- 28 Haziran 2016
- 779
- 1.253
- 63
- 44
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
41 günlükken yaptırdık. Yaklaşık 8 saatlik zaman dilimi icerisinde çişini yaparken ağladı. 8 saatten sonra geçti, Gece hiçbir şey olmamış gibi uyudu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hz. Peygamber (asm) torunları Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin'i doğumlarının yedinci gününde sünnet ettirmişti.Dini olarak da uygun değil 2 yaş.İyi yapmışsınjz iptal ettirmekle.6-7 yaşına gelince yaptırırsınız.
Baştan aşşagi kıskançlık iceren cok saçma bir mesaj olmuş
Yes cok kiskaniyoz hakketBaştan aşşagi kıskançlık iceren cok saçma bir mesaj olmuş
insan nasıl kendine öyle birşey yakıştırır aşırı komik bence tekrar gelinlik giyip sünnet düğününde salınmak. yani dünya benim olsa, deseler bir tane daha dünya vericez yapmayacağım şey.
hele bir de bebek mevlidinde de giyiyolar artık tam komedi.
bu arada florya dolaylarında gezinirken bir tane anne adayı görmüştüm çevresinde donla yüzenler falan var az bir boşluk bulmuş kafasında taç, denizin biraz içinde garip garip hareketler yapıyor, baktım ilerde biri telefonla resmini çekiyor. ona poz veriyormuş.
arkadaşıma dedim,bir gün böyle şeyler yaparsam hiçbirşey söylemeden beni vur,şimdiden hakkım helal sana.
Dini olarak Önerilen ne ?Dini olarak da uygun değil 2 yaş.İyi yapmışsınjz iptal ettirmekle.6-7 yaşına gelince yaptırırsınız.
Yes cok kiskaniyoz hakket![]()
Gecen burda okudum sanirim ya da instada gordum ilahide halaybi de şu kıskançlık meselesi var değil mi, dünyaya o kadar ayrı gözlüklerden bakıyoruz ki,şarkılı türkülü gelin mevlidi yapıyolar, mezuniyet kınası yapıyolar, yapıyolar da yapıyolar, bence insanlar artık partylemek için yer arıyolar, muhafazakar insanlar başka şekilde yapıyolar, olmayanlar başka şekilde yapıyolar.
muhafazakar düğünde ilahiyle halay çekenler gördüm yeminle başkası dese inanmazdım.
hangover kit gördüm ya türkiye'de. sanki üç nesil öncemiz toprak sürmüyomuş gibi, bir nesil öncemiz leğende yıkanmamış gibi, sanki anamız bizi las vegas ta doğurmuş gibi.
abartıyı da sevmiyorum, özentiyi de.
Gecen burda okudum sanirim ya da instada gordum ilahide halayoha oha dedim valla herseyin suyunu cikarmak bize yakisir
Bu kiskaniyosun diyen tipler evet 10 tene bilezik takip sakkur sukkur gezip herkes kiskansin diye ugrasir, yasam amaclari budur.. baskalari icin yasamak yani. Ben 100 tanede olsa o altinlari takmam, beni kiskaniyosunuz diye gezemem.. cunku gorgusuzluk bana gore.. 1-2 tane takip şık olursun, 10 tane takip gezen kuyumcu. Tercih meselesi..
Bir yazi gormustum: eskiden insanlar gezerken fotograf cekinirlerdi,, simdi foto cekinmek icin geziyolar.. begenilmek duygusu cok on planda artik, nasil boyle gosteris budalasi olduk..kıskanılacak birşey olarak görülmesi ayrı garip, avrupa yakasında makbule karakteri var ya, tam onun yapacağı mevzular gibi şu gelin mevlidi, bebek mevlidinde gelinlik, sünnet annesi,diş buğdayında altınlar gelinlikler falan filan bişeyler.
benim aklıma sadece amaçsızlık geliyor böyle kutlamaları görünce, benim hayattan almak istediğim değişik tatlar var, instagramlar ve kıskandırmalar haricinde.
amaçsız doğmuş olsam belki ben de kafamı dağıtmak için böyle şeylere sarardım bilmiyorum ve kesinlikle kınamıyorum şu an "ki başıma gelmesin"
gelmez de işimi garantiye alayım uhrevi yönden de![]()
Hayattan istediginiz degişik tatlar olduğu için mi buralarda boş boş gezip yorum yapiyosunuzkıskanılacak birşey olarak görülmesi ayrı garip, avrupa yakasında makbule karakteri var ya, tam onun yapacağı mevzular gibi şu gelin mevlidi, bebek mevlidinde gelinlik, sünnet annesi,diş buğdayında altınlar gelinlikler falan filan bişeyler.
benim aklıma sadece amaçsızlık geliyor böyle kutlamaları görünce, benim hayattan almak istediğim değişik tatlar var, instagramlar ve kıskandırmalar haricinde.
amaçsız doğmuş olsam belki ben de kafamı dağıtmak için böyle şeylere sarardım bilmiyorum ve kesinlikle kınamıyorum şu an "ki başıma gelmesin"
gelmez de işimi garantiye alayım uhrevi yönden de![]()
Ben de sizin gibi düşünüyorum. İnsanlar gittikçe abartının abartısını yapıyorlar. Komik oluyor gerçekten.insan nasıl kendine öyle birşey yakıştırır aşırı komik bence tekrar gelinlik giyip sünnet düğününde salınmak. yani dünya benim olsa, deseler bir tane daha dünya vericez yapmayacağım şey.
hele bir de bebek mevlidinde de giyiyolar artık tam komedi.
bu arada florya dolaylarında gezinirken bir tane anne adayı görmüştüm çevresinde donla yüzenler falan var az bir boşluk bulmuş kafasında taç, denizin biraz içinde garip garip hareketler yapıyor, baktım ilerde biri telefonla resmini çekiyor. ona poz veriyormuş.
arkadaşıma dedim,bir gün böyle şeyler yaparsam hiçbirşey söylemeden beni vur,şimdiden hakkım helal sana.
Ben de komik olduğunu düşünenlerdenim. Kıskandığım için değil abartıyı gereksiz bulduğum için düşünüyorum. Sanırım siz de gelinlik giyenlerden veya giyecek olanlardansınız.Baştan aşşagi kıskançlık iceren cok saçma bir mesaj olmuş
Hayattan istediginiz degişik tatlar olduğu için mi buralarda boş boş gezip yorum yapiyosunuz