Süper Anneler - 2011

kızlar yaa kafam o kadar çok karıştı ki :44:

hani demiştim ya size,eşimin dr arkadaşı tavsiye vericem demişti...buugün yemekli bi sünnet düğününe gittik...dr da ordaydı adam alanında isim yapmış bi ürolog...2 kızı bi oğlu var...eşim yöntemimizi anlatmış..dr demişki yanlış yapıyorsunuz...

x ve y lerin hızı eşitmiş...3-4 günden fazla perhiz sperm kalitesini bozarmış...yumurtlama zamanı gün aşırı ilişki demiş...çatlatma iğnesi tavsiye etmiş...bi de demişki,köylerde erkek çocuk neden fazla,çünkü kadınlar orgazm olmadan önce erkekler boşalıyor

şaştım kaldım yaa...bizim yöntem ak diyosa bununki kara diyo 2 şansım olsa valla 2 yöntemide deniycem ama tek şansım var...
eşimde tutturmuş;yok gün bekilyoruz yok saat bekliyoruz;yok tek ilişki...ondan olmuyo dedi...nerde ne zaman istersek o zaman olmalıymış..ay delirticek bu adam beni...son şansım bu ay kızlar...bi de iğne dene tamam diyo,bi daha yokmuş yöntem falan,Allah ne verdiyse diyooooo ben de dedim al o zaman kucağına bi kız daha rahatla,çok yaparız böyle sünnet,torunlarının sünnetinde alırsın artık hevesini 70 yaşında dedim

evet canım aramızda 2 3 oluyor bende alıstım artık..ayy umutlarımız hep dıger aya kalıyor bakalım bu ay en azından bırımız guzel haber versek super olacak..benım eşiminde seninkinden farkı yok inan her gün söyleniyor bana ((

birde dr catlatma iğnesi önerdiyse dmekki yontemimiz doğru yani yum zamanını yakalamak önemli gerisi teferruat zaten :) iğneyi dene canım ama sakın saatıne takılma herkeste 36 saat tutmuyor

mutluyum mutluyum mutluyum
kızları okula götürdüm bugün...öğretmene dedim 3 ay tatil çookkk,1 ay yeter...hayatımın en zor yaz tatiliydi,bitmek bilmedi...düzen falan kalmadı hayatımızda,bi de araya ramazan girince ay bizi okul paklıyormuş valla...

mutsuzum mutsuzum mutsuzum
inanılmaz kilo almışım,bugün gören herkes hamile misin? kilo almışsın göbek çıkmış dedi 69.4 kiloyum...ben bu kilo ile küçük kızımda doğuma girdim...Allahım yaa,her ay 15 gün nasılsa hamileyimdir dedim, yedim oturdum...pantalonumu yatarak zor kapattım,çıkarırken de pat diye düğmesi fırladı bir süre diyet topiğine takılmakta fayda görüyorum

sizden ne haber kızlar?

Merhabalar herkeze.benide alin araniza.bi kizim var 3 bucuk yasinda cicegim.Allah izin verirse 2.cocuk istiyoruz.tabi her insan gibi bu evladimin erkek olmasini istiyorum cunku bitane kizim var bitanede oglum olsun istiyorum.2 3 aydir takip ediyorum burayi.daha yeni uye oldum.28 gun adet dongum.ama son iki aydir bigun oluyorum ogundenonra bidaha gelmiyo 1haft`a sonra oluyorum regl. Nesacma oldu stresstenmidir anlamadim.stresste degil aslinda.heyecan var olucakmi nasil olacak diye. Bugun regl 11. Gun. Ovu test yapiyorum.2.cizgi silik hala.bide esime keciboynuzu yapiyorum.bukadar. buay baslicaz bakalim.yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar

günaydın benede de durum aynı kılo almışım ama benımkı cok degıl 2 kilocuk (( ama dikkat etmekte fayda var ki benım daha 1 çocuğum var bu gıdişle yarım dünya olurum diye korkuyorum açıkçası...
yeni eğitim öğretim yılında kızışlarına başarılar diliyorum...ahh ahh şu tatillerde olmasa kıymetimiz bilinmeyecek öğretmenler olarak :)

slm aramıza hoş geldin benımde 3.5 yasında bır kızım var.Regl döngümüzde yakın bugun 12. gunum hadi birlikte ilerliyoruzzzz..inş hamiş kalırız bu ayyyyyy

Son düzenleme:
arkadaslar bugunden ıtıbaren foto koysam yorumlarsınız dımı. yumurtlama gunum bu cuma gosteriyo bugun 11. gunum test yapmaya basladım bıde folik asıt kullanıyorum. fotoyu nasıl koyucam bılmıyorum ama yardımcı olun lutfen

ınsallah arkadasım cın takvımıne gore bu ay bana erkek gozukuyo bıde eylul ayı erkege yatkın oluyo derler ya aslında ınanmıyorum fakat kızımda da tutuyo. bakalım hayırlısı. bıde esım cınko hapı kullanıyo. Rabbım herkezın gonlune gore versın

hoşgeldin arkadaşım

reglin hiç normal değil canım dr a gittin mi? 11.gün diyosun, o 1 gün olduğundan mı başlıyorsun saymaya ;yoksa 1 hafta sonra olunca mı? ay çok karışık gerçekten :26: testlerine yorum yaparız tabi...ben de 28 günde bir oluyorum ve 13.gün çatlıyor yumoşum...bakalım seninki nasıl olacak..
resim yüklemeyi bi arkadaşa detaylı tarif etmiştim geçmişteki sayfalarda,şimdi acalem var biraz,babamı dr a götüreceğim,bulamazsan yazarım tekrar

örrttmenimmmmm

kızları teslim ettim okula,önce Allaha sonra siz değerli öğretmenlerimize emanetler...oh oh 9 ay kafa tatilim başladı

yeni eğitim hayatınız hayırlı olsun,bol bol başarılarrrrrr

yok 1 hafta gectı sonra artık olmaya basladım ya ordan baslıyorum saymaya. ama son ıkı aydır yanı son ıkı adetımde boyle oldu yoksa cok duzgundu anlamadım bende.sımdı sankı adet olucakmısım gıbı kasıklarım agrımaya basladı.daha yenı bugun. bana yardımcı olun bu ayı kacırmayayım. gecen ay da ovu yaptım nasıl oluyo dıye ama ıkı cızgı 13. gun esıtlendı bende bıraktım musaıt olamadım cunku mısafırler falan.bakalım buay nası olucak. ama bı sorun oldugunu dusunmuyorum kafaya taktım bıraz ondan olabılırmı acaba.

gecmıs olsun canım baban ıçın. vakıt ayırdıgın ıcın tesekkur ederım sızlere. hatırlıyorum tarıf etmıstın anlatma seklın superdı ınsallah bulurum.

buyur burdan yak simdi. hangi yöntemi uygulayacagimizi sasirdik peki o doktor istatistik mi tuttuki köydeki cocuklarin cogunlugu erkekmis.kiz cocuk da var aslinda köylerde.
canim imkanin varsa catlatma ignesi ve yumurta takibi yaptir bence. benim öyle bir imkanim yok maaleseff

aynen benimde canim son sansim.cünkü iki kizim da sezeryanla oldu. bu kocalar hep mi ayni yaa. benimki de diyor hep senin yöntemleri uyguladik birsey oldgu yok artik benim yöntemlere gececem diyor. yöntemin ne dedim. gelecek ay görürsün dedi. :26: :26::26: o da bu diyete falan inanmiyor. birsey de yapmiyo zaten sadece su vitaminleri icmeye ikna oldu.

merhaba kızlar;
yeni evliyken vajinismusu Allah razı olsun buradaki arkadaşlar sayesinde yendim.Başa topiklerde yazmışımdır biz 4 kızız yiğenlerim kız
herkeste bizim ailenin kızı olur düşüncesi mevcut.Bende bi okadarda erkek bebek seviyorum çünkü ailede bir tane var.
kız sevgisine doydum.her duamda sağlıklı hayırlıysa bana nasip olsun.
şimdi 3 yıllık evliyim servikal erezyon(rahim ağzı yara) var dedi.sonuçlarımı daha göstermedim. artık bebek düşünüyoruz.
birbirimize vesile oluruz inşallah.
yumurta takibi yok çift çizgi ov.testi çatlama iğnesi hiç bşiyi anlamadım.
inş yakın sayfalarda açıklama vardır 1400 sayfayı okumak zor olsa gerek

benide aranıza alırsanız sevinirim.:13:

merhaba. ben haftasonu internete giremedim.malum bütün ev halki evdeydi. canim regl oldun mu sen ?

yeni egitim ögretim yiliniz hayirli olsun. kizlarina basarilar dilerim.
kilo alma durumu bende de var ama cok degil.hamile kalabilirsem yediklerime dikkat edecem artik öyle kandiriyorum kendimi.

ben ayagimi sürüdüm galiba topikte cogaliyoruz. hosgeldiniz arkadaslar.

baktım sayfa 3647 yada bı oncekı. tutuyo ama ben aralık dogumluyum 86. 27 yas oluyorum ama daha bıtırmedım oyle oluyo. 27 bakınca erkek cıkıyo bıtırdığım yas 26 ozamanda kız cıkıyo anlamadım 27 ye ınanmak ıstıyorum surda ne kaldı 27 mı doldurmama 2 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…