- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Tonari to Totoro
-
Birazcık nazlayın kuzuyu. Olmayacak zamana denk gelmiş sünnet. Bu yaşta göz damlası bile olay oluyor. Olan olmuş artık, bundan sonra en az travmayla sorunu atlatın.Şimdi hepiniz haklisiniz. Ben zaten bagirdigim için vicdanim asla rahat değil. Kasıtlı yapmiyorum zaten. Benim bagirmamin sebebi daha kotu birşey olacagindan korkuyorum. Kendini öyle bi kasiyor ve cekiyor ki darbe alacak diye aklım çıkıyor. Ama bunu oğluma anlatamıyorum.
Doktora götürdüm. İltihaplanmis biraz. Sünnet kulodunu attim hiç Bir ise yaramadı. Çişini yapmadigi icin de mecbur bez taktim. 15 saat cisini tuttu yavrun.
Elbette ağrısı çok, ben gördükçe kiyamiyorum dayanamıyorum canı aciyor diye.
Birazcık nazlayın kuzuyu. Olmayacak zamana denk gelmiş sünnet. Bu yaşta göz damlası bile olay oluyor. Olan olmuş artık, bundan sonra en az travmayla sorunu atlatın.
Kızım aynı yaşta. Kolu çizilse gözü sürekli orada oluyor, anne ne zaman geçecek yaram diye sorup duruyor. Sizinki çok daha büyük bir şey onun İçin. Anlıyorum sinirleniyorsunuz kıyamadığınız İçin ama sakin olmaya çalışın. Daha çok küçük. Kimbilir içinde neler yaşıyor.Nazlicam eve. Belki benim korkum ona geçiyor.
Annemlerde geldi bu akşam baya nazladi annem hiç kiyamaz zaten.
Oglum uyurken krem sur anne dedi. Bide pipisini görmek istemiyor. Uyurken kremledim. Hiç uyanmadi bile. Baticon da doktum banamisin demedi.
Napcam nasil korucam bilmiyorum ama bu gece başında nobetteyim. Sirt ustu yatsin. Donmesin sağa sola pipisi acimasin diye.
Nazlicam eve. Belki benim korkum ona geçiyor.
Annemlerde geldi bu akşam baya nazladi annem hiç kiyamaz zaten.
Oglum uyurken krem sur anne dedi. Bide pipisini görmek istemiyor. Uyurken kremledim. Hiç uyanmadi bile. Baticon da doktum banamisin demedi.
Napcam nasil korucam bilmiyorum ama bu gece başında nobetteyim. Sirt ustu yatsin. Donmesin sağa sola pipisi acimasin diye.
Kızım aynı yaşta. Kolu çizilse gözü sürekli orada oluyor, anne ne zaman geçecek yaram diye sorup duruyor. Sizinki çok daha büyük bir şey onun İçin. Anlıyorum sinirleniyorsunuz kıyamadığınız İçin ama sakin olmaya çalışın. Daha çok küçük. Kimbilir içinde neler yaşıyor.
pipiyi görmek istememesi olayına takildim ben. insallah travmatik bir durum olusmamistir.
endisenizi anliyorum ancak bundan sonraki surecte lutfen sakin kalmaya calisin. bagirmayin. pansumani gerekirse baskasi yapsin. Allah korusun yetiskinlikle cinsel problemlere kadar gider bunun sonu.
sizden baskasina guvenmiyor o zaman soz dedigi gibi o uyurken yapmaya devam edin. derin uykudayken hissetmez.İnşallah öyle bir durum olmamistir.
Benden başkasını istemiyor pansuman için.
Yani en az 10 sene okuyan biri için bizimle aynı düşünmüyor diye o ne biçim doktor demeniz doğru olmamış bence.o ne biçim doktor öyle.
önce yıkıyormusunuz kremlemeden . günde 3-4 su tutmanız lazım.
Sünnet için neden bu yaşı seçtiniz merak ettim...Merhaba arkadaşlar,
Üç gün önce oglumu sunnet ettirdik. Sünnete giriş ve çıkışta hicbir problemimiz olmadı.
İlk pansumanda oğlumun cani çok acidi. İlk pansumanı ve sonrakileri hep ben yaptim doktorun tarif ettiği gibi.
Her pansuman ve tuvalet bizim için ızdırap oldu. Sunnet kulodu aldim fakat asla cikarttirmiyor.
Pansumana baslamadan yarim saat once, pansuman sirasinda ve pansumandan sonra evde kıyamet kopuyor. Oglum avazı çıktığı kadar bagirarak ağlıyor. Asla dokundurtmuyor. Temizleyemiyorum pipisi. Kremleri adam akilli suremiyorum. Bugün de ucunda kan sizintisi olmuş. Ucu morarmis gibi.
Oğlum bagirdikca bende bağırıyorum. Balyoz gibi kafama iniyor sesleri. Kulaklarım patlayacak gibi oluyor. Dayanamiyorum. Asiri derecede sinirliyim ogluma karşı. Delirmek üzereyim.
Bu arada oğlum 4,5 yaşında.
Yani en az 10 sene okuyan biri için bizimle aynı düşünmüyor diye o ne biçim doktor demeniz doğru olmamış bence.
İnşallah öyle bir durum olmamistir.
Benden başkasını istemiyor pansuman için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?