Sünnet Sünnet

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.179
548
29
21 aylik bebegim icin pazartesi ye randevu aldik. Cok korkuyorum cok uzgunum. Bebegi sunnet olanlar nasil geçti cani cok aciyormu.

Ben demistim eşime ama beni dinlemedi 1 yasindayken demiştim. Simdide tutturmus sunnet yaptıralım. Cabuk iyilestigini bende duydumda kesilirken igne vurulurken neler bekliyor bizi az cok kestirebiliyorum beniim oglum seddeye uzandığında bile agliyor

İptal etme durumunuz yok mu?
Şuan farkında artık ama algılayabilecek yaşta değil.
Olağan gücüyle engelleyecektir.
Ve travma olarak hatırlayabilmesi muhtemel, benim 1, 5 yaş anılarım var hatırladığım mesela.

İğne değil de uyuşturucu krem diye biliyorum ben ama belki oğlunuz daha büyük olduğundan anestezi altında olur, emin değilim.

İki oğlum var, 6 yaşından sonra yaptıracağım ben.
Pedagog önerileri bu yönde, eşinize söyleseniz durumu anlatsanız belki ikna olur?

Iptal ettirdim bende 6 yastan sonra yaptiricam

Üzülmeyin bu kadar lutfen korkulcak hiç bişey yok
Geçen ay
60 gun bebeğimi sünnet ettirdik biz
Senin bebegin kucuk cabuk iyilesmistir hatirlamaz bile benim bebegim 2 yasinda herseyin farkinda. Travma olarak kalmasını istemiyorum bnde 6 yaştan sonra yaptiricam. Drlar zaten ya 2 yasindqn once yada 6 yastan sonra dye oneriyor

Ben 1 yasindan once demiştim esim bırakmadi. Randevuyu iptal ettim 6 yastnn sonra yaptircam
Tek çocuk tek yas diye de soyluyorlar alttaki yorumdan aklıma geldi.
2 yas bencede zor zapt edilir. En agresif zamanlar. Bircok seyi bilmekle bilmemek arasinda yaş. Elleme desen anlamaz elinide engelleyemezsin

oglum 4.5 aylikti sunnet oldugunda lokal ile oldu. ilk ilacini vermekte biraz geciktik oyuzden cok agladi ama ilaclarini zamaninda verince aglamasi olmadi ama cok kucuktu tabi daha tam donemiyordu bile. klipsli yontem ile yapildi. ilk 5 gun zordu sonra iyilesti 10. gun cokardilar klipsi ondan sonraki 3 gun biraz sikintiliydi.
iyi ki ozaman yaptirmisiz ama...

8 aylıkken yaptırmıştık akşam sünnet oldu sabah yürüteçe bindi Emekledi. İki saat filan ağladı ama deliksiz uyumuştu gece. Sabahsa herşey normale dönmüştü bile o kadar kolay olmasına çok şaşırmıştım ama sizinkisi farkedebilecek Yaşta biraz daha sıkıntılı geçebilir

Günaydın cnm biz 5 aylıkken olduk sunnet cok korkmuştum ama bumuymus ya dedim sonra hayatimizda hic birsey değişmedi tek bir can canmasi aglama vs hic birsey yasamadik ama tabi seninki biraz buyuk bizim sunnet ettirdigimiz doktor 1 - 6 yas arasi onermiyordu sünneti ins kolaylikla atlatırsınız sizde

Birini 8 aylikken digerini 1 yasinda yaptirdim. Biri lazerli digerli eski usul kanli bicakli.. ilk 3-4 gun zordu.. dikisli olanda pansuman kremleme ugrastim baya.. lazerlide kanama oldu filan.. zorlugu olabiliyorda geciyor. Ozellikle yurumeden hatta emeklemeden yaptirmak mantikli.. cunku bi yerlere carpiyolar filan kanama riskini cogaltiyor..6-12 ay arasidir bu..

Buarada bi tanidik 6-7 yasinda yaptirin ani olur hatirlar demisti. Ben sacma buldum cocuk icin travma olabilir. Hatirlayacagina hatirlamasin bence. Sunnet dugunu vs isterse yine yaparim dedim.. dedimde hic oyle islerde gozum yok. Su gelinlik giyip sunnet dugununde salinan annisler kadar su hayati sevseydim yeterdi

insan nasıl kendine öyle birşey yakıştırır aşırı komik bence tekrar gelinlik giyip sünnet düğününde salınmak. yani dünya benim olsa, deseler bir tane daha dünya vericez yapmayacağım şey.
hele bir de bebek mevlidinde de giyiyolar artık tam komedi.
bu arada florya dolaylarında gezinirken bir tane anne adayı görmüştüm çevresinde donla yüzenler falan var az bir boşluk bulmuş kafasında taç, denizin biraz içinde garip garip hareketler yapıyor, baktım ilerde biri telefonla resmini çekiyor. ona poz veriyormuş.
arkadaşıma dedim,bir gün böyle şeyler yaparsam hiçbirşey söylemeden beni vur,şimdiden hakkım helal sana.

Baştan aşşagi kıskançlık iceren cok saçma bir mesaj olmuş

Oğlum 2 buçuk aylıkken sünnet oldu. Iyi ki erken yaptirmisiz iyileşmesi cok çabuk oldu. Kararsız olanlar varsa fikir olur diye yazmak istedim

Ben 4 aylıkken yaptirdim 15 dk bir operayon ve cocugum hic aci çekmeden cikti hayatimiza devam ettik l.1 haftada iyilesti.bence ileri yaslar daha sorun olur.siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…