- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben demistim eşime ama beni dinlemedi 1 yasindayken demiştim. Simdide tutturmus sunnet yaptıralım. Cabuk iyilestigini bende duydumda kesilirken igne vurulurken neler bekliyor bizi az cok kestirebiliyorumKeşke ya daha erken ya da geç yaptırsaydınız.
21 ay 2 yaş sayılır ve beden bütünlüğü, cinsiyet kavramlarımın yavaş yavaş farkındadır.
Çabuk iyileştiğini söyledi yaptıran arkadaşlarım ama onlarınki 1 yaşından küçüktü.
İptal etme durumunuz yok mu?Ben demistim eşime ama beni dinlemedi 1 yasindayken demiştim. Simdide tutturmus sunnet yaptıralım. Cabuk iyilestigini bende duydumda kesilirken igne vurulurken neler bekliyor bizi az cok kestirebiliyorumbeniim oglum seddeye uzandığında bile agliyor
Iptal ettirdim bende 6 yastan sonra yaptiricamİptal etme durumunuz yok mu?
Şuan farkında artık ama algılayabilecek yaşta değil.
Olağan gücüyle engelleyecektir.
Ve travma olarak hatırlayabilmesi muhtemel, benim 1, 5 yaş anılarım var hatırladığım mesela.
İğne değil de uyuşturucu krem diye biliyorum ben ama belki oğlunuz daha büyük olduğundan anestezi altında olur, emin değilim.
İki oğlum var, 6 yaşından sonra yaptıracağım ben.
Pedagog önerileri bu yönde, eşinize söyleseniz durumu anlatsanız belki ikna olur?
Ben 1 yasindan once demiştim esim bırakmadi. Randevuyu iptal ettim 6 yastnn sonra yaptircamNeden bu yaşta peki?
Senin bebegin kucuk cabuk iyilesmistir hatirlamaz bileÜzülmeyin bu kadar lutfen korkulcak hiç bişey yok
Geçen ay
60 gun bebeğimi sünnet ettirdik biz
Tek çocuk tek yas diye de soyluyorlar alttaki yorumdan aklıma geldi.Ben 1 yasindan once demiştim esim bırakmadi. Randevuyu iptal ettim 6 yastnn sonra yaptircam
Yeni dogdugunda yaptiracaktim. Doktor saglik durumu nedeniyle yapmadi. Sonra cok arastirdim ilk 6 ay iyi deniyo. Bizimki sonraya kaldi, ilkokul donemine yani..21 aylik bebegim icin pazartesi ye randevu aldik. Cok korkuyorum cok uzgunum. Bebegi sunnet olanlar nasil geçti cani cok aciyormu.
Buarada bi tanidik 6-7 yasinda yaptirin ani olur hatirlar demisti. Ben sacma buldum cocuk icin travma olabilir. Hatirlayacagina hatirlamasin bence. Sunnet dugunu vs isterse yine yaparim dedim.. dedimde hic oyle islerde gozum yok. Su gelinlik giyip sunnet dugununde salinan annisler kadar su hayati sevseydim yeterdi
Baştan aşşagi kıskançlık iceren cok saçma bir mesaj olmuşinsan nasıl kendine öyle birşey yakıştırır aşırı komik bence tekrar gelinlik giyip sünnet düğününde salınmak. yani dünya benim olsa, deseler bir tane daha dünya vericez yapmayacağım şey.
hele bir de bebek mevlidinde de giyiyolar artık tam komedi.
bu arada florya dolaylarında gezinirken bir tane anne adayı görmüştüm çevresinde donla yüzenler falan var az bir boşluk bulmuş kafasında taç, denizin biraz içinde garip garip hareketler yapıyor, baktım ilerde biri telefonla resmini çekiyor. ona poz veriyormuş.
arkadaşıma dedim,bir gün böyle şeyler yaparsam hiçbirşey söylemeden beni vur,şimdiden hakkım helal sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?