- Emoji Skoru
- 3.559
- Puanlar
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
- #2.661
bir süredir birlikte dışarıda yemek yememiştik.denizle...bizim denizle...ane baba ve deniz.
kızımla guru duydum bu akşam...eve geldiğimizde de kendisine söyledim...öyle rahat yedimki...sanki yanmda herhangi bir büyük ,akran varmış gibi...tam doydum...çocuklu anneler bilirler...yerinde durmayan çocukları sebebiyle yediklerinden bişey anlamazlar,tam doymazlar..
ben doydum..bu gece.canım yaaa...nasıl da olgundu hareketlerinde...onunla mııı...kendimle miii...bir gurur vardı bu gece...büyüdüğünü görmek..ne güzel...her büyük hareketi bana bebekliğini hatırlatıyor...neydi nasıl oldu diye...henüz bebecikti...henüz diyorum zaman öy le çabuk geçiyor ki....sanki sanki meyvelerimi almaya başladım...
ona ninniler uydururken.
benim kızım uyucak niiiin ni
uyucak ta büyücek niiin niii.
okula da gideceeek niiin niii
arkadaşı olucaaak.niiiiin niiiiii i.(deniz kafasını kaldırır burada bana hep akaka,akaka derdi)
oluyor be...deniz büyüyor şükür...deniz okulda şükür...çat pat ta okuyor.şükür..akakası da oldu sınıfında...
akşam ona ninni nin devamını hatırlatıyorum.
benim kızım okuycaaak niiiiin ni.
dersini yapıcaaak niiin niiiii.
büyük okula gidiceeek niiiin niiii
diploması olucaaak.niiiiin niiiii.i
öğretmeni olucaaak niiin ni.
aferin diyiceeek niiiin niiiii
büyük insan olucak,,,,mesleği de olucaaak,,,,kendi parasını kazanıcaaakkk,,,çok güçlü olucaaakk,,,,araba da kullanacaaaaak,,,annesini yanına bindiriceeek,,,,,,tatile gidiceeeekkkk
uzaaar gider...heh....artık ne hayal ederseniz uydurun durun....
isteyin oluyor...biz de oldu...olmakta...SONSUZ ŞÜKÜR.
hiç düzeltmesiz gönderiyorum...
kızımla guru duydum bu akşam...eve geldiğimizde de kendisine söyledim...öyle rahat yedimki...sanki yanmda herhangi bir büyük ,akran varmış gibi...tam doydum...çocuklu anneler bilirler...yerinde durmayan çocukları sebebiyle yediklerinden bişey anlamazlar,tam doymazlar..
ben doydum..bu gece.canım yaaa...nasıl da olgundu hareketlerinde...onunla mııı...kendimle miii...bir gurur vardı bu gece...büyüdüğünü görmek..ne güzel...her büyük hareketi bana bebekliğini hatırlatıyor...neydi nasıl oldu diye...henüz bebecikti...henüz diyorum zaman öy le çabuk geçiyor ki....sanki sanki meyvelerimi almaya başladım...
ona ninniler uydururken.
benim kızım uyucak niiiin ni
uyucak ta büyücek niiin niii.
okula da gideceeek niiin niii
arkadaşı olucaaak.niiiiin niiiiii i.(deniz kafasını kaldırır burada bana hep akaka,akaka derdi)
oluyor be...deniz büyüyor şükür...deniz okulda şükür...çat pat ta okuyor.şükür..akakası da oldu sınıfında...
akşam ona ninni nin devamını hatırlatıyorum.
benim kızım okuycaaak niiiiin ni.
dersini yapıcaaak niiin niiiii.
büyük okula gidiceeek niiiin niiii
diploması olucaaak.niiiiin niiiii.i
öğretmeni olucaaak niiin ni.
aferin diyiceeek niiiin niiiii
büyük insan olucak,,,,mesleği de olucaaak,,,,kendi parasını kazanıcaaakkk,,,çok güçlü olucaaakk,,,,araba da kullanacaaaaak,,,annesini yanına bindiriceeek,,,,,,tatile gidiceeeekkkk
uzaaar gider...heh....artık ne hayal ederseniz uydurun durun....
isteyin oluyor...biz de oldu...olmakta...SONSUZ ŞÜKÜR.
hiç düzeltmesiz gönderiyorum...