- Konu Sahibi Tonari to Totoro
-
Korktuğu için yapıyor olmasın
Öyle pansuman mı yapıyorsunuz bizimki açıktaydı sadece krem sürdük 3 gün çişini yaparken aglamıştı
Sünnet için yanlış bir yaş seçmişsiniz.
Ya 0-2 yaş arasında olmalı ,
Ya da 6yaşından sonra.
Geçmiş olsun ...
Gülüm öncelikle geçmiş olsun. Ne kadar zor olsada ogluna bagirmamaya çalış. Belliki Cani yaniyor her defasinda. Doktor agru kesici vermediyse agri kesici alin. Cocuk. Korkuyordur her seferinde. Bu zor bir. Süreç cocuklar için, bagirsan sünneti hep Negatif hatirlayacaktir. Tekrar doktorla iletisime gecin.
Doktoru bu yasi onerdi. Bilmiyorum. Keske kucukken yaptirsaydim.
Canim 27 temmuzda bende 3 yaşında oğlumu sünnet ettirdim ve inanir mısın ilkgun kanaması durmadı kendini sıktığı için tekrar urolojiye göturdüm sardi birgun durdu ama kanamasi durmadı sizinti şeklinde bir hafta devam etti. Birde benimki bezli olduğu için karton bardagi kesip koyuyordum. Pansuman felan hiç yaptirmiyordu. Zorla bir veys iki kere krem sürebilmişimdir.10 gün sonra ancak pansuman yaptım. Ve bu arada bayağı şişti ve mosmor oldu. Dr bunun normal olduğunu vücuttan vücuda değişir dedi. Büyük oğlumda bir gram sorun yaşamadım ama küçük mahvetti beni. Yani korkma birşey olmaz fazla ağlatma. Ağladıkça kanar. Darbe almamasına dikkat et. Zaten 3.gun hoplar ziplar. Ama şişlik morluk ve kanamasi varsa bir muddet devam eder.Merhaba arkadaşlar,
Üç gün önce oglumu sunnet ettirdik. Sünnete giriş ve çıkışta hicbir problemimiz olmadı.
İlk pansumanda oğlumun cani çok acidi. İlk pansumanı ve sonrakileri hep ben yaptim doktorun tarif ettiği gibi.
Her pansuman ve tuvalet bizim için ızdırap oldu. Sunnet kulodu aldim fakat asla cikarttirmiyor.
Pansumana baslamadan yarim saat once, pansuman sirasinda ve pansumandan sonra evde kıyamet kopuyor. Oglum avazı çıktığı kadar bagirarak ağlıyor. Asla dokundurtmuyor. Temizleyemiyorum pipisi. Kremleri adam akilli suremiyorum. Bugün de ucunda kan sizintisi olmuş. Ucu morarmis gibi.
Oğlum bagirdikca bende bağırıyorum. Balyoz gibi kafama iniyor sesleri. Kulaklarım patlayacak gibi oluyor. Dayanamiyorum. Asiri derecede sinirliyim ogluma karşı. Delirmek üzereyim.
Bu arada oğlum 4,5 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?