Sünnet düğünü altın meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence yaptırmasın, sünnet düğünü diye birşey olmasın mümkünse.

Ha illa bunu şölen hâline getireceklerse ve kayinvalide alacaksa takılan altını parayı, kendisi yapsın madem herşeyi. Sünnet düğününde derdini ablanız çekip takısı kayınvalidesine kalmasın.
Yabanelma senin fikirlerini bildiğim için sana yazıyorum. Sünnetin manasını biliyorsun. Adı bu yüzden "sünnet düğünü " zaten.

Kızlar merhaba. Nasipse oğluma sünnet düğünü yapıcaz seneye . Benim sormak istediğim kayınvalidem altınlara sahiplendi şimdiden. Diyor ki ; düğünlere ben gidiyorum altın ,para vs kendi cebimden götürüyorum kendi adıma. Gelenler borç gibi ben ne götürdüysem o geri gelecek zaten o yüzden benim. Diyerek üstüne kondu. Eşim itiraz edince, annesi parladı 'sen mi götürüyosun düğünlere ben gidiyorum ben götürüyorum tabi ki benim ' dedi. Şimdi benim sormak istediğim sizce doğru mu onun hakkı mı?
Düğün felan yapmaktan vazgeçmek üzereyim. Yapıp milleti mi eğlendiricem okadar masraf vs.

(Buarada kızlar ablamın üyeliği olmadığı için onun adına açıyorum konuyu o takip edip cevap verecek şimdiden teşekkürler)
Ben olsam hic yapmazdim. Sonra cikacak kavganin onunu keserdim. Ki ben yapadim sunnet dugunu hastanede sunneti yaptirdim bitti gitti

Pipi kesmeye düğünü ilk kim çıkardı bilmiyorum da yapmasın düğün falan, kayınvalide yansın dursun.

Kusura bakmayın ama kv bana haklı geldi yani hiç bir düğünde bişey takmazsanız kendi kendinize aile olmazsanız o da böyle hak görür altınları.., ben olsam düğün yapamayacağız o parayı düğüne verecektik sen alacaksan gücümüz yok düğün yapmayalım sen etrafa duyur iste takılarını deyin. Çok seviyorsanız bu düğün işini çocuğa kıyafetini alın çekin fotoğraflarını bir yemek yeyin aile arasında olsun bitsin

Kızlar merhaba. Nasipse oğluma sünnet düğünü yapıcaz seneye . Benim sormak istediğim kayınvalidem altınlara sahiplendi şimdiden. Diyor ki ; düğünlere ben gidiyorum altın ,para vs kendi cebimden götürüyorum kendi adıma. Gelenler borç gibi ben ne götürdüysem o geri gelecek zaten o yüzden benim. Diyerek üstüne kondu. Eşim itiraz edince, annesi parladı 'sen mi götürüyosun düğünlere ben gidiyorum ben götürüyorum tabi ki benim ' dedi. Şimdi benim sormak istediğim sizce doğru mu onun hakkı mı?
Düğün felan yapmaktan vazgeçmek üzereyim. Yapıp milleti mi eğlendiricem okadar masraf vs.

(Buarada kızlar ablamın üyeliği olmadığı için onun adına açıyorum konuyu o takip edip cevap verecek şimdiden teşekkürler)
O zaman kv niz kendi yapsın düğün masraflarını gelen altınları da o toplasın buyursun. Altını o götürdüyse gittiği düğünde de ikramı o yedi :)))

Düğünü de kendi cebinden yapsın o zaman. Sızin ailenizden gelenleri siz alin. Onun tarafı takarsa onları alsın. Boyle bir durumda ben benim tarafa soylerdim getirip bana verirlerdi.

"Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar."
Kuralına uymadığınız için konu kapatıldı ve kural ihlali sebebiyle banlandınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X