Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mevlütlüde olsa düğün gibi görüyorlar kendi annem bile herkes ağlarken nasıl olacak diyor onada ne de dilerse artık hiçniride bir hastaya moral verip destek olmaları gerektiğini düşünemiyorşimdi konu başlığına sünnet düğünü yazmışsın. düğüne zaten karşıyım yapmadım yapanı da sevmem orası ayrı mevzu ama sadece mevlüt yapacaksan bunda bir şey yok. ortada yanlış bir durum yok çocuğun sünneti de bekletmeye gelmez. mevlüt de iyi bir şey hem çocuğuna okutmuş olursun hem arada amcanı ve tüm hastalık sahiplerinin şifası için diye de dua okutursun olur biter.
rabbim şifa versin amcana da.
Amin çok geçmiş olsun bir daha yasatmasın inşaallahBeyin kanseri sukur senelerdir atlattim. Allah bir dahaa gostermesin
Amin inşaallahAdam hayatta. Yaşıyor. Bu konuşanlar neden cenaze varmış da çalgılı düğün olacakmış gibi abartıyor anlamadım. Amaç moral bozmak. Amcanız İnşallah sağlığına kavuşur.
Mevlütlüde olsa düğün gibi görüyorlar kendi annem bile herkes ağlarken nasıl olacak diyor onada ne de dilerse artık hiçniride bir hastaya moral verip destek olmaları gerektiğini düşünemiyor
Amin sagolun bizim ailede moral yerine adamı mezara koydular zaten ağlarlar ziyaret ederler amcam herkesten şuan daha soğukkanlı
Zaten şu anda yapmama gibi şansımız yok herşey hazır anketide içimi rahatlatmak için yaptım hatamı yapıyorum diye sıkıntıya girdim huzursuz oldum sonuçtan ve yorumlardanda yanlış yapmadığımı anladım yorumlarınız için herkese teşekkür ediyorumvala kararsız kalmışsın anket açmışsın. çoğunluk mevlüdün yapılması taraftarı. kanser dediğin hastalığın ucu bucağı belirsiz. belki yarına çıkamayacak belki tedavi ile senden benden uzun yaşayacak. ona göre kendi hayatını düzenleyemezsin.
benim kardeşim anneanne ve babaannelerin yazlıktan bir türlü dönememesi sebebi ile a bu sene a seneye diyene kadar taaa 10 yaşında sünnet olmuştu. yani şimdi birilerine göre hayat yaşayınca her şey kalıyor o sebeple yap derim ben.
Amintövbe adam ölmeden yas tutuluyo gibi. ne kadar ayıp. Şifası Allahtan olur inşallah..
bu konuya hiç girmeyelim zaten başka yerlere gider ama bunu ayıp gören kişiler en azından bu vesileyle Allah tan şifa dilemiş dua etmiş olacak yoksa gereksiz konuşmaktan isyan etmekten başka yaptıkları bir şey yokyap yapma diyemem aradaki ilişkileri bağları da önemli çünkü
ama mevlütlü yere artık gençler gelmiyor geçerken uğradım diyip hediyesini verip çıkan oluyor
ya da bir gün öncesi gelip benim yarın işim var deyip gelmiyorlar
niye böyle oldu insanlar anlamadım
neyse konunuzu değiştirmeyeyim
Canm calgi cengi yokmus ne sikinti yapiyosunuzMerhaba arkadaşlar
Size bir konuda fikir danışacam Perşembe günü oğlumun sünneti var ve mevlütlü olacak biz sünnete karar verdiğimiz zamanda amcamın kanser olduğunu öğrendik ve geç kalınmış olabilir sonuçları çıkmadı daha bu durumda siz olsanız napatdınız sünneti yaparmıydınız eşime söylüyorum nasıl yapacaz diye çalgı tutmayacam mevlütlü olacak diye ne var bunda diyor amcamın yaşı genç daha hem onun sıkıntısı var hem bunun sıkıntısı yanlışmı yapıyoruz bilmiyorum
Bunu söyleyen kişilerden biri kaldıki para hırsı için kardeşiyle senelerdir konuşmayan insan hiçbir faydaları dokunmayın kişileryap yapma diyemem aradaki ilişkileri bağları da önemli çünkü
ama mevlütlü yere artık gençler gelmiyor geçerken uğradım diyip hediyesini verip çıkan oluyor
ya da bir gün öncesi gelip benim yarın işim var deyip gelmiyorlar
niye böyle oldu insanlar anlamadım
neyse konunuzu değiştirmeyeyim
Sosyal medyada böyle paylaşımlar yapmıyoz normalde yine yapmayızdüğün edasında olmayacağına göre yapın mevlidi.
hatta mevlitte amcaya da dua edin şifa olsun.
birde sosyal medyada boy boy foto paylaşmayın. sessiz sakin olsun.