- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.881
inş seninkide 10 dan yüksek değildir
kızlar sonra gelmedin diye bana kızmayın....gece ben kapattım sabah ben açtım topiğitembel oldunuz iyice...bugün yokum malesef,kayınvalidemde gün var oraya gidicem birazdan...gelince okurum yazdıklarınızı...elması kızaranlar haber versin...bu arada ben hala regl olmadım dün sabah yine test yaptım negatif...4.gün bugün...ters giden bişeyler var ama hayırlısı :26:
kızlar sonra gelmedin diye bana kızmayın....gece ben kapattım sabah ben açtım topiğitembel oldunuz iyice...bugün yokum malesef,kayınvalidemde gün var oraya gidicem birazdan...gelince okurum yazdıklarınızı...elması kızaranlar haber versin...bu arada ben hala regl olmadım dün sabah yine test yaptım negatif...4.gün bugün...ters giden bişeyler var ama hayırlısı :26:
Dun gece yaptim 5 saat su icmedim ama datanamadim 1 bardak ictim. Sabahta uyanamadim zaten nedense kacgundur cok yorgunum Neyse sabah 10 wcye ciktim biraz au ictim 1 bardak yesil cay ictim sonra test yaptim 12 de iste bu. Ama gene cok idrar cikmadi afedersinuz.yani testi etkilemez dimi.kızlar sonra gelmedin diye bana kızmayın....gece ben kapattım sabah ben açtım topiğitembel oldunuz iyice...bugün yokum malesef,kayınvalidemde gün var oraya gidicem birazdan...gelince okurum yazdıklarınızı...elması kızaranlar haber versin...bu arada ben hala regl olmadım dün sabah yine test yaptım negatif...4.gün bugün...ters giden bişeyler var ama hayırlısı :26:
bacım,13. gün kıvama gelmiş senin test...yarın çift koyuyu yakalarsın inşallah...sabah 10 gibi 2. idrarla yapmaya başla...4 saat arayla yap...ilk koyuluğu yakalarsan üzerine saymak kolay oluyor,hele piki de yakalarsan süper olur canım...hadi inşallah yaa sen bari tuttur
hoşgeldin
valla gülsem mi ağlasam mı bilemedim? demek gebe değilsin,en azından bunu öğrenmiş oldunama ben bu ay ne kadar aradım o erken gebelik testlerini sen har vurup harman savurmuşsun :119: neyse zararın neresinden dönsen kardır demişler...niye uçtu fırsatın,bi kaçgün ovulasyon testi yap bence belki geçmemiştir daha
ınsallahh canım hepberaber.. dun gece 23 de yaptıgımda daha esıt koyuluk bıle olmamıstı ama sabah yaptıgımda t daha koyu olmustu. artık tam tamına yapma zamanı geldı. 12 den berı hıcbısey ıcmıyorum 4 te test yapıcam onuda atarım su iki gun bana yardımcı olun lutfen.13,30 dakı pık tı dımı.:18: bıde ıkı esıt koyuluk nezaman oldugunu bılmedıgım ıcın bugun 12,30 un uzerıne saymaya basladım dogrumu. bu vakıtten sonra benım yapmam gerekenlerı ayrıntısıyla yazarsan sevınırım ayyy valla atess bastıı.sıgara kullanmıyorum ama sımdı ıcılırdı heee
Apranxx arkadastan anladigim kadariyla siliklesmeye basladigi an catlamis oluyo. Valla bende tam bilmiyorum benim t koyuydu simdi ise ikisinin koyuluklari esit bile degil birazdan resim koyucamÇatladığını nasıl anlayacaksın, silikleşmeye başladığında çatlamış demek mi oluyor yoksa piki gördükten 15 saat sonra mı ilişki olmalı? Sen yazarsan bende bilgilenirim guluzarela
Eki Görüntüle 807547 Eki Görüntüle 807545
Dun gece yaptim 5 saat su icmedim ama datanamadim 1 bardak ictim. Sabahta uyanamadim zaten nedense kacgundur cok yorgunum Neyse sabah 10 wcye ciktim biraz au ictim 1 bardak yesil cay ictim sonra test yaptim 12 de iste bu. Ama gene cok idrar cikmadi afedersinuz.yani testi etkilemez dimi.
ınsallahh canım hepberaber.. dun gece 23 de yaptıgımda daha esıt koyuluk bıle olmamıstı ama sabah yaptıgımda t daha koyu olmustu. artık tam tamına yapma zamanı geldı. 12 den berı hıcbısey ıcmıyorum 4 te test yapıcam onuda atarım su iki gun bana yardımcı olun lutfen.13,30 dakı pık tı dımı.:18: bıde ıkı esıt koyuluk nezaman oldugunu bılmedıgım ıcın bugun 12,30 un uzerıne saymaya basladım dogrumu. bu vakıtten sonra benım yapmam gerekenlerı ayrıntısıyla yazarsan sevınırım ayyy valla atess bastıı.sıgara kullanmıyorum ama sımdı ıcılırdı heee
aklıma geldıkce yazıyorum bıde cumartesıden bu yana cınsel perhızdeyız.. ( adamda helak oldu) cokmu uzun yaa spermler olmus olmasın hele y ler :18:
canım, önce sakin ol...ne kadar stres o kadar terslik oluyo inan bana...her zaman yaptığınız şey nasılsaApranxx arkadastan anladigim kadariyla siliklesmeye basladigi an catlamis oluyo. Valla bende tam bilmiyorum benim t koyuydu simdi ise ikisinin koyuluklari esit bile degil birazdan resim koyucam
Yok canım bu ay kesin kaçırdım çünkü Bat'a 6 gün kaldı, kısmet değilmiş, hayırlısı artık :44:. Seninde 4 gün geçmiş nasıl sabrediyorsun, bi test yaptırsan belli olmaz mı? Bitirmesem hamilelik testlerini yollardım sana
valla sorma,şaka maka 4 gün bitiyor,hala yok reglnasıl bekledin dersen bata 3 gün kala,1 gün kala,1 gün sonra ve en son dün sabah idrar testi yaptım farklı markalarla hepsi negatifff,gölgenin gölgesi bile yok ben bu ya kafadan hesapladım yum günümü,dr a gidecektim hem takip hem de çatlama iğnesi için,dr tatile çıkmış ( ondan önceki ayda başka dr a gitmiştim 140 tl bayıldım,kadın yumurtlamanın ortasında,kalitesiz bu yumurta deyip yolladı beni ve ertesi gün tatile çıktı ) bu ay dr a gidicem deyip ovulasyon testide almadım...4 aydır yaptığım izlenimlerle 13.gün yumurtladım dedim ve bismillah resmen görev gibi oldu,yüzeysel...ne namaz ne dua ne kahve...7 gün perhiz ve çoğu sperm dışarı kaçtı...yani inanırmısın ASLA tutmaz diyordum,yarım yamalak diye...valla tuttuysa kız bile gelebilir
regl olmayınca dedim ki herhalde yumu yanlış hesapladım..2 günde öyle bekledim...oldu 4 gün...yarın sabah randevu aldım dr dan,bakalım göbek mi bebek mi
Hemen yukluyorum testleri sakin cikma bacimcanım, önce sakin ol...ne kadar stres o kadar terslik oluyo inan bana...her zaman yaptığınız şey nasılsa
bak şimdi senin gece yaptığın testten hemen sonra koyulaşmış...olsun piki yakalamanda önemli...son yaptığın testi de ekle buraya...pikin üzerine 12-15 saat ekliycez...herkese göre değişiyor dedimya..bakalım görücez...17 de yaptıysan,20:30 gibi gene yap ve gece 12 de bi daha...bana sorarsan 12 den sonra,hatta sabaha doğru olacak çatlama....şu andan itibaren kendini dinlemeye başla,herhangi bir sancı falan var mı dinle...sakın 3-4 saatten önce test yapma yanlış çıkar,idrardan dolayı...neyse ben bu akşam girerim yine bakarım testlerine...ama sen de sık sık yazmaya çalış...öncelikle t çizgisi açılacak ve c ile aynı koyuluğa gelicek...sonra t açılmaya başlayınca yani c den silik çıkınca olacak halvetzaten var ya kendini dinlersen mutlaka az da olsa sancı hissediyorsun...1 saat kadar falan sürüyo sancı ama devamlı değil,aralıklı batmalar şeklinde...gerçi bu da kişiye göre değişiyo ya bakıcaz artık...perhiz günüde tam olmuş 5 gün çok iyi bence
Hemen yukluyorum testleri sakin cikma bacimcanım, önce sakin ol...ne kadar stres o kadar terslik oluyo inan bana...her zaman yaptığınız şey nasılsa
bak şimdi senin gece yaptığın testten hemen sonra koyulaşmış...olsun piki yakalamanda önemli...son yaptığın testi de ekle buraya...pikin üzerine 12-15 saat ekliycez...herkese göre değişiyor dedimya..bakalım görücez...17 de yaptıysan,20:30 gibi gene yap ve gece 12 de bi daha...bana sorarsan 12 den sonra,hatta sabaha doğru olacak çatlama....şu andan itibaren kendini dinlemeye başla,herhangi bir sancı falan var mı dinle...sakın 3-4 saatten önce test yapma yanlış çıkar,idrardan dolayı...neyse ben bu akşam girerim yine bakarım testlerine...ama sen de sık sık yazmaya çalış...öncelikle t çizgisi açılacak ve c ile aynı koyuluğa gelicek...sonra t açılmaya başlayınca yani c den silik çıkınca olacak halvetzaten var ya kendini dinlersen mutlaka az da olsa sancı hissediyorsun...1 saat kadar falan sürüyo sancı ama devamlı değil,aralıklı batmalar şeklinde...gerçi bu da kişiye göre değişiyo ya bakıcaz artık...perhiz günüde tam olmuş 5 gün çok iyi bence
canım benim inşallah bebektir ve ogluşun seninledir hadi hayırlısı bakalım
bende bugün dr gittim bebegin sadece kalbini tık tık duyduk tamam o kadar hemen gönderdi en azından kalbinin sesini duydum çok şükür darısı sizlere inşallah
Bugun seffaf yumurta aki gibi akintimda oldu batma dun bi kac kere oldu.islakligim bugun var.dun kremsiydi bugun yumurta aki gibi az az var.Eki Görüntüle 807924 Eki Görüntüle 807926
oğluş mu dedin sennnnn :78::78::78: inşallah
pıt pıtlar başladı demek ne güzelbüyüyo annesiiii.. Allahım inşallah en yakında müjdeyi de vericeksin bize...
bu arada bugün günde muhabbet döndü dolaştı malum yere geldi...k validenin 2 oğlu var...kızı yok... 4 torun var 2 kız benden 2 kız da eltimden...k.valide hanıma diyolar "ayyy heryer kız dolu maşşallah bak kızın yok diye üzülme bissürü var" ve sonrasında sinir bozucu gülüşmelerrrrrr..gıcık oluyorum valla yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?