Bal gibi hamilesinn tamm net çıkmış darisi başımaaaaaumarim oyledir tesekkurler
Test yanlış olsa ikisi de mi yanlış olacakHayirli olsun bende bugun test yaptim iki tane ikiside pozitif cikti ama ben hala tedirginim. İnternetten bakiyorum bazilari test yanlis cikiyor falan diyor cok korkuyorum. Sizce yanlis cikma olasiligi varmi
Hayirli olsun bende bugun test yaptim iki tane ikiside pozitif cikti ama ben hala tedirginim. İnternetten bakiyorum bazilari test yanlis cikiyor falan diyor cok korkuyorum. Sizce yanlis cikma olasiligi varmi
Beeeeennn :) ve bariz belli pozitifti :)Battan 1 hafta önce test sonuç verir mi? Deneyen var mı?
Battan 1 hafta önce test sonuç verir mi? Deneyen var mı?
Ben ikinci bebegime hamileyim ikiside boyle cikmisti bende de kan tahlili yaptir hemen bence hamile olabilirsinErken gebelik testinde çıkmayıp şu dandik şeyde bunu görmek ne demek kışlar bi bakar mısınız nolur
Ben ikinci bebegime hamileyim ikiside boyle cikmisti bende de kan tahlili yaptir hemen bence hamile olabilirsin
sevindim hayırlı olsun cnmŞu an 5+5 deyim canımm gebeyim evet :) teşekkür ederim
sevindim hayırlı olsun cnm
amin allah herkese nasip etsin inşTeşekkür ederim canımm darisi isteyen herkese inşallah :)
Markasını hatırlıyor Musun çünkü arkadasım erken gebelik testinde gördüğü negatiften sonra ilaç almıştı oysa hamileymiş :/bende erken gebelik testi ile 7 gün önceden yapmıştım çok net çift çizgi çıkmıştı
Markasını hatırlıyor Musun çünkü arkadasım erken gebelik testinde gördüğü negatiften sonra ilaç almıştı oysa hamileymiş :/
Cok sevindim canim bende 5+5teyim insallah sag salim kucagimiza alirizŞu an 5+5 deyim canımm gebeyim evet :) teşekkür ederim
Cok sevindim canim bende 5+5teyim insallah sag salim kucagimiza aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?