- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
öneri üzerine başvurduk bu doktora ama bilmiyorum evet internette de 6 aydan büyükse genel anestezi olmalı diyor. bide benimki durmaz duramaz uyanıkken o masada. bu mümkün değil. napıcaklar koluna bacağına bastıra bastıra kıracaklar mı! psikolojisi ne olacak peki... doktorla konuşsam yarın ne der acabaCanım su gibi gelsin geçsin inşallah.. Lokal anestezi için epey büyümüş bence, bizim Dr 6 aydan büyüğe genel anestezi demişti.
Hoş bizimki 2.5 yaşında hala yaptıramadım da..
Ben genel anesteziye de cesaret edememiştim alerjik bir çocuktu, lokal içinde geç kalmıştık..
Siz bence tek Dr a bağlı kalmayın önemli birşey sonuçta..
Aynen canım 10 aylık çocuk durmaz ki.. Zorla mi bastıracaklar.. endişelenmekte haklısın..öneri üzerine başvurduk bu doktora ama bilmiyorum evet internette de 6 aydan büyükse genel anestezi olmalı diyor. bide benimki durmaz duramaz uyanıkken o masada. bu mümkün değil. napıcaklar koluna bacağına bastıra bastıra kıracaklar mı! psikolojisi ne olacak peki... doktorla konuşsam yarın ne der acaba
Sedasyonla sünnet yöntemini sorunöneri üzerine başvurduk bu doktora ama bilmiyorum evet internette de 6 aydan büyükse genel anestezi olmalı diyor. bide benimki durmaz duramaz uyanıkken o masada. bu mümkün değil. napıcaklar koluna bacağına bastıra bastıra kıracaklar mı! psikolojisi ne olacak peki... doktorla konuşsam yarın ne der acaba
Bu konuda herhangi bir tecrübem Yok ama mantıklı düşünmek lazım.kızlar 10 aylık oğlum yarın öğlen sünnet olacak. doktor lokal anestezi yapacağını söylemiş onu daha uygun buluyormuş. internette araştırdım 15 dk ile yarım saat arası sürüyormuş. bebek hareket etmesin diye kolunu bacağını falan tutuyolarmış. benim oğlum asla o kadar süre öyle durmaz ağlamaktan nefesi kesilir korkar.
çocuğumda travma olarak kalsın istemiyorum. tecrübeli anneler yazabilir mi doktorla konuşayım mı nasıl yapalım doğrusu nedir?
kızlar 10 aylık oğlum yarın öğlen sünnet olacak. doktor lokal anestezi yapacağını söylemiş onu daha uygun buluyormuş. internette araştırdım 15 dk ile yarım saat arası sürüyormuş. bebek hareket etmesin diye kolunu bacağını falan tutuyolarmış. benim oğlum asla o kadar süre öyle durmaz ağlamaktan nefesi kesilir korkar.
çocuğumda travma olarak kalsın istemiyorum. tecrübeli anneler yazabilir mi doktorla konuşayım mı nasıl yapalım doğrusu nedir?[/QUOTE canım çocukların psikolojisi için belli bir yaş aralığında yapılmasını uygun bulmuyorlar pek. Bize çocuk doktorumuz da 6 Aydan 6 yaşına kadar uygun olmadığını söyledi. 4 aylıkken lokal anesteziyle yaptırdık. Kollarını kundaklar gibi sarmışlardı ki oğlum öyle eli kolu bağlı tutulmaktan hoşlanmazdı baya ağlama sesini duydum kapıda beklerken. Tavsiyem sesini duyabileceğin bir yerde bekleme. Canı acımıyorsa da o eli kolu tutulduğu için çok ağlıyorlar. Anne yüreği de dayanmıyor tabi o içerde sen dışarda ağlıyorsun :)
Ben de bu tavsiyelere kulak verip yenidogan sun eti yaptirmaya niyetlendimBu konu vesilesiyle burdan erkek bebeği olacak annelere sesleneyim :) İlk oğlumu 17 aylık yaptırdım, öyle zor oldu ki. Bu sebepten 2. Oğlum 19 günlüktü sünnet ettirdiğimizde. Kesinlikle erken sünneti tavsiye ediyorum, yani yenidoğan sünnetini.
Sizde rahatlıkla ve sağlıkla atlatırsınız inşallah..
kızlar 10 aylık oğlum yarın öğlen sünnet olacak. doktor lokal anestezi yapacağını söylemiş onu daha uygun buluyormuş. internette araştırdım 15 dk ile yarım saat arası sürüyormuş. bebek hareket etmesin diye kolunu bacağını falan tutuyolarmış. benim oğlum asla o kadar süre öyle durmaz ağlamaktan nefesi kesilir korkar.
çocuğumda travma olarak kalsın istemiyorum. tecrübeli anneler yazabilir mi doktorla konuşayım mı nasıl yapalım doğrusu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?