Aminnnnnnnnnnnnn canimTeşekkür ederim kızlar hadi inşallah yarın iyi haberler alırım inşallah :) darısı isteyen herkese
Kızlar 81.87 çıktı bir hafta sonra tekrar bakalım dedi doktor. Artık kadın Doğuma gitmeye başlama zamanım geldi sanırım haftaya adam gibi bir doktora başlıcam
hadi hayırlı olsun bizede dua et ne olur
aüır kaldırma dinlenmene bak
Bariz çizgi var
Gözün aydın Can'ım güzel artar inş bende adet olmadım hala81.87 çıktı geç döllenme sanırım 23eylül de adet olmuştum
81.87 çıktı geç döllenme sanırım 23eylül de adet olmuştum
Gözün aydın Can'ım güzel artar inş bende adet olmadım hala
Tebrikler hamilesin cnm..Erken gebelik testinde çıkmayıp şu dandik şeyde bunu görmek ne demek kışlar bi bakar mısınız nolur
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Artık dikkat etme zamanı. Ağır kaldırmayın uzanmayın. Ani hareketlere dikkat. Tam tutunma zamanı şimdi.
Tebrikler hamilesin cnm..
Uzanmak çok tehlikeli diye biliyorum. Normalde doktorum çok rahattır her şeyi yap ama ağır kaldırma uzanma die tembihlemişti bana. Sanırım kaslar yukarı çekiliyor ve bebek aşağı iniyormuş. Düşük sebebi olabilir. Şuan senin bebeğin tutunmaya çalışıyor kritik dönemlerdesini.Teşekkür ederim uyarıların için canımm dikkat etmeye başladım ev taşıma telaşımız vardı bir süredir allahtan işlerin bitimine denk geldi yoksa elim mahkum temizliğe yardım etmem gerekecekti. Uzanınca ne oluyor ben onu bilmiyorum. Zararlı mı acaba uzanmak sen deyince merak ettim benim biraz kaşık ağrım var da uzandım bugün bütün hep. Zararlıysa yapmayayım.
Hayırlı olsun.Teşekkür ederim kızlar hadi inşallah yarın iyi haberler alırım inşallah :) darısı isteyen herkese
bencede hamilesin tebrik ederim hayırlı olsunO zaman var. Hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?