Süper Anneler - 2011

gözün aydın canım,Allah tamamına erdirsin,sağlıkla mutlulukla al bebeğini kucağına...ne zamandır takip ediyorum seni,Allah gönlünden geçeni versin kucağına...inşallah yakın zamanda ben de veririm bu güzel haberi size

cemre ve yatutarsa kızlar biz eşimle aynı yıl doğduk sıkıntı bence o aslında bir nevi rus cinsiyet takvimi ama bu erkek kadın 4 e bölüyor.Belki yanlış aktarım olmuştur siz bakmayın o takvimlere

apranax sen de erkek istiyordun demi deneme ne zamn?

apranax sen de erkek istiyordun demi deneme ne zamn?

evet canım yaa...yazarken bile heyecanlanıyorum aslında spirali çıkartsam gerisi kolay da,bi türlü fırsat bulamadım...aslında kendime de yalan söylüyorum,fırsat olmaz mı var da korkudan erteliyorum...aaa kız mı olsun olsun diye teselli edilmekten bıktım

hadı bekleme o zaman bugün git çıkarttır.Herhangi bir hazırlık yaptın mı diyet filan?

hadı bekleme o zaman bugün git çıkarttır.Herhangi bir hazırlık yaptın mı diyet filan?

aslında 2. kızıma,spirali çıkarttıktan 7 ay sonra hamile kalabildim.sanki yine öyle olacak gibi geliyor ve diyet için daha erken diyorum.aslında eşim de yöntem denemesine pek sıcak bakmıyor,erkek olurda hayırsız ya da sağlıksız olursa,karışmayalım Allahın işine diyor çok karasızım çooookkk...yöntem deneyip mutlu olanları görünce hevesleniyorum,tutmayanların pişmanlığını görünce de olmayınca olmuyor ne gerek var diyorum...Allahım sonumuzu hayır etsin...hepimizin gönlündekini nasip etsin

Teşekkür ederim canım inşallah tez zamanda senin de güzel haberlerini alırız

Eylüle bu senin takvimin aynısı mo
( KIZ : O ERKEK : X ) NOT: Kadının yaşı doğru olarak belirlenir ve hangi ayda hamile kaldığına bakılır. Yaş ve hamile kalınan ayın kesiştiği kutucuk bulunur ve sağa doğru 9 kutucuk sayılır. 9. kutucuktaki işaret (o) ise kız, (x) ise erkektir.

Eklentiler

• $image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 67
Bebeğinizin cinsiyetini bebeğiniz doğmadan veya ultrasonda bakmadan tahmin etmeniz mümkün. Ancak kesin sonuç verir mi bilmem, çünkü gaybı Allah’tan başka kimse bilemez. Deneyebilirsiniz, sonuç her ne çıkarsa bence siz yine de kesin kabul etmeyin.

Nasıl bakılır. tablodan kadının yaşı ile hamile kadığı ayın kesiştikleri kutucuk tespit edilir. Buradan sağa doğru dokuz kare gittiğinizde ulaştığınız kutucuktaki işaret bebeğinizin muhtemel cinsiyetidir. (o) kız, (x) erkektir.

Bu 9 kutucuk sayma durumu nasıl oluyor hamile kaldığımız ayı 1 kabul edipmi sayıyoruz
Sonuçta ben Mart'ta hamile kaldım 1. Ay sayılıo o dimi

gözünaydın cnm allah tamamına erdirsin insallah gönlündeki kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…