Şuna bi bakın nollllluuuuur uyku tutmuyor

Hayirli olsun bende bugun test yaptim iki tane ikiside pozitif cikti ama ben hala tedirginim. İnternetten bakiyorum bazilari test yanlis cikiyor falan diyor cok korkuyorum. Sizce yanlis cikma olasiligi varmi

Eklentiler

• IMG_5505.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_5507.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 62
Hayirli olsun bende bugun test yaptim iki tane ikiside pozitif cikti ama ben hala tedirginim. İnternetten bakiyorum bazilari test yanlis cikiyor falan diyor cok korkuyorum. Sizce yanlis cikma olasiligi varmi
Test yanlış olsa ikisi de mi yanlış olacak tebrikler hamilesin

hiç aklında soru işareti kalmasın bariz testin pozitif çıkmış hayırlı olsun canım özellikle erken gebelik testinde hata payı çok çok az bende onunla öğrenmiştim

Cok sagolun kizlar internetten cok okumak iyi degil galiba strese soktu beni Yarinda kan testi yaptiracam. İnsallah Allah isteyen herkese nasip eder

Battan 1 hafta önce test sonuç verir mi? Deneyen var mı?

bende erken gebelik testi ile 7 gün önceden yapmıştım çok net çift çizgi çıkmıştı
Markasını hatırlıyor Musun çünkü arkadasım erken gebelik testinde gördüğü negatiften sonra ilaç almıştı oysa hamileymiş :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…