Sünnet Sünnet

Senin bebegin kucuk cabuk iyilesmistir hatirlamaz bile benim bebegim 2 yasinda herseyin farkinda. Travma olarak kalmasını istemiyorum bnde 6 yaştan sonra yaptiricam. Drlar zaten ya 2 yasindqn once yada 6 yastan sonra dye oneriyor
kesinlikle iyi yapmissinz erkek kardesim 2 yasindaydi 1 sene bacak arasini actirmadi banyoda ve bezlenirken Bu da tecrube oldu bana 55 gunlukken sunnet ettirdim oglumu.

Bir yazi gormustum: eskiden insanlar gezerken fotograf cekinirlerdi,, simdi foto cekinmek icin geziyolar.. begenilmek duygusu cok on planda artik, nasil boyle gosteris budalasi olduk..
Ya evet bende bi yazı okumuştum içime dokunmuştu "eskiden yemegimizi paylşırdık şimdi yediklerimizin resmini paylaşıyoruz"

Hayatim idolumsun artik busonradan kuduranlari yüzünden instami kapattim bebeimin disi bebeimin cisi bebeimin ilk kakiskosu cart partisi curt partisi iyysss vicik vicik samimiyetsizlik dolu laf atincada sen yapamion dio yapmak istemiyorum çünkü gerek siz gecen bi dugun de gelin damat takilari bagislamis ne kadar guzel birsey ha yapmiyozmu cocuk dogum gunu yapiom ama maliyeti 60 euroyu gecmez sunnet dugunleri gereksiz tek kelimeyle gereksiz

Ay bizimki sünnet olunca kimse olmayacak yanımızda düğün dernekte olmayacak. Yazık ne geri kalmışız sosyetik medya güzellerinden

Sunnet dugunune karsiyim ve cenaze evinde dagitilan 3 yemegi 7 yemegi 40 yemegi karsiyim arkadas eski den hz. MUHAMMED SAV zamaninda ölü olan eve herkes yemek gotururmuski yasli ailelere birde onla ugrasmasin diye koyumuzde 40 gun TV acmazdik 40 gun yasli eve yemek giderdi sehir baska yalan babamin 3 yemeginde pencereden bakarken bahcede lahmacunlari lopur lopur yiyip ayran kalmadimi diyen insanlardan nefret etmistim bir suru borca girdi abim öbür tarafta onu bulurmus ve karni doyarmis resmen yalan dua edilir dua baska bise kurtarmaz ha hayrini hep dagitirim cocuklara seker Cikolata olarak ama gercekten insanlar çok doyumsuz

Bence 6 7 yaş da kötü. Bi tanıdığım 3 4 çocuğu toplayıp sünnetçi çağırdı eve. İşte kişi başı 100 lira filan dediler. Evde kalabalık 20 30 kişi var. Çocukları alttan tamamen soydular adam birini bitiriyor öbürü yanında bekliyor kesilirken. Diğer iki çocuk da kapıda bizim yanımızda kadın erkek tişörtle önünü arkasını kapatmaya çalışıyor. İstismar etmek gibiydi aynı annesi olsam birinin asla izin vermezdim şu rezalete. İleride de bebekken yaptırırım herhalde ya da hiç yaptırmam.

cidden ailesinde birşey görmemiş, kısıtlı imkanlarla büyümüş tipler ya da bakın ben çok zenginim havası vermek isteyen tipler yapıyor bunu.
kadının evde yiyecek ekmeği yok bir kere bir yere gidiyor 40 kere paylaşıyor, asgari ücretle çalışıyor kredi çekerek nedimeli organizasyonlu kına yapıyor, çocuğuna mama almak için borç para isteyen diş buğdayı partisi yapıyor kendine abiye alarak, bunlar çevrede duyduğum şeyler.
öyle çok tüketen bir toplum olduk ki sadece bir fotoğraf karesi için, herkes birbirinden geri kalmayayım diye batağa gidiyor.

geçen avm de iki satış görevlisi kızın konuşmalarına denk geldim kına tahtının parasını nişanlımdan aldım falan diyodu, benim haberdar bile olmadığım şeyler bunlar. kına gelenek hadi herkes yapıyor ama taht, nedime,organizasyon, bindallılar kaftanlar ayrı ayrı falan gereksiz ötesi şeyler. gerçekten hayatsız ve amaçsız olmak lazım.
millet partylemeye nasıl aç kalmışsa yüzyıllardır hepsini onyılda çıkarıyolar. bi on yıla kadar da herkes saçmalığını farkedip fotoğraflarından utanacak

Bende sana bi örnek verim komsum 2 ogluna memeleketinde sunnet dugunu yapti 5 bin Euro harcamis toplanan Taki paralarini kaynanasi ev alacaz katki yapin demis almis ama yemin ederim hepsini almis Akilli gosteris meraklisi komsum 2 aydir kirasini odeyemiyor ve ise basladi kosturmaktan zamani yok oturmaya ee be kafasiz cocugun ceketinden yemeginde kesip biriktirdigin parayi havaya attin boyleleri gülünc malzemesi olmak tan oteye gidemio

normalde bir insanın kötü durumda olmasına sevinmem ama iyi olmuş darısı bütün gösteriş budalalarının başına
35.000 lirayı çocukların açlıktan öldüğü bir dünyada tek gecelik bir sünnet eğlencesine sadece hava atmak için harcıyosa haketmiş.

Kesinlikle bu dünya suprizlerle dolu ve her insan zor gunler için gelecegi için para biriktirmeli ev almali yatirim yapmali hic olmasa kendi ayaklari uzerinde durmali bugun milyonlari olanin yarini belli olmaz ama gelde anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…