Süper Anneler - 2011

30 agustosta aksam kahverengi gibi geldi bitti.sonra 6 eylulde oldum. Sonadet tarihim bu.

yumurtlam tarihin ayin 20 si galiba. ben test olarak gülenyüz kullaniyorum adetin 8. günü falan günde bir tane yapmaya basliyorum 12.günden itibarende günde iki bazen 3 defa yapiyorum gülen yüzün saatini bulmak icin. elinde test coksa yap ama yumurtlamaya yakin testi coglatsan belki daha iyi olur. bir de stres cok etkiliyo ya.

Evet bu cuma mubarek gun bende surelab kullaniyorum kaset tipi.gecen ay oylesine yaptim 12 ve 13.gunu koyulasma olmustu.ama sonra birakma zorunda kaldim misafirler vardi. Acaba testlerimi yapamiyorum sivi aldigim icin mi boyle cikiyo diye aklim takildi.normalde bugunden itibaren koyulasmasi gerekiyo

bence çatlamamıştır daha çünkü en azından ikisi bile eşitlenmemiş..

testleri yaparken son 3 saat hiç sıvı almıyoruz hatta 4 saat ben ilk testi yapınca 1 bardak su içiyorum diğer teste kadar başka sıvı almıyorum..

Son düzenleme:
kızlar bu gün akşam 5te hastaneye gidiyorum,sezeryanım var.baya bir gelmeyebilirim.gebe kalmak isteyenlere iyi şanslar,herkesin gönlünlündeki olsun inşallah.şimdilik hoşçakalın.

kızlar bu gün akşam 5te hastaneye gidiyorum,sezeryanım var.baya bir gelmeyebilirim.gebe kalmak isteyenlere iyi şanslar,herkesin gönlünlündeki olsun inşallah.şimdilik hoşçakalın.

canımmm şimdiden tebrik ederim sağ salim yavrunu kucağına alırsın inş....duaların için allh razı olsun

Günaydin herkese.
Durumlar nedir kizlar.
Apranxx regl oldun mu canim ?

olmadım daha bekliyorum canım 2 eylül gecesi yumurta çatladı,artık 3 eyül saydım ben onu +14,bugün bekliyorum işte..

maralcımmm Allahım olayalandırmasın inşallah canım,göz açıp kapayıncaya kadar tez vakitte al bebeciğini kucağına...yakın olsakta gelsem koklasam onu yaaa
genede merakta bırakma bizi yaaa,kısacıkta olsa yaz,iyiyiz diye

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini senin ve bebeginin saglikli haberlerini aliriz insallah. sana dua edecem bugüm canim. haberlerini bekliyoruz.

canım allah yardımcın olsun.sag salım kucagına alırsın ınsallah prensesını.ayyyyyyy cok heyecanlandım bende.canım yaaa habersız bırakma bızı

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.sezeryan olsada kolay bir dogumun olur insallah. Rabbim bizede gonlumuzdekini nasip edwr insallah

eylülüngülü
peki saati nasıl ayarlayacağız

arkadaşlar yumurta akı sizce hamile kalmayı zorlaştırıyor mu
bunu deneyip çabuk hamile kalan oldu mu
ben bu ay tutmasını istemiyorum galiba o yüzden hamile değilmişim gibi geliyor

kızlar lütfen yumurta akıyla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız

yumurta akının gebelik oluşma sürecine etkisi yok diye biliyorum..sadece vaj phını yükseltip y lere daha fazla yaşama şansı tanıyor...ama hemen hamile kalmak için meryem ana otu deneyebilirsin..en azından ben bu ay deneyeceğim...topiği var incele istersen

Kizlar yorumlariniza ihtiyacim var benim bu ay sol tarafim batiyo agriyo.bu nedemek? Ben buay hamile kalirsam soldanmi yumurtlarim anlamadim :44:

malesef canım,burda okuduğum yorumlara göre bunu bilemezsin...sağdanda kalmış olabilirsin...kesinlikle sancı belirleyici değil...

mrb kızlar uzun zaman dır gıremıodum nasılsınız ben doktora gıttım bu bebıs nıye olmuyor dıye mıyom cıktı bende ama gebelıge engel deıl bıraz daha deneyın dedı klomen versem bu sefer ıkız olur dedı gönderdi

eylülüngülü
peki saati nasıl ayarlayacağız
canım testlerle yapıyoruz bunu test pık yaptıktan sonra 4 saat arayla test yapıyorsun silikleşmeye başladığında çatladı demektir.yada dr yum takibi yaptırcaksın
bu konuda bildiğim tek şey yum akının ph 10 üzeri olursa spermleri öldürüyormuş sen ölçtün mü yum akının ph ını?
Kizlar yorumlariniza ihtiyacim var benim bu ay sol tarafim batiyo agriyo.bu nedemek? Ben buay hamile kalirsam soldanmi yumurtlarim anlamadim :44:

canım ultrasonla dr bakmadığı sürece bilemiyoruz ne yazıkki(

ayy cok yardımcı olmuş dr un allahım bunlar benı deli edecek insan yönledirir ya hastasını (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…