Süper Anneler - 2011

ya kızlar yapmayın böyle neolur .çünkü hiçbirşey daha kesin ve net degil.çünkü biliyorum ayrıntılıda kız diyecek bana .ben şuan 19 haftamdayım .bebegin resminide vermedi bak onuda unuttum ya .neyse artık

Son düzenleme:

canım 19.haftada ne gorebilirki başka erkek desin cıkıntı gormuştur muhakkak kızlarda 19.haftada zaten cıkıntı felan kalmıyo boyle bi durumda karıştırması mumkun gelmiyor bana inşallahta gonlundekidir rabbim ogluşunu nasip etmiştir.ama seni anlıyorum kaptırmak istemyosun uzulmemek için sende haklısın inşallah sonuç bir adet pipicik olur

babymuck tebrik ederim, doktor erkek dediyse erkektir bence. 12. haftadan itibaren erkek bebek gösteriyor diye biliyrum.

bilgecim kendi kendine uyumasını nasıl sağlıyorsun.. maşallah diyelimde
bende 2. yi oyle alıştırmak istiyorum.. Aral da cokkkk cektimm
bunda sallamak ıstemıyorum yaaaa
ben de ilk kızımda çok çekmiştim..sabaha kadar salladığımı bilirim beşiği..artık beşiğe ip bağlamıştım yatağın içinden uyumaklı sallıyordumneydi o günler yawbu kızımda öyle olur diye taaaa hamileyken dertlenmiştim:18::18::18:ve karar vermştim zok zor durumda kalmadıkça beşiğini sallamayacaktım...ve bebk hazırlığı yaparken yani ben hamileiğimin son günlerindeyken beşiğin sallama fonksiyonlarını iptal ettirdik kocişimle,sallanan beşik sabit beşik olmuştuve kızımı doğduğu günden beri beşikte sallamadım...emzirdim yatağına koydum..bazen emerken mememde uyudu ,bazen de uyutamadım attım beşiğe biraz ağladı sızladı ama kucağıma almamaya çalıştım..baktım susacak gibi değil o zaman beşiğin içinde elimi koyarak poposuna pışpışlayarak uyuttum o da olmadı en son çare kucağımda uyuttum..böyle böyle kendi kendine uyumaya başladı çok çok şükürama kötü olan ne..bi yere gitsem uyutamıyorum,sürekli beşiğinde uyumak istiyor:26::26:bi de ona çare bulsam tamamdır..sen de sakın sallama bebişini...inş. alışır...benimki tam anlamıyla alışmadı ama o yolda sağlam adımlarla ilerliyoruz
kızlar bugün doktora gittim ben gayet rahat bir şekilde doktorun söylediklerini dinlerken birden erkek bu bebek demezmi :26::26::26:

senin bebeğin için hep erkek hissediyorum..inş. dr da yanıolmıyordur..Rabbim gönlüne göre versin..sen önümüzdeki hafta bi daha dr a git de netleştir cinsiyetini,bizi de bilgilendir kutlayalım burdan

Günaydın süpper anneler.istanbul'da hava kapalı bugün,güneş yüzünü göstermiyor ama olsun.herkese keyifli bir gün diliyorum

herkese günaydıııııınn süper anneler ve anne adayları elimde duran yudumlanmayı bekleyen soğan suyum ile güne marhaba diyorum

Gunaydin kizlar,Babymuck super bi haber verdin allah gonlune gore verdi iste ne kadar cok sevindim anlatmam canim,allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin PRENSINI

cok sevındım canım ınsallah ıstedıgın olur.hadı hayırlısı olsun gözunaydın

Canlar iki hafta önce gittiğimde bacaklarını kapatmış cinsiyetini göremedim dedi Mayıs sonu gibi gitmeyi düşünüyorum inşaallah,dua ediyorum Rabbim baba ve tüm isteyen arkadaşlarımıza hayırlı sağ salim erkek evlatları vermiştir inş

Canım inş oğluşun karnındadır,çok dua edip istemeliyiz Rabbimden o ol der oluverir.

sen doktor takıbındemı yumurtlama takıbını yapmıstın canım.yoksa kendınmı testlerle bulmustun yumurtlama gününü

Kızlar ezeynepeden ve egemden hıc haber yok ne oldu merak ettım

Canım ben çok rahatsızlandım giremedim,oturunca birşeyler batıyor resmen işten eve külçe gibi geliyorum,benim erkeğe benzettiğini söyledi.ancak yüzde yüz bebeğin erkek denmiyor,arkadaşıma uzun süre kız dendi sonra erkek oldu anlamadım ya ben bu işi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum az kaldı artık.
Babymuck canım maşallah barekallah çok sevindim
Elna hayırlı uğurlu olsun,ALLAH gönlündekini göbişine koymuştur inşallah.

Çok geçmiş olsun egemcim,ayrıca teşekkür ederim.inşallah canım allah gönlümüze göre versin

kızlar bugün gittim doktora, doktor iltihabik hiç bir durum kalmadığını, ve hormon testi sonuçlarımın normal olduğunu söyledi, yumurtalığıma baktı, sol yumurtalığın büyüyor dedi, 11 mm büyümüş dedi,bunun ne anlama geldiğini bilen var mı? ben bugün adetimin 12. günündeyim, benim bildiğim adetin 11-14. günü arası bebek tutma ihtimali en yüksek günlerdir, ama doktor bana 13-14. günler iki gün üst üste gir ilişkiye dedi, ben bir panik yaptım, acaba geç mi kalmış olurum? pazartesi günü de gel bakalım yumurtan atmış mı dedi? o ne demek peki? dışarı ne atıyor ki anlamadım ben yaaaaaa :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…