- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.801
baktım sayfa 3647 yada bı oncekı. tutuyo ama ben aralık dogumluyum 86. 27 yas oluyorum ama daha bıtırmedım oyle oluyo. 27 bakınca erkek cıkıyo bıtırdığım yas 26 ozamanda kız cıkıyo anlamadım27 ye ınanmak ıstıyorum surda ne kaldı 27 mı doldurmama 2 ay
ben ayagimi sürüdüm galibatopikte cogaliyoruz. hosgeldiniz arkadaslar.
tamamdır, şahane :)
yola devam ...
örrttmenimmmmm
kızları teslim ettim okula,önce Allaha sonra siz değerli öğretmenlerimize emanetler...oh oh 9 ay kafa tatilim başladı
yeni eğitim hayatınız hayırlı olsun,bol bol başarılarrrrrr
kızlar yaa kafam o kadar çok karıştı ki :44:
hani demiştim ya size,eşimin dr arkadaşı tavsiye vericem demişti...buugün yemekli bi sünnet düğününe gittik...dr da ordaydı adam alanında isim yapmış bi ürolog...2 kızı bi oğlu var...eşim yöntemimizi anlatmış..dr demişki yanlış yapıyorsunuz...
x ve y lerin hızı eşitmiş...3-4 günden fazla perhiz sperm kalitesini bozarmış...yumurtlama zamanı gün aşırı ilişki demiş...çatlatma iğnesi tavsiye etmiş...bi de demişki,köylerde erkek çocuk neden fazla,çünkü kadınlar orgazm olmadan önce erkekler boşalıyor
şaştım kaldım yaa...bizim yöntem ak diyosa bununki kara diyo2 şansım olsa valla 2 yöntemide deniycem ama tek şansım var...
eşimde tutturmuş;yok gün bekilyoruz yok saat bekliyoruz;yok tek ilişki...ondan olmuyo dedi...nerde ne zaman istersek o zaman olmalıymış..ay delirticek bu adam beni...son şansım bu ay kızlar...bi de iğne dene tamam diyo,bi daha yokmuş yöntem falan,Allah ne verdiyse diyoooooben de dedim al o zaman kucağına bi kız daha rahatla,çok yaparız böyle sünnet,torunlarının sünnetinde alırsın artık hevesini 70 yaşında dedim
Tahminen 10 gün falan kaldı işkencemin bitmesine heyecandan ölücem ne güzel insanlar eşiyle beraber uğraşıyo bu işlerle ben ona farkettirmicem diye canım çıkıyor soğuk duşu nasıl yaptırıcam bakalım
buyur burdan yak simdi.hangi yöntemi uygulayacagimizi sasirdik peki o doktor istatistik mi tuttuki köydeki cocuklarin cogunlugu erkekmis.kiz cocuk da var aslinda köylerde.
canim imkanin varsa catlatma ignesi ve yumurta takibi yaptir bence. benim öyle bir imkanim yok maaleseff
yok ya ne istatistiği,açıkçası ben bizim yöntemi deniycem bi tek çat iğnesi tutuyor...ay adam eşimin arkadaşı olmasa gidicem çatır çatır yumurtlama, döllenme, vaj duş, takviye muhabbeti yapıcam amaaaaaregl olmadım henüz ama yakındır ya akşam ya sabah
aynen benimde canim son sansim.cünkü iki kizim da sezeryanla oldu. bu kocalar hep mi ayni yaa. benimki de diyor hep senin yöntemleri uyguladik birsey oldgu yok artik benim yöntemlere gececem diyor. yöntemin ne dedim. gelecek ay görürsün dedi. :26: :26::26:o da bu diyete falan inanmiyor. birsey de yapmiyo zaten sadece su vitaminleri icmeye ikna oldu.
merhaba kızlar;
yeni evliyken vajinismusu Allah razı olsun buradaki arkadaşlar sayesinde yendim.Başa topiklerde yazmışımdır biz 4 kızız yiğenlerim kız
herkeste bizim ailenin kızı olur düşüncesi mevcut.Bende bi okadarda erkek bebek seviyorum çünkü ailede bir tane var.
kız sevgisine doydum.her duamda sağlıklı hayırlıysa bana nasip olsun.
şimdi 3 yıllık evliyim servikal erezyon(rahim ağzı yara) var dedi.sonuçlarımı daha göstermedim. artık bebek düşünüyoruz.
birbirimize vesile oluruz inşallah.
yumurta takibi yok çift çizgi ov.testi çatlama iğnesi hiç bşiyi anlamadım.
inş yakın sayfalarda açıklama vardır 1400 sayfayı okumak zor olsa gerek
benide aranıza alırsanız sevinirim.:13:
kız nerdesın sen ben gelıyorum sen yoksun sen gelıyosun bven yokum
merhaba. ben haftasonu internete giremedim.malum bütün ev halki evdeydi. canim regl oldun mu sen ?
yeni egitim ögretim yiliniz hayirli olsun. kizlarina basarilar dilerim.
kilo alma durumu bende de var ama cok degil.hamile kalabilirsem yediklerime dikkat edecem artik öyle kandiriyorum kendimi.
ben biliyorum onun yöntemini,"nerde yakalarsam orda" yöntemierkeklerin genel yöntemi
hoşgeldin
çoğalıyoruz ne güzellll
aynen varyaaa bi denk gelemedik...oku telaşı vardı bizde bu hafta canım,koşturmaca hep,yazdım çıktım çoğunlukla...bugünde malum ilk gün...sen naptın başladımı paşan yeni okuluna,taşındınız di mi tamamen?
lalem cok sukur tasındık ama berbat haldeyız.heryer ayakta.nasıl bıtecek bu ısler bılmıyorum.esım ızınlı cok sukur.ama oda haftaya baslayacak ıse.bıran önce bıtse bu ısler vallahı yorgunluktan bayılacagım.oglum basladı cok sukur okula bugun.lıselı olduk artık.senınkıde hayırlı olsun canım kızlarda basladı senın bugun.
25 yorum olmadan foto koyamiyormuyuz
benım takvım banada kız gösteriyor bu ay ama onemlı olan yöntemler ne yapalım kısmetcanim senin verdigin takvimda kizlarim tutuyo. bu sene eylül ekim kiz gösteriyo.
Ancient Chinese Gender Predictor
bu takvimde de kizlarim tutuyo.bu sene eylül kiz ekim erkek diyo
napsam simdi ben
gönlündeki olsun inşşşInsallaHh... otomatok hesaplayan cinsiyet takvimleri varya telefinlarda falan onlar bana hep eylulu erkek gosteriyo
sağol canım herkes için güzel bir eğitim öğretim yılı olur inşörrttmenimmmmm
kızları teslim ettim okula,önce Allaha sonra siz değerli öğretmenlerimize emanetler...oh oh 9 ay kafa tatilim başladı
yeni eğitim hayatınız hayırlı olsun,bol bol başarılarrrrrr
çizgilerin koyu olana kadar günde 1 kez yapman yeterli bence ikişi aynı koyuklukta olunca 4 satte 1 yaparsınEki Görüntüle 805137 yanlis yazinca sildim tekrar yazmak zorunda kaldim ve soyle yapiyorum sabah 7de kalkip wcye gidiyorum sonra uyuyorum 9 da kalkiyoruz. Test yapana kadar hicbisey yiyip icmiyorum 4 saat arayla Yaptim nasil oldu sacma sapan sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?