Süper Anneler - 2011

Month. Elna. Elea. Nerelerdesiniz herkes iyimi

geldim cnm ben çok fena gribe yakalandım çok kötüydüm 2 gün şiddetli boğaz ağrısı titreme ve bulandı çektim hiç bişey yiyemiyodum çok kötüydüm eklem yerlerim ağrıyodu baş ağrısıda cabası ateşim oluyodu doktora gittim ilaç verdide rahatladım daha tam iyileşmiş sayılmam ama çok şükür iyiyim şimdi grip çok uzun sürede geçiyo sen naptın cnm bulantıların hafifledimi biraz...bu arada kuzenimin nişanı var cuma günü dün alışverişe gittim kıyafet almaya hiçbişey bulamadım kendime oğluma eşime aldık ben alamadım erkeklerin işi çok kolay... hep açık saçık elbiseler var bizim ordada öyle hayatta giymem millet bön bön baksın eşimde izin vermez zatenkafayı yiycem kıyafet bulamıyorum istediğim gibi ben istanbuldayım kızlar önerebileceğiniz biyer varmı dün bakırköye gittim ama bulamadım ben orda çok abiye şeylerde istemiyorum çok sporda çok açıkta değilim kapalıda ortası bişeyler istiyorum ama yok

Son düzenleme:
elna sen neler yaptın anlatırmısın diyet takip

Öncelikle şunu söylemeliyim ki SÜPER ANNELER 2011 in ilk süper annelerine ve cinsiyet belirleme topiğinden Matematik nickli üyeye emekleri için çok teşekkür ederim.tüm uyguladığım yöntemleri onlara borçluyum.
Diyet yapmaya çalıştım canım.tam anlamıyla hakkını verdim denilmez ama süt ve süt ürünlerinden,yumurtadan uzak durmaya çalıştım.potasyum ağırlıklı beslenmeye gayret ettim(et,patates,muz,limonlu soda)çok düzenli yapamadım ama elimden geleni yaptım aslında.yeme içme konusunda çok iradeli sayılmam.saka su içtik ama bazen eşim hayat su aldığı için onu içtik ama en iyisi saka içmek.yaklaşık 3 aydır sağıma yattım,benim için çok zor oldu normalde yüzükoyun yatarım(gece uyanıp sağıma dönmeye çalışmaktan psikolojim bozuldu)doktor takibi yaptırmadım onun yerine yumurtlama gününü ovulasyon testiyle takip ettik(uğurlarımla beraber).eşim cinsel perhiz yaptı yum günü geciktiği için 5-6 gün planlanan perhiz 10 günü buldu çin ve rus takvimine göre erkek ama senin takvimine ve bioritme göre kız günündeydim.ilişkiden sonra ayaklarımı duvara dayayıp 30 dk.durduktan sonra sağıma dönüp yattım.iyonlar için odada leptop açıktı ve sağıma dönüp yatarken cep tel.oyalandım.kolumada anneciğimin yegane altın bileziğini takmıştım.yastığımın altında mavi bir bebek yeleği vardı.
Takviye olarak ben 2 aydır folik asit,e vitamini,omega 3 ve keten tohumu yağı hapı kullanıyordum.eşim e vitamini,çinko ve megamen kullandı.yaptıklarım bunlar.bu benim 4. Denememdi.4.denemede tutturduk sonunda.
Sonuç ne olursa olsun bu yöntemleri uygulamaya çalıştığım için pişman olmayacağım en azından elimden geleni yapmaya çalıştığım için mutluyum.allahım inşallah gönlümdekini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.inşallah isteyen herkese gönlündekini tez zamanda nasip eder.

gözünaydın cnm allah tamamına erdirsin insallah gönlündeki kabul olur

Teşekkür ederim canım.inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin.sana da çok geçmiş olsun canım.ben de çok zor iyileşmiştim bu sene yakalanan herkesin çok uzun sürdü maalesef.neyse şimdi iyisin ya burdasın bizimlesin artık.

Elna cim seni daha tebrik ederim,ne guzel yazmissin yaptiklarini bir bir bu HERKEZe ornek olsun,cunku cogumuz bilgi paylasma cimrisiyiz yani hep bana hep bana,yillardir burda olanlar var yontem falan yapmadik denio,sorulmaz mi kardesim madem 3 yildir ne isin var?3 yilin sonunda o kadar oku oku sonunda cevabin yontem yapmadik olsun.
Canim allah insallah gonlundekini verir.ne guzel herkese klavuz olucaksin ve insallah yillardir burda olanlarada ornek olabildiysen ne mutlu sana.

hadi gozunaydın sende kurtumuşsun fakat o damla cok işe yarıyor sanırım bende aldım ondan sonra ne olduysa oldu bilge içinde yararlı bakteriler varmış bagırsaklara iyi geliyomuş.bizim saglık sorunlarımız iyi cok şukur herşey yoluna girdi bebişini optum saglıklı bir omru olsun kuzunun

Canım ben kk da cinsiyet belirleme topiğinden matematiği okudum satır satır.merakla takip ettim neler yapmış diye.sonra süper anneleri okumaya başladım.baştan sona okuyamadım maalesef mümkün olmadı ama ilgimi çeken konuların üzerine gittim o bölümleri okumaya çalıştım.eskilerden şans eseri burada karşılaştıklarıma"neler yaptınız,hangi yöntemleri denediniz,en güvenilir yöntem sizce nedir?"sorularını yönelttiğimde genelde pek cevap alamadım."geçmişte yazmıştım canım ordan okursun"en popüler cevap oldu.yaptıklarımı yazdım belki benim gibi baştan sona okuyamayanlar merak ettikleri konularda ilham alır diye.

:2:
Ay canım yaaa ne zor gecirmişsin hastalığı Allah şifa versin
Oğlumun nasıl ?
Bu arada ben sana Beşiktaş'ı öneririm hafif ve kararında abiyeler var orda
Gerçi Bakırköy'de bulamadıysan Beşiktaş'ta da genelde aynı şeyler var nasıl bulcan bilmem
Kotonda da cok güzel şeyler var çok abiye de değil hemde baharlık

Bulantılarım devam edio kusmamak için elimden geleni yapıyorum
Çünkü nefret ederim kusmaktan

Kızlar ben akşamları çok kötü oluyorum ya gündüz nispeten daha iyiyim
Ama akşam dayanamıyorum aşırı bulantım oluyor valla 21:00 21:30 fa uyoyırum
Sonrada erkenden uyanıyorum.

Elna ne cok yöntem denemişsin. Tebrikler
Ben yapamadım valla vaktimde yoktu
Folik asite bile hamilelikten sonra başladım

:2:

Elna ne cok yöntem denemişsin. Tebrikler
Ben yapamadım valla vaktimde yoktu
Folik asite bile hamilelikten sonra başladım
Denizcim benim bu topiği bulurken amacım yöntemleri öğrenmekti.aslında benim yaptıklarımdan çok daha fazlasını yapıpta kızı olan arkadaşlar olmuş geçmişte.(doktor takibi,klonen,çat iğnesi,karbonatla vajinal duş,ilişki öncesi vajinaya yum akı koyma,potasyum tableti içme,karbonatlı su,karbonatlı limonata içme,ph ölçme gibi)bunu sen benden daha iyi bilirsin ne de olsa benden çok daha eskisin burda.kısmetten öteye yol gitmezmiş.hepimiz biliyoruz ki hiçbir yöntemin garantisi yok ama insan elinden geleni yapmış olmak istiyor yinede.birnevi tevekkül diyelim.keşke sende bişeyler yapsaydım canım ya.yıllardır burdasın okuduklarından mutlaka kulak dolgunluğu olmuştur kolay .uygulanabilir.
En sıkıntılı olanı diyet(benim en başarısız olduğum yani)şu takviyeleri almakta zor çünkü insan düzenli kullanmakta zorlanıyo ben biraz unutkanımdır :) aslında ne kadar etkili bilmem ama sağa yatmak,bilezik takmak,odada leptop açmak,ilişkiden sonra cep telefonuyla oynamak,yastığın altına bebek eşyası koymak o gün için yapılması kolay olanlar bence.
Hayırlısı olsun canım ne yaparsak ne denersek deneyelim allahın taktiri işte.rabbim bilir gönlümüzdekini verir inşallah.canım inşallah güzel kızın seninledir,sağlıkla kucağına alırsın

tabiki rabbim istemezse olmaz canım ama biz yapmadım diye pişman olmak istemiyoruz yöntemleri deneriz olmazsa zaten rabbimin bildiği vardır ondan gelen herşey güzeldir.hepimizin gönlündeki olur inş canımmm

kontrol edeyim canım ama benimkinde 9 kutucuk saymıyorsun..

elna canımm inan çok duygulandım rabbim oğlunu vermiştir sana inşşşş ....

Son düzenleme:
elna canım benım takvımle farklı olduğu aylar var canım..aynısı değil .
kızlar birde bu takvimde hamile kaldığınız ay başlangıç olup ileri doğru 9 kutu sayacaksınız birde sayarken eger doğum tarihiniz olan ay varsa diğer yaşa kayıp ordan saymaya devam etmelisiniz diye düşünüyorum

evet burda cok eskiyim oğluma hamileyken uye olmuştum ve amacım cinsiyet belirleme fln değildi tabikide :)
haziran annesi olucaktım bursa da yeniydim hastane doktor vs hiç bişey bilmiyordum hem haziranda doğum yapacak olanlarla
tanışıp kaynaşabilmek bursadaki yalnız günlerimi bi nebze olsun azaltabilmek hemde doğum bebek bakımı hastane doktor herseyi arasırmaktı.
oylede oldu... cok güzel arkadaşlıklar edindim 6 seneyi aştı hala telde face de ve yuz yüze goruşuyoruz. uzakta olanlarla yazdan yaaza goruşuyoruz.
beraber buyuttuk çocuklarımızı o açıdan cok şanslıyım.. iyi ki kk ya uye olmuşum. çok şey öğrendim cok güzel şeyler kazandırdı bana
ikinci cocugu 1 senedir düşünüyordum kızım olmasını yıllardır istiyorum bu bnm en buyuk hayalim.. ve bu topiği tesadüfen gördüm cok hoşuma gitti paylaşımlar ve benımde bu topikte takılı kalmamdaki amaç yöntemlerdi elbetteki yoksa gidip iki satır yazayım canımın sıkıntısı geçsin diye duşunmedım tabiki:))))
bende senin gibi tum sayfaları okuyamasamda takip etmeye çalıştım.. matematiği fln talip edemedim bilmiyorum ben açıkçası onu.
ama buraya hep baktım . diğer internet sayfalarındanda cok şey araştırdım ztngenelde burda yayınlandı hepsi.. yöntemlerden bana göre çok doğru olanlarda var.. şubat ayında cogunu uygulamıştımda fakat hamile kalamadım. martta ise bildiğiniz gibi hamile kaldım çok kısa sure dondurma yoğurt etsiz yemek gibi bi diet uyguladım ama cok az
eşimden yana sıkıntılıyım bu konuda cunku... birde o beni çok etkiledi Allahın işine karışılmaz diye ..
ben month unda surekli vurguladığı sola yatma yöntemine nedense cok ınanıyorum ..
o ay hep soluma yattım ilişki gunleride tabiki. çok dua ettimm. derin lişki olmamasına özen gösterdim ilişkiyi ben başlattım
diet konusunda cok başarılı olamadım. vajinal duş fln da yapmadım.. yapamam.. beceremem ztn..
ovulasyon günlerimi genelde blıyordum ztn tahmini hareket ettim bunun içinde bişey almadım
adetlerim cok duzenlıdır.. bakalım kısmett.. ztn araştırıp aklma yatanları uygulamaya calıstım gerisi Rabbime kalmış..
bu arada burdaki eski uyelerin cokk uğraşıp erkek ısterken kız, kız ısterken erkek bebeğe hamıle kalmalarından ben cok etkılendım
bazen ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor demek kı ..

Hamile kaldığımı ogrendıgımden beri ozellıkle bu topikteki tum arkadaslarıma dua ediyorum.. Allah gonullerındekine kavuştursun diye. ben bir KIZIM olursa çokkkkk mutlu olucam.. ama oğlum olursada ki kendimi bu fikre alştırdım Aral için mutlu olucam
o erkek kardeşi olsun istiyor çünkü..
Saglıklı... hepsinden once saglıklı aklı fikri yerinde bir cocugum olsun. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..

en erken sanırım 3 hafta sonra öğrenirim cinsiyetini ztn erkekse cabuk gösterir. bana göre hamileliğinin zor kısmını o zaman atlatıcam..
şuan bulantılarımla istifralarımla başım derttte. bu sabah yine çıkardım.. uykudan medet umuyorum

inşallah senin bulantın olmaz..

demek sen de BİOGAİA kullandın...demek ki faydalı bi damlaymış
neyse sıkıntılı günler geride kaldı diyelim inş.
bundan sonra bebeklerimizin gelişimini ve 6. ayda da ek gıdaları paylaşırız artık
ben de kuzumu biraz önce yıkadım,missler gibi kokuyor,uyudu kaldı..kendi kendine uyutmaya çalışıyorum,biraz başarılı oldum sanki bu konuda

Son düzenleme:

bilgecim kendi kendine uyumasını nasıl sağlıyorsun.. maşallah diyelimde
bende 2. yi oyle alıştırmak istiyorum.. Aral da cokkkk cektimm
bunda sallamak ıstemıyorum yaaaa

sağol cnm şimdi daha iyiyim oğlumda iyi yara izi daha geçmedi kimbilir ne zaman geçicek kırmızı daha merhemide aldım 10 gündür sürüyorum..evet yaa bakırköyde ya çok abiye var ve yada çok spor bide çok açık bulamadı ben zaten sürekli kotondan alırım çok güzel şeyler var yine ordan alıcaktm bi buluz beğendiö bedeni kalmamış ama perşembe yine oraya gidicem ne varsa uydurucam bişeyler ordan

elna tebrik ederim canım seni.birşey dikkatimi çekti bende dört veya beşgün cinsel perhizde karar kılmıştım ama gel görki yumurta geç çatladı benim perhiz uzadıkça uzadı 10 günü buldu bacım aynı şeyleri yapmışız seninle hemen hemen

kızlar bugün doktora gittim ben gayet rahat bir şekilde doktorun söylediklerini dinlerken birden erkek bu bebek demezmi :26::26::26:

neyse siz şaşırmaya devam ederken ben yazayım.bebek yüzüstü şuan erkek dedi bana ben o ara şoka girip çıktım tabi sonra ama tam kendinide erkek bebek fikrine alıştırma dedi bana çünkü bacakarasını net göremedim ama bişeler var gibi.ben hiçbirşey anlamadım kızlar zaten 2 hafta sonra ayrıntılıya girecem orda tam net belli olur.ama doktorun öyle demesi bile sevindirdi beni kızlar

süper bu yaaa inşallaaaaahhhhh kız koysana fotoyuu bakalııım belki egem gibi olursuuunnn allahım inşaallaaahhbak hem orkiş sana erkek demiş yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…