CLeOpaTRa Mina ile Yasir'in Annesi Kayıtlı Üye 28 Şubat 2008 6.908 34 358 36 3 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi CLeOpaTRa #1 Arkadaşlar oğlumu 2 hafta önce sünnet ettirdim bu ay kur-an okutucam inşallah sünnet şekerleri vs hazır ama etiketine ne yazdıracağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz? sizce ne yazdırayım?:26:
Arkadaşlar oğlumu 2 hafta önce sünnet ettirdim bu ay kur-an okutucam inşallah sünnet şekerleri vs hazır ama etiketine ne yazdıracağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz? sizce ne yazdırayım?:26:
dilekmanazoglu Guru Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 3 0 286 43 Tekirdağ 17 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi CLeOpaTRa #2 ben de haftaya yaptıracağım çocuğun ismini ve mevlidime geldiğiniz için teşekkür gibi kısa bir yazo yeterli bence..
ben de haftaya yaptıracağım çocuğun ismini ve mevlidime geldiğiniz için teşekkür gibi kısa bir yazo yeterli bence..
T TinyLove Guru Kayıtlı Üye 30 Kasım 2010 2.908 14 358 6 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi CLeOpaTRa #3 Sanırım siz yaptınız artık. Ne yazdırdınız. Sünnet şekerlerini de paylaşır mısınız? Bİzlere de örnek olur
Sanırım siz yaptınız artık. Ne yazdırdınız. Sünnet şekerlerini de paylaşır mısınız? Bİzlere de örnek olur