Sünnet zamazingosu

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.797
598
Gün geçmiyor ki bir prüz çıkmasın. Eşim 6aylık oğlumu sünnet ettirelim ikizler
doğunca hiç uğraşmayız diyor aradan çıksın bir mevlüt okutalım diyor. Adama diyorum ya ikizlerde erkek olursa tekrar mı sünnet telaşesi çıkacak diyorum. Onlar olunca düşünürmüş. Zaten ben üç çocuğun aynı anda sünnetiyle uğraşamazmışım diye sürekli bir ikna çabası. Sürekli çocuğun altını değiştirirken adam olacak benim oğlum acımayacak haha höhöhö aptal saptal gülüyor. Sanki bebe dile gelip evet baba ne iyi düşündün diyecek dehşet derecede bulantım var zaten oğlan huysuz sürekli ağlayacak evi inanın yardımcı gelmese bok götürecek durumda adam nerde şuan için olmasa da olur birşey var tutup onu uygulamak istiyor. Sünnetle de kalmayıp yemek odası olarak kullandıgım odaya ikizlere oda yapacakmıs. Yahu bı dogsun bakalım bı cınsıyetlerını ogrenelım daha erken dıyorum,yok gri-sarı yaparız kız da olsa oglan da olsa uyar dıyor. Bunları oğlanı kestirmeden önce yapacakmışız ama. Oda mevlüte kadar hazır olacakmış. Sankı sunnet mevludune gelenler ohaaa ikizlerin odası bıle hazır ne kadar da baba bir adam diyecekler.
Sünnet aradan çıksa çok zorlanır mıyım arkadaslar? Yada dogumdan sonra ıkızler bıraz ayaklanıncaya mı bırakmalıyım? Cevaplar ıcın tesekkurler

3 yaşına girecek oğlum var.
şu sünnet muhabbeti olunca ben vınnnn.
korkuyorum,kıyamıyorum.
asla yardımcı olabileceğim bir konu değil.
takipteyim belki fikrim değişir.
Sinir oldum adama. Hamıle olmasam hadı o tempoyu, aglamalarını göğüsleyebıleyım. Fakat yerlere yapısıyorum adam sunnet de sunnet dıye beynımı yedı

3 yaşına girecek oğlum var.
şu sünnet muhabbeti olunca ben vınnnn.
korkuyorum,kıyamıyorum.
asla yardımcı olabileceğim bir konu değil.
takipteyim belki fikrim değişir.

Büyüdükçe zorlaniyorlar. Biz kardesime 5 yasinda yaptiralim dedik defalarca kez kardesim yuzunden iptal edildi. En son 10 yasindayken zorla oldu...

Amannn oğluşun ufakken yaptir gitsin , herkes sırayla olur aynı anda yaptirman zor gelebilir. Tabiiii daha ikizlerin cinsiyeti belli degil bi bakarsin ikiside kiz olur
Bende oyle dusunuyorum ya kız ya erkek olacak en nıhayetınde. Insanlar sureklı bıze sunnet tebrıgıne mı gelecek olursa toptan olur bıter dıyorum

Büyüdükçe zorlaniyorlar. Biz kardesime 5 yasinda yaptiralim dedik defalarca kez kardesim yuzunden iptal edildi. En son 10 yasindayken zorla oldu...
Hep öyle. Eşim,oğlumuz 2 aylıktan beri söylüyor.
kendi kendine plan yapıyor işte.
Ya daha cocuk bıle degıl bebek yanı bende kıyamıyorum derdını anlatamıyo kı daha kım bılır nasıl aglayacak. Ve benım hıc mecalım yok

Ikizler kesinlesti demek Bence de kestir gitsin annesi. Su an daha kolay atlatir. Ama ikizlere oda fikrini begenmedim. Yaslari yakin olacak zaten. Ucuz gibi ayni odada yatsinlar iste ne tatli
Evet canım ıkızler 10haftalık oldu bıle
Oglanım odası var zaten üçü aynı odada zaten yatamaz fakat oda ıcınde daha erken dedım. Cınsıyetlerı bellı degıl bırde ıkız odasına da herseyın double olanını almak lazım ıkı kapılı dolaplı odalara bakıyor. Esyalar x2 onu hesaplamadan ooo harıka olacak ya dıyor

Ya daha cocuk bıle degıl bebek yanı bende kıyamıyorum derdını anlatamıyo kı daha kım bılır nasıl aglayacak. Ve benım hıc mecalım yok
Kirvesi babasi olsun. O tutsun. Sen odada bile durma, gorme, duyma aglamalarini. Zor ama buyudukce daha zor olacak. Akli erince hareketlenince falan daha zor. Sonucta pansumani falan olacak. Ne kadar durdurabilirsin ki cocugu?

Adam hevesli ya vallahi bravo Bosver sen o dusunsun dursun. Erteleyebildigin kadar ertele.

Bulantınız biraz geçtikten sonra yaptırabilirsiniz. Oğlum 5 aylıkken sünnet oldu sadece ilk gün biraz huzursuzdu, hiç sıkıntı olmadı sonrasında.

Sünnet icin mevlüt, düğün yapmak ise bence çok gereksiz ama orası sizin bileceğiniz mesele tabi.

İşte bu düşünce bende hala var.
bu yorum da içime oturdu bir güzel.
tamam 1 sene daha erteledim galiba.
Ben kahroldum zaten daha olmadan. Allahım şubatta olsun dıyor. Kar kısın ortasında bebeyı dısarı da cıkaramam aglayacak butun gun evde. Ee bende ıyıce sısıcem. Yok kendı nereye ılgılenecek allah askına ısten basını kaldıramıyor adam

Hakkaten neden sunnetin mevludu var acaba? Yani bunun nasil bir dayanagi var ki? Hadi dogunca falan kuran okutuyoruz ama pipi kesilince neden oluyor ki?

Benımkı uzerınıze afıyet normal bır bebek degıl. Uykusunda bıle aglarken morarıyo o yuzden cesaret edemıyorum. Pansumanı falan zormu nasıl zaptettınız

Hakkaten neden sunnetin mevludu var acaba? Yani bunun nasil bir dayanagi var ki? Hadi dogunca falan kuran okutuyoruz ama pipi kesilince neden oluyor ki?
Mevlut okutacagız buyuk yemeklı falan degıl kendı evımızde. Ona da ayrı sınırlendım. Yahu bebegın dogumuna 250kısılık mevlut okuttuk ev almaz dıye dısarda yaptık. Sımdı de evde olur dıyor basımda mı oturtup yedıreyım ınsanlars yemek. Oglan yada oglanlar buyuyunce sunnet dugunu yapacakmıs bu sımdı sadece kestırdık okutmasıymıs. Adam gereksız ısler muhendısı olacakken son anda inşaat mühendisi olmus

Valla adettır dıye gereksız ısler yemın ederım. Bunlara harcanan parayla kac tane ac ınsan doyurulur. Mıllete hava cıva. En uyuz oldugum ne varsa esımde toplanmıs. Hava atacak altın büllüklü evlatlarımın çük pilavı merasimine hepiniz hosgeldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…