Sünnet

Ben de tıp öğrencisiyim,ama doktorlara güvenim bu kadar çok değil.
Ben zaten güvenilmesi açısından demedim.Üslubun yanlış olduğunu belirttim.Doktor da olsa öğretmen de veya herhangi bir meslek bu tarz bir cümle hoş değil bence.”o ne biçim doktor öyle” bana saygı içeren bir cümle şeklinde gelmedi

Benim oğlum da 8 yaşında yeni sünnet oldu. Geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek canım. Oğlun mızmızlanmıyor, benim oğlum dayanaklıdır çünkü ama o bile bas bas bağırıyordu. Bence sen bağırma annesi ileride vicdan azabı çekmemek için.

Bir hafta on gün böyle devam edin sonra bitiyor, hatta unutuluyor o günler.

Sızıntı için doktoruna ya da sağlık ocağına danışabilirsin.

Korkuyor biliyorum. Fakat bu kadar bagiracak ne var. Cok dirayetsiz. Mizmizlaniyor.

Pansuman dediğim kremlemek. Acikta biraktirmiyor. Gormek istemiyor.

Doktoru bu yasi onerdi. Bilmiyorum. Keske kucukken yaptirsaydim.

4.5 yaşındaki çocuktan dirayet göstermesini beklemeniz çok anlamsız değil mi hele siz onun bagirmalarini tolere edemiyorken. Ya gerçekten bir problem var ya da çocuk travma yaşamış iki durumda da doktora gitmelisiniz.

Kendime hakim olmaya calisiyorum. Son anda bişi oluyor bağırıyorum.
Ağrı kesici var. Kullaniyoruz. Ama fayda etmiyor herhalde.

Dün doktora goturdum normal dedi. Bilmiyorum.
Sünnet için biraz geç kalmışsın canım.sanırım birde normal dikişli sünnet.keşke biraz araştırıp alisklamp yöntemiyle yaptırsaydınız.

Bizde 1 aylıkken yaptırdık.iyiki yaptırmışım.şimdi 2 buçuk yaşında hayata yaptıramazdım.

Yani saygıyı savunduğum için suçlu olduysam benim için sorun yok.
Gören de şerefsiz doktor dedi zanneder. O ne bicim doktor öyle demek saygısızlık mi? Tıbbi zorunluluk yoksa yanlış bir iş yapmış işte. Gün gibi ortada. İşini doğru yapmayan bir insana o ne bicim doktor, eczacı,mühendis, avukat, öğretmen her şey denir.

Bizde 1 aylıkken yaptırdık.iyiki yaptırmışım.şimdi 2 buçuk yaşında hayata yaptıramazdım.

Biz oğlanı 8 yaşında yaptırdık bas bas bağırdı, yan yatakta bebeği yaptırdılar iki mırın kırın edip uyudu. Oğlum bile bize kızdı "niye bebekken yaptırmadınız" diye. :)

bu hassas bi konu psikolojisi icin. tercih edilmemesi gereken bi yas 4.5 yas. ya 1 yasa kadar ya da 6 yastan sobra olmaliydi. sabirli olacaksiniz. cinsel gelisimi icin de cok cok onemli sizin verdiginiz tepkiler. o bagirdikca bagirmamalisiniz mesela. bu arada hayirli ugurlu olsun.

Biz oğlanı 8 yaşında yaptırdık bas bas bağırdı, yan yatakta bebeği yaptırdılar iki mırın kırın edip uyudu. Oğlum bile bize kızdı "niye bebekken yaptırmadınız" diye. :)
Ay kuzum benim çok haklı.bizim iyileşme süreci filan çok çabuk oldu.kıprdamıyo bile o kadarken doğru düzgün.

tıp öğrencisiymiş ya gocundu zaar..
elleşmeyelim bence

Arkadaşım mızmızlanıyor nazlanıyor falan demişsin de o iş öyle keyiften olan bir şey değil. Biz oğlumuzu 3 aylıkken sünnet ettirdik, eve gelince pansumanını kendisi düşürdü de nasıl ağladı nasıl ağladı, iki koca insan biz de oturduk ağladık. Her krem sürüşüm de çok ama çok ağlardı benim oğlum, yakıyor çünkü canı yanıyor. Sizinki bir de büyük, ama sünnetin ne olduğunh bilemeyecek kadar da küçük. Pipisine ne olduğunu anlayamıyor ki görmek istemiyor.

Geçmiş olsun.

Hangi mesleğe söyleseniz de saygısızlık dedim.Neyse anlamayana ısrarla anlatmanın alemi yok bu yaştan sonra saygıyı öğretemeyeceğime göre

saygısızlık olduğunu düşünüyorsanız kib ler geçersiniz.
saygısız olduğunu düşündüğünüz birine alttan alta ayar çekmeye çalışmazsınız.
duracağınız yeri bilmiyorsanız haddiniz sınırlarında kalmanızı tavsiye ederim.
tıp okuyan yüksek egonuz terbiyeli konuşmaya elvermiyorsa tanımadığınız insanlara hakaret edemeyeceğinizi öğreten ek dersler alın.

Tıp okuyan veya mezun olup doktor unvanı alana ruhani bir şeyler bahşediliyor. Bilmiyor olamazsın.

Arkadaşım 24 aylık oğlunu sünnet ettirmek istedi de kaç doktor geri çevirdi 2 yaşına gelmiş diyerek. En son biri yaptı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…