- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.101
ya kızlar yapmayın böyle neolur .çünkü hiçbirşey daha kesin ve net degil.çünkü biliyorum ayrıntılıda kız diyecek bana .ben şuan 19 haftamdayım .bebegin resminide vermedi bak onuda unuttum ya .neyse artık
ben de ilk kızımda çok çekmiştim..sabaha kadar salladığımı bilirim beşiği..artık beşiğe ip bağlamıştım yatağın içinden uyumaklı sallıyordumbilgecim kendi kendine uyumasını nasıl sağlıyorsun.. maşallah diyelimde
bende 2. yi oyle alıştırmak istiyorum.. Aral da cokkkk cektimm
bunda sallamak ıstemıyorum yaaaa
kızlar bugün doktora gittim ben gayet rahat bir şekilde doktorun söylediklerini dinlerken birden erkek bu bebek demezmi :26::26::26:
kızlar bugün doktora gittim ben gayet rahat bir şekilde doktorun söylediklerini dinlerken birden erkek bu bebek demezmi :26::26::26:
Çok teşekkür ederim sedacım.amin canım.inşallah sen de bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım.benim içinde dua eder misin canım
ya kızlar yapmayın böyle neolur .çünkü hiçbirşey daha kesin ve net degil.çünkü biliyorum ayrıntılıda kız diyecek bana .ben şuan 19 haftamdayım .bebegin resminide vermedi bak onuda unuttum ya .neyse artık
Kızlar ezeynepeden ve egemden hıc haber yok ne oldu merak ettım
Canım ben çok rahatsızlandım giremedim,oturunca birşeyler batıyor resmen işten eve külçe gibi geliyorum,benim erkeğe benzettiğini söyledi.ancak yüzde yüz bebeğin erkek denmiyor,arkadaşıma uzun süre kız dendi sonra erkek oldu anlamadım ya ben bu işi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum az kaldı artık.
Babymuck canım maşallah barekallahçok sevindim
Elna hayırlı uğurlu olsun,ALLAH gönlündekini göbişine koymuştur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?