Süper Anneler - 2011

Evet . Biliyomusun banada oyle geliyo sanki catladi ama hic esit kyuluk olmadi silinmeden once.anlamadim napiyim simdi.acabacok agrim var akintimda var.

kız ağrın ve akıntın varsa,testte silinmiş eee ne duruyorsun,koş halvete..tam zamanıııııı

gazan mübarek olsun bacım....kocişe kahve içirmeyi unutma...namazını kıl, duanı et...sağa dön yat...işlem tamam

ağrı ne tarafta?

Bak bacim cigerim eminsin dimi.kocam geldi yemek bile yedik 10 gibi kizimi uyutucam. Diyorumki 8de idrar yaptimya 12 de tekrar twst yapim eger gene silikse olsun halvet. Ne diyosun nekadar zamanim var.soleee solleee :18:

slm kızlar benımde guluzardan farkım yok
test bır turlu koyulaşmadı
akıntım var ağrımda var
eylülcüm larayla yapıyosunuz dimi?
gerçi senin yumoş 3 gün pik yapabilme kapasitesinde ama

Bak bacim cigerim eminsin dimi.kocam geldi yemek bile yedik 10 gibi kizimi uyutucam. Diyorumki 8de idrar yaptimya 12 de tekrar twst yapim eger gene silikse olsun halvet. Ne diyosun nekadar zamanim var.soleee solleee :18:

ilk silinme 16 da canım...12 :30 da pikti...ortasını alalım;2:30 da desek ekle 12 saat..bu gece 2 ye kadar olsun bu iş...0+12 muhabbetine takılma...çatlamadan 12 saat sonra vaj asidikleşmeye başlıyo...acele et yani...12 ye kalma 11 gibi yap testi...ve yine silik çıkarsa,tamamdır

Allahın izniyle canım,inşallah gönlündeki muradın olur,bak burda ezanlar okunuyor...mübarek ezanın yüzü suyu hürmetine hepimizie sağlıklı hayırlı oğluşlarını göndersin rabbim

canım ya testlerden catlamıs gorunuyor cunku 12.35 tekı koyu 16 ve sonrakı acık ama 12 yude bekleyebilirsin tam emın olayım dıyorsan bırde akıntın nasıl ağrın var mı?

amın canım banada catlamıs gıbı geldı.canım laraya esıtlenınce haber verecektim esıtlenmedı daha ama yazdım bugun cvp yazmış sagolsun kız dun dr kontrolüm vardı 19 mm yum var bugun yarın catlar dedı ama testler koyulaşmıyor anlam veremedim

Son düzenleme:
eylülcüm biliyosun canım yaa,bu testler adamı mahvediyor...bi öyle bi böylee :44: bence yakındır eşitlenmesi,ağrı ve akıntı başlamış

unutma sabrın sonu selamet

Son düzenleme:
eylülcüm biliyosun canım yaa,bu testler adamı mahvediyor...bi öyle bi böylee :44: bence yakındır eşitlenmesi,ağrı ve akıntı başlamış

unutma sabrın sonu selamet

bekleyim mı dıyorsun yanı..amn off cok zor ya..Özelliklede senle benım için kader arkadaşım işimiz bir türlü rast gitmiyor

Insallah bacim.senin dedigin gibi 11 de yapicam buraya aticam.gene silikse tamamdir.sende nolur burda ol 11 gibi. Rabbim nerde hayirli guzel duada bulunan kimse varsa su mubarek cuma gecesi kabul eylesin.

Insallah bacim.senin dedigin gibi 11 de yapicam buraya aticam.gene silikse tamamdir.sende nolur burda ol 11 gibi. Rabbim nerde hayirli guzel duada bulunan kimse varsa su mubarek cuma gecesi kabul eylesin.

canım eşim gelmezse beklerim tabii ama gelirse kızar girmeme pc başından kalkmıyorsun diyo...gelirse kapatmak zorunda kalırım...senin silik çıkar büyük ihtimal yine...çünkü iki test üst üste silik çıktı...bi daha koyuşlaşması zor...ama koyulaşıcak olursa yapma...sabah tekrarla testini...bizim denemelerde eylülünde benimde 4-5 ay hep pikten sonraki gördüğümüz ilk silikleşmede oldu deneme...doğrusu bu yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…