- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.061
canım yazdım ama bakan yok
kız çıktı banada ilk defa kız çıkan bir takvim bakalım hayırlısı allahtan
gözün aydın canım,Allah tamamına erdirsin,sağlıkla mutlulukla al bebeğini kucağına...ne zamandır takip ediyorum seni,Allah gönlünden geçeni versin kucağına...inşallah yakın zamanda ben de veririm bu güzel haberi size
Valla herkes doğru dio moralim sıfır
İnşallah kızımmmmm olur
apranax sen de erkek istiyordun demi deneme ne zamn?
evet canım yaa...yazarken bile heyecanlanıyorumaslında spirali çıkartsam gerisi kolay da,bi türlü fırsat bulamadım...aslında kendime de yalan söylüyorum,fırsat olmaz mı var da korkudan erteliyorum...aaa kız mı olsun olsun diye teselli edilmekten bıktım
cemre oglunda tutuyomu baktınmı
hadı bekleme o zaman bugün git çıkarttır.Herhangi bir hazırlık yaptın mı diyet filan?
gözün aydın canım,Allah tamamına erdirsin,sağlıkla mutlulukla al bebeğini kucağına...ne zamandır takip ediyorum seni,Allah gönlünden geçeni versin kucağına...inşallah yakın zamanda ben de veririm bu güzel haberi size
kız çıktı banada ilk defa kız çıkan bir takvim bakalım hayırlısı allahtan
Bebeğinizin cinsiyetini bebeğiniz doğmadan veya ultrasonda bakmadan tahmin etmeniz mümkün. Ancak kesin sonuç verir mi bilmem, çünkü gaybı Allahtan başka kimse bilemez. Deneyebilirsiniz, sonuç her ne çıkarsa bence siz yine de kesin kabul etmeyin.
Nasıl bakılır. tablodan kadının yaşı ile hamile kadığı ayın kesiştikleri kutucuk tespit edilir. Buradan sağa doğru dokuz kare gittiğinizde ulaştığınız kutucuktaki işaret bebeğinizin muhtemel cinsiyetidir. (o) kız, (x) erkektir.
Bu 9 kutucuk sayma durumu nasıl oluyor hamile kaldığımız ayı 1 kabul edipmi sayıyoruz
Sonuçta ben Mart'ta hamile kaldım 1. Ay sayılıo o dimi
Bence dediğin gibi yapmak lazım
Banada kız çıktı
Merhaba arkadaşlar.bir süredir yazamadım.nisan ayında yaptığım deneme heyecanlı ve zor bir bekleyişle nihayet sonuçlandı.dün beklenen regli tarihimdi sabah yaptığım gebelik testinde 2. Çizgi silik çıkınca emin olmak için kırmızıların gelmemesi yönünde bekleyişe girdim,emin olmadan burada ilan etmek istemedim(biraz garanticiyimdir de E artık kırmızılar gelmedi sizlerle paylaşabilirim.hamileyim kızlar.... Tüm kalbimle diliyorum allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?