- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.821
canim sende adet düzensizligi baslamisti degil mi ? son adet tarihin neydi ?
30 agustosta aksam kahverengi gibi geldi bitti.sonra 6 eylulde oldum. Sonadet tarihim bu.
yumurtlam tarihin ayin 20 si galiba. ben test olarak gülenyüz kullaniyorum adetin 8. günü falan günde bir tane yapmaya basliyorum 12.günden itibarende günde iki bazen 3 defa yapiyorum gülen yüzün saatini bulmak icin. elinde test coksa yap ama yumurtlamaya yakin testi coglatsan belki daha iyi olur. bir de stres cok etkiliyo ya.
Gunaydin.. ben bugun test yapmadim. Kizim ge uyudu gec kalktik simdide kahvalti yapiyoruz kahvaltidsn sonra wcye gidicem ve 4 saat hicbisey icmicem test yapicam fakat dun aksam sol kasigim cok agridi igne gibi batti ama suan yok esim de huzursuzlandi aksam diyoki keciboynuzunu icerken. Iciyoz iciyoz ama cizgi ble yok ortada:18: nebilim yaa ilk gun 7.yani daha koyuydu sanki gittikce acildi
Evet bu cuma mubarek gunbende surelab kullaniyorum kaset tipi.gecen ay oylesine yaptim 12 ve 13.gunu koyulasma olmustu.ama sonra birakma zorunda kaldim misafirler vardi. Acaba testlerimi yapamiyorum sivi aldigim icin mi boyle cikiyo diye aklim takildi.normalde bugunden itibaren koyulasmasi gerekiyo
kızlar bu gün akşam 5te hastaneye gidiyorum,sezeryanım var.baya bir gelmeyebilirim.gebe kalmak isteyenlere iyi şanslar,herkesin gönlünlündeki olsun inşallah.şimdilik hoşçakalın.
Günaydin herkese.
Durumlar nedir kizlar.
Apranxx regl oldun mu canim ?
kızlar bu gün akşam 5te hastaneye gidiyorum,sezeryanım var.baya bir gelmeyebilirim.gebe kalmak isteyenlere iyi şanslar,herkesin gönlünlündeki olsun inşallah.şimdilik hoşçakalın.
olmadım daha bekliyorum canım2 eylül gecesi yumurta çatladı,artık 3 eyül saydım ben onu +14,bugün bekliyorum işte..
regl belirtileri var mi ? kiz bi test yapsana buldun mu erken testlerden ?
olmadım daha bekliyorum canım2 eylül gecesi yumurta çatladı,artık 3 eyül saydım ben onu +14,bugün bekliyorum işte..
regl belirtileri var mi ? kiz bi test yapsana buldun mu erken testlerden ?
bacaklarım ağrıyor,garip bi sancı :26: göğüslerde tık yokhadi anladık hamile değilimde ee regl olacaksam niye tık yok bunlarda,kesin küstüler bana...
hıı erken test buldum ama 35 tlalırım yaparım negatif çıkar,sinirden ölürümmmmm zaten erken teste gerek kalmadı ki bat bugün...olsa normal testle de çıkar...ama yokkkk
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.sezeryan olsada kolay bir dogumun olur insallah. Rabbim bizede gonlumuzdekini nasip edwr insallahkızlar bu gün akşam 5te hastaneye gidiyorum,sezeryanım var.baya bir gelmeyebilirim.gebe kalmak isteyenlere iyi şanslar,herkesin gönlünlündeki olsun inşallah.şimdilik hoşçakalın.
evet canım aramızda 2 3 oluyor bende alıstım artık..ayy umutlarımız hep dıger aya kalıyor bakalım bu ay en azından bırımız guzel haber versek super olacak..benım eşiminde seninkinden farkı yok inan her gün söyleniyor bana((
birde dr catlatma iğnesi önerdiyse dmekki yontemimiz doğru yani yum zamanını yakalamak önemli gerisi teferruat zaten :) iğneyi dene canım ama sakın saatıne takılma herkeste 36 saat tutmuyor
arkadaşlar yumurta akı sizce hamile kalmayı zorlaştırıyor mu
bunu deneyip çabuk hamile kalan oldu mu
ben bu ay tutmasını istemiyorum galiba o yüzden hamile değilmişim gibi geliyor
kızlar lütfen yumurta akıyla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız
Kizlar yorumlariniza ihtiyacim var benim bu ay sol tarafim batiyo agriyo.bu nedemek? Ben buay hamile kalirsam soldanmi yumurtlarim anlamadim :44:
canım testlerle yapıyoruz bunu test pık yaptıktan sonra 4 saat arayla test yapıyorsun silikleşmeye başladığında çatladı demektir.yada dr yum takibi yaptırcaksıneylülüngülü
peki saati nasıl ayarlayacağız
bu konuda bildiğim tek şey yum akının ph 10 üzeri olursa spermleri öldürüyormuş sen ölçtün mü yum akının ph ını?arkadaşlar yumurta akı sizce hamile kalmayı zorlaştırıyor mu
bunu deneyip çabuk hamile kalan oldu mu
ben bu ay tutmasını istemiyorum galiba o yüzden hamile değilmişim gibi geliyor
kızlar lütfen yumurta akıyla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız
Kizlar yorumlariniza ihtiyacim var benim bu ay sol tarafim batiyo agriyo.bu nedemek? Ben buay hamile kalirsam soldanmi yumurtlarim anlamadim :44:
mrb kızlar uzun zaman dır gıremıodum nasılsınız ben doktora gıttım bu bebıs nıye olmuyor dıye mıyom cıktı bendeama gebelıge engel deıl bıraz daha deneyın dedı klomen versem bu sefer ıkız olur dedı gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?