Süper Anneler - 2011

ben 26 yı bıtırdiğimde ekimde hamile kaldım kızım oldu.27 yı tamamlamadığın ıcın bu aylarda 26 yı bakman gerekli bacım aralıktan sonra 27 bakacaksın ama yınede takvımler 50 50 sansı var zaten takvımsızde oyle inş gönlümüzdekiler kucagımaza gelirr

örrttmenimmmmm

kızları teslim ettim okula,önce Allaha sonra siz değerli öğretmenlerimize emanetler...oh oh 9 ay kafa tatilim başladı

yeni eğitim hayatınız hayırlı olsun,bol bol başarılarrrrrr

kız nerdesın sen ben gelıyorum sen yoksun sen gelıyosun bven yokum

Canım ben ara ara girebiliyom nete 5 günden fazla perhiz iyi değilmiş diye ben de duymuştum

yumurtlamana mi 10 gün kaldi ?
canim bakma sen esler rahat herseyi kadin cekiyo aslinda. arastirmayi yapan kadin, takviyeleri bulmaya calisan kadin, birde kocaya yaptigin arastirmalari anlatmaya calisan kadin , yaptigin arastirmalara inanilmayip suclanan yine kadin. bence erkekler bastan suclanacak kisiyi ilan edip kendilerini korumaya aliyolar. yani sonuc istenilenin tersi olursa diyecekler ki senin yöntemini denedik böyle oldu. yani ceken yine kadinlar

ben biliyorum onun yöntemini,"nerde yakalarsam orda" yöntemi erkeklerin genel yöntemi

hoşgeldin

çoğalıyoruz ne güzellll
kız nerdesın sen ben gelıyorum sen yoksun sen gelıyosun bven yokum

aynen varyaaa bi denk gelemedik...oku telaşı vardı bizde bu hafta canım,koşturmaca hep,yazdım çıktım çoğunlukla...bugünde malum ilk gün...sen naptın başladımı paşan yeni okuluna,taşındınız di mi tamamen?

Son düzenleme:

regl olmadım canım,bekliyorum ya akşam ya sabah...çok yoruldum bugün koşturmaktan..ayaklarıma kara sular indi...teşekkür ederim iyi dileklerin için

lalem cok sukur tasındık ama berbat haldeyız.heryer ayakta.nasıl bıtecek bu ısler bılmıyorum.esım ızınlı cok sukur.ama oda haftaya baslayacak ıse.bıran önce bıtse bu ısler vallahı yorgunluktan bayılacagım.oglum basladı cok sukur okula bugun.lıselı olduk artık.senınkıde hayırlı olsun canım kızlarda basladı senın bugun.

taşınmakla bitse evin cıncığı gıncığı hepsi seni bekliyor...çekmece dolap,ay mutfağı sormak bile istemiyorummmm Allah kolaylık versin canım...yakın olsaydık gelirdim kız valla...
demek oğlun liseli oldu haaa,maşşallah..darısı başımıza ya Rabbimmm...bana ve burdaki isteyen tüm arkadaşlarıma nasib et,böyle boyumuzca bi delikanlının koluna girip hava atmayı

yanlis yazinca sildim tekrar yazmak zorunda kaldim ve soyle yapiyorum sabah 7de kalkip wcye gidiyorum sonra uyuyorum 9 da kalkiyoruz. Test yapana kadar hicbisey yiyip icmiyorum 4 saat arayla Yaptim nasil oldu sacma sapan sanirim

canim senin verdigin takvimda kizlarim tutuyo. bu sene eylül ekim kiz gösteriyo.

Ancient Chinese Gender Predictor
bu takvimde de kizlarim tutuyo.bu sene eylül kiz ekim erkek diyo

napsam simdi ben
benım takvım banada kız gösteriyor bu ay ama onemlı olan yöntemler ne yapalım kısmet
InsallaHh... otomatok hesaplayan cinsiyet takvimleri varya telefinlarda falan onlar bana hep eylulu erkek gosteriyo
gönlündeki olsun inşşş
örrttmenimmmmm

kızları teslim ettim okula,önce Allaha sonra siz değerli öğretmenlerimize emanetler...oh oh 9 ay kafa tatilim başladı

yeni eğitim hayatınız hayırlı olsun,bol bol başarılarrrrrr
sağol canım herkes için güzel bir eğitim öğretim yılı olur inş
çizgilerin koyu olana kadar günde 1 kez yapman yeterli bence ikişi aynı koyuklukta olunca 4 satte 1 yaparsın

Gunaydin.. ben bugun test yapmadim. Kizim ge uyudu gec kalktik simdide kahvalti yapiyoruz kahvaltidsn sonra wcye gidicem ve 4 saat hicbisey icmicem test yapicam fakat dun aksam sol kasigim cok agridi igne gibi batti ama suan yok esim de huzursuzlandi aksam diyoki keciboynuzunu icerken. Iciyoz iciyoz ama cizgi ble yok ortada:18: nebilim yaa ilk gun 7.yani daha koyuydu sanki gittikce acildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…