• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet zamazingosu

İkiz hamilelik başlı başına zor birde küçük bebekle misafir ağırlamak🙄🙄 evet sünnet kısmını yaptır bendede küçükken kolay iyileşir. Fakat Mevlüt vs işini 5-6 yaşında da yapabilirsin ne bu acele. Çocukta kendi sünnet mevlüdünün farkında olur kıyafeti ile rahat eder vs. Ki dediğiniz gibi diğerleri erkek olursa birlikte olur. Eşinizin bu ısrarı bna oğlun oldu diye etrafındakilere ispat , erkek çocukla ilgili övünme gereksinimleri gibi geldi. Kendi EGO’ları için çocukları alet etmek asla etik değil
Evet oğlunu/oğullarını bir övünç kaynağı olarak mı görüyor derseniz onun için kız erkek farketmiyor derım. Kızı olsun onun ıcın de extra heyecanlanıyor. Dogmamıs cocuga don biçiyor resmen. Kızları olursa da mevlüt okutturacakmış yine. Kız cocugu bereket, evımızı bereketlendırdıler dıye. Herseyı bır sekılde şaşaya baglamak ıstıyor. Buna sınır oluyorum. Sünneti de cinsiyetlerine göre şekillendireceğiz hatta öğrendiğimiz hafta oğlanı hemen kestireceğiz diğerlerine oda hazırlayacagız ve gelenler de bu heyecana ortak olacak:işsiz: herkes ve bende dahıl, x bır tanıdıgımız boyle bırsey yapsa klasık hayırlı ugurlu olsun der gecerım. Fakat herkesın onunla aynı sevgi ve heyecan eşiğinde sevinmesini bekliyor. Hevesini kırmak istemiyorum fakat bana cok abartı gelıyor. Bır kadın kadınken bu kadar şatafatı düşünmez. Konsept mevlüt, dogumgunu partılerı allahım aklımı kacırcam o anlatırken:eek:

Oglum tam 40 gunluktu sunnet ettirdigimizde
Bana kalsa dogumdan hemen sonra taburcu etmeden yatıracaktım
Ama gobek bagi cok kanayinca k vit eksikliginden suphelenip yapmadilar
Esim 12 yasinda sunnet olmus ve buyut travma yasamis
KV ile cekise cekise ettirdim oglumu sunnet
Esim hep der bu bebe ilerise senin elini opecek erkenden sunnet ettirdin diye
Cok sukur hic vicdanım sizlamaz
Zor olmuyor okuyor tabii
Ama inanin enn azi bebekken oluyor
Bez degistirirken krem suruyorsunuz o kadar
2 gune bisiyi kalmiyor zaten
Hem benim bebe şimdi 11 aylik oldu
Altini actikca eli hep pipisinde
Şimdi yapıyorsam daha zorlanirdim
Esiniz dogru soyluyor
Yaptırın ciksin aradan
Sonra cokkk dua edersiniz cokk O Osirius
Vallahi o heyecanlandıkca bana sınır basmaya basladı. Tamam bırseye heves edersın fakat bırcok seyı bır arada heves etmesı hemde benım bu kadar acız kaldıgım durumlarda.. Cok sınır okuyorum. Bırını kabul etsem peşisıra diğer birşeyi de araya sokuşturuyor. Utanmasa ıkızlerı dogunca parti falan yapacak. Delirdim gerçekten. Zaten hormonlar tavan birde bunlarla ugrasmaya zorluyor

Back
X