hayrli olsun cnm hamilesin Allah kucagna almayi nasip etsin:) ilk cocuk mu olckErken gebelik testinde çıkmayıp şu dandik şeyde bunu görmek ne demek kışlar bi bakar mısınız nolur
Tebrikler hamilesin.. Temmz gibi mi o zaman doğum nasipse :))
hayrli olsun cnm hamilesin Allah kucagna almayi nasip etsin:) ilk cocuk mu olck
tebrikler her iki testinde pozitif silik ama pozitif benimde silikti ilk yaptığımda çizgiler... Rabbim tamamını erdirsin inşallah sağsalim kucağına al bebeişini...
O zaman tahmini doğum tarihin 30 Haziran ama iki hafta önce ya da sonra olabiliyor... Hayırlı olsunnnn23 eylül son adetim ona göre mi hesaplanıyor Doğum ay şaşırdım kaldım temmuz mu oluyor
O zaman tahmini doğum tarihin 30 Haziran ama iki hafta önce ya da sonra olabiliyor... Hayırlı olsunnnn
E bariz belli ikinci çizgi hayırlı olsun canım
İçini ferah tut stress yapmaTeşekkür ederim canımm öğlen tatili bitsin kan vericem inşallah değerler az çıkmaz kimyasal mıdır nedir burda konuşuluyor ben çok korkuyorum ondan
Ben kimyasal gebelik ne onu bile bilmiyorum ve araştırıyorum biraz rahatlar mısın lütfen aaaaaDarısı isteyen herkesin olsun inşallah. İnşallah sağlıklı olur kimyasal duydukça çok korkuyorum ondan
Araştırmıyorum pardon yanlış yazmışımBen kimyasal gebelik ne onu bile bilmiyorum ve araştırıyorum biraz rahatlar mısın lütfen aaaaa
Ay ben de 1. Evlilik yıldönümünde öğrenmiştim hamile olduğumu :) tebrikler :))İlk canım daha bir senelikle veliyim 16 ekimde evlenmiştik geçen sene
2.ci cizgiyi rahatlikla görebiliyorumErken gebelik testinde çıkmayıp şu dandik şeyde bunu görmek ne demek kışlar bi bakar mısınız nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?