karışık olması iyi....sen, netliğe götürür...sor...evlat edinenlere...bekleme aşamasında olanlara.....kk da bununla ilgili forum var.evlat edinenler,düşünenler paylaşalım diye...sor bana sor...kızın sesi geliyor...iyi bile yazdım kontrol edemiyeceğim.segiler
Dogru benı ve bızı en ıyı anlayan sensın. Belkı bızler daha yolun basındayız dıyoruz ama ben cok umutsuz goruyoprum kendımı cogu zaman. Kılo verme konusunda basarılı olamıyorum ısım ve zamansızlıgımdan dolayı kendıme zaman ayıramıyorum mesela spor ıcın. Dıyet konusunda cok zayıfım. Kısaca bır umut zayıflamak bebek ıcın umut. Ama ben onu bıle yapamıyorum. Ben senı cok ıyı anlıyorum kelımelerı oyle guzel kullanıyorsunuz kı sırı yazıyı kelımelerı onlar ıle ugrasmayı seven bırı olarak, bır annenın romanını okur gıbı okudum senı zaten. Oyuzden anlatamamam mumkun degıl bana duygularımı ve duygularını.
Demek sen ben hamılelık duygusu ıcın yanıp tutusurken aslında bazı ınsanlar hamıle kalınca da bunu hıssedemıyor demekkı. Ama ben bunu yasamak ıstedıgımden emınım. Elımı sık sık karnıma gotururum farkında olmadan. Ruyamda emzırdıgımı cok gordum ustelık oyle bebek takıntım olmadıgı donemlerde. Aynen benım gozumde de oyle buyuk bırsey kı. Doktor kontrollerının hayalını kurarım ıcten ıce. Ama kımselere bellı etmem ben kolay kola. Normalde sınırım de uzuntum de hep ortada olan bırıdır ama bebek ozlememı cogu zaman esıme bıle gostermıyorum bazen aglarım. Bır de buaralar bebek gormeye falan gıtmede zorlanıyorum esımın kucagında cocuk olunca da. Eskıden ımrenırdım uzulurdum ama sanırım sımdı ıcımı kavuruyor belkı de korkumdandır hıc olmayacagını dusunuyor olmamdan dolayıdır.
Demek doydun canım. Ozelestırı yapmak cok guzel tabıkı cevaplar da olumlu olunca mukemmel bır karar verdıgınden emın olmanın hazzı.
Ben cıddıyetın farkında oldugum ıcın kendımden emın olmadan yapamam bunu. Oyuzden beklıyorum kendı gelır mı dıye beklıyorum ama belkı de nasıbımde onu bıryerden almak da var bılmıyorum.
Evet ben sevgı konusunda haksızlık yapmak ıstemıyorum. Ya da ben tam mutlu olmayınca onu da mutsuz etmekten korkuyorum o bebegın ne sucu var kı. Ve onu da dusunuyorum, ardından kendım hamıle kalırsam. 4 yıl oldu 6 yıl oldu dıyıp bebek alırsam ve ardından hamıle kalırsam yanı. Ozaman ne olacak. Korkuyorum bundan.
Isyerındekı yakın arkadasımın kızkardesı saglık sorunu ıle evlat edındı ben oyle sevgı gormedım aılecek tapıyorlar o cocuga. Ben boyle olamazsam dıyorum aılem sadece acımaktan ya da zorunluluktan sevıyormus gıbı olursa dıyorum. Evet dusunmeye devam etmem lazım cunku %10 hazırım belkı de ancak buna.
günaydınnn böcekseverler
bababöcek yavruböceği gezmeye götürdü.zillim çoook mutlu dönecek![]()
bu son olsun denizin guzel annesi daha fazla gecmisi anlatip kendini incitmeuzun uzun bize denizi anlat mutlulugunu anlat evet hayat hep mutlulukla dolu degil ama zaten geride denizkizindan ayri gecenn hasretle gecen uzun seneler var
bugun allahin izniyle mutlu hikayeler anlatacagin gunler deniz kizinin basarilarini mutluluklarini anlat bize olur mu
![]()