Şuna bi bakın nollllluuuuur uyku tutmuyor

Kızlar yarım saat sonra alıyorum sonucu heyecan tavan acaba ne çıkacak. Hemen paylaşıcam burdan

Kızlar 81.87 çıktı bir hafta sonra tekrar bakalım dedi doktor. Artık kadın Doğuma gitmeye başlama zamanım geldi sanırım haftaya adam gibi bir doktora başlıcam

hadi hayırlı olsun bizede dua et ne olur
aüır kaldırma dinlenmene bak

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Artık dikkat etme zamanı. Ağır kaldırmayın uzanmayın. Ani hareketlere dikkat. Tam tutunma zamanı şimdi.

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Artık dikkat etme zamanı. Ağır kaldırmayın uzanmayın. Ani hareketlere dikkat. Tam tutunma zamanı şimdi.
Teşekkür ederim uyarıların için canımm dikkat etmeye başladım ev taşıma telaşımız vardı bir süredir allahtan işlerin bitimine denk geldi yoksa elim mahkum temizliğe yardım etmem gerekecekti. Uzanınca ne oluyor ben onu bilmiyorum. Zararlı mı acaba uzanmak sen deyince merak ettim benim biraz kaşık ağrım var da uzandım bugün bütün hep. Zararlıysa yapmayayım.

Uzanmak çok tehlikeli diye biliyorum. Normalde doktorum çok rahattır her şeyi yap ama ağır kaldırma uzanma die tembihlemişti bana. Sanırım kaslar yukarı çekiliyor ve bebek aşağı iniyormuş. Düşük sebebi olabilir. Şuan senin bebeğin tutunmaya çalışıyor kritik dönemlerdesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…