- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Yok eşim koç burcu ama yükseleni yengeçmişEsiniz yengeç burcu mu almak olunca her şeye heves ediyorhamile oldugmu soyleyince e baba koltuğu şart artık bana demişti
Bu arada yardımcı olacak biri varsa sünnet için evden tutun düzene kadar olablr aslında.

Oğlana oda yaparken sadece dolabının içine ben karar vermiştim. Rafı şurda, askısı burda, çekmecesi şöyle olsun diye. Hevesini anlıyorum. Sadece yemek işini ertelesek harika olacak. Evde çok anlayışlı akşam işten gelince oglanı önüne bağlayıp calısıyor bırlıkte corba falan yapıyorlar masa hazırlıyorlar. Fakat bu durumu fazlaca abarttı. 1günlüğüne beni kırma diyor. İyi de benim o 1 güne bile nasıl uyanacagım belli değil. Annen gelir hallederiz ya bende izne cıkarım diyor. Hallederiz dediği akrabalar gittikten sonra iş arkadaşlarıyla kış balkonuna geçip sımdı cerez zamanı, sımdı bı kahve ıcılır ahshsfldosjsjsj acıktık mı beyler, hayatım soguk bıseyler yokmu dan ıbaret. Ve bende eslerıyle ıcerde sacma sapan muhabbetlere eslık edecegım. Bu grubun ıcınde Saliha ve eşi de var. Saliha'yı bilenler çoktan olamaaaaz diye bağırdılar bile