Dogumumu suni sanciyla yaptim. Bende cok korkuyordum ama okadarda sknti olmadi. Banada onceden suni sancinin kendi sancindan daha agir olduunu ve aralik olmadiini solediler ama bendede belli araliklarla geldi sanci. Ben dayanamadiim yerde epidural olmak istedim cunku suyum gelmisti ve yataha yatirilmak durumunda kalmistim. Eger yuruyebilseydim sancilar esnasinda belkide epiduralu almazdim.
Ama herkesin soledigi gibi bebegin dogdugu zaman herseyi unutuyosun. Sanciya dair cok bisi hatirlamiyorum suan ve o dogum anini tekrar yasayabilmek istiyorum acaip derecede. Bi daha hamile kalsam yine normal dogum isterim hatta epidural almadan sancilara katlanmayi isterim.
Korkacak bi durum yok. Dogum zaten cokda kolay bisi deil sonucta ama o sancilarin seni bebege yaklastiran adimlar olarak gorursen bukadar sknti yasamazsin bence. Biraz rahat olmaya bak
Suni sancii..:S allah korusunn.. bidaha o agriyi cekemem.. okadar kötü bir sey olamaz. Aksam 10'dan ertesi gün saat 14'e kadar sanci cektim sonra suyum geldi rahim 6 cm'deydi devam bekliyemeyiz deyip sezeryana aldilar.. okadar cektigim sancida yanima kàr kaldi.. bebegimin kafasi benim kalcalarimdan gecmekten zorlandigi icin sanki pompayla cekiis gibi duruyodu ama düzeldi elhm.
4 cmden sonrası nasıl bilmiyorum çünkü sezeryana alındım bebeğim kakasını yaptığı için. 4cme kadar da pek birşey yoktu. Ama 4cmde suyumu boşalttıklarında geberdim resmen. Ameliyat masasına çıkamıyordum ağrıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?