- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.901
Evet . Biliyomusun banada oyle geliyo sanki catladi ama hic esit kyuluk olmadi silinmeden once.anlamadim napiyim simdi.acabacok agrim var akintimda var.şaştım kaldım....desekki dün gece 12 de koyulaştı..bugün 16 da silinmiş...16 saat sonra çatlamış oluyo...ama olur mu olur...sen 28 gün de mi oluyodun regl ?
Evet . Biliyomusun banada oyle geliyo sanki catladi ama hic esit kyuluk olmadi silinmeden once.anlamadim napiyim simdi.acabacok agrim var akintimda var.
şaştım kaldım....desekki dün gece 12 de koyulaştı..bugün 16 da silinmiş...16 saat sonra çatlamış oluyo...ama olur mu olur...sen 28 gün de mi oluyodun regl ?
Sol tarafimda ara ara batma var ine gibi bikere batiyo bitti.
ne diyosun arkadaşım,gülüzar bacı girsin mi halvete
Gec dalgani bakalim sira banada gelecek elbet
eylülcüm larayla yapıyosunuz dimi?slm kızlar benımde guluzardan farkım yok
test bır turlu koyulaşmadı
akıntım var ağrımda var
Bak bacim cigerim eminsin dimi.kocam geldi yemek bile yedik 10 gibi kizimi uyutucam. Diyorumki 8de idrar yaptimya 12 de tekrar twst yapim eger gene silikse olsun halvet. Ne diyosun nekadar zamanim var.soleee solleee :18:
valla sorma,şaka maka 4 gün bitiyor,hala yok reglnasıl bekledin dersen bata 3 gün kala,1 gün kala,1 gün sonra ve en son dün sabah idrar testi yaptım farklı markalarla hepsi negatifff,gölgenin gölgesi bile yok ben bu ya kafadan hesapladım yum günümü,dr a gidecektim hem takip hem de çatlama iğnesi için,dr tatile çıkmış ( ondan önceki ayda başka dr a gitmiştim 140 tl bayıldım,kadın yumurtlamanın ortasında,kalitesiz bu yumurta deyip yolladı beni ve ertesi gün tatile çıktı ) bu ay dr a gidicem deyip ovulasyon testide almadım...4 aydır yaptığım izlenimlerle 13.gün yumurtladım dedim ve bismillah resmen görev gibi oldu,yüzeysel...ne namaz ne dua ne kahve...7 gün perhiz ve çoğu sperm dışarı kaçtı...yani inanırmısın ASLA tutmaz diyordum,yarım yamalak diye...valla tuttuysa kız bile gelebilir
regl olmayınca dedim ki herhalde yumu yanlış hesapladım..2 günde öyle bekledim...oldu 4 gün...yarın sabah randevu aldım dr dan,bakalım göbek mi bebek mi
Bak bacim cigerim eminsin dimi.kocam geldi yemek bile yedik 10 gibi kizimi uyutucam. Diyorumki 8de idrar yaptimya 12 de tekrar twst yapim eger gene silikse olsun halvet. Ne diyosun nekadar zamanim var.soleee solleee :18:
eylülcüm larayla yapıyosunuz dimi?
gerçi senin yumoş 3 gün pik yapabilme kapasitesinde ama
...
ilk silinme 16 da canım...12 :30 da pikti...ortasını alalım;2:30 da desek ekle 12 saat..bu gece 2 ye kadar olsun bu iş...0+12 muhabbetine takılma...çatlamadan 12 saat sonra vaj asidikleşmeye başlıyo...acele et yani...12 ye kalma 11 gibi yap testi...ve yine silik çıkarsa,tamamdır
Allahın izniyle canım,inşallah gönlündeki muradın olur,bak burda ezanlar okunuyor...mübarek ezanın yüzü suyu hürmetine hepimizie sağlıklı hayırlı oğluşlarını göndersin rabbim
eylülcüm biliyosun canım yaa,bu testler adamı mahvediyor...bi öyle bi böylee :44: bence yakındır eşitlenmesi,ağrı ve akıntı başlamış
unutma sabrın sonu selamet
Insallah bacim.senin dedigin gibi 11 de yapicam buraya aticam.gene silikse tamamdir.sende nolur burda ol 11 gibi. Rabbim nerde hayirli guzel duada bulunan kimse varsa su mubarek cuma gecesi kabul eylesin.eylülcüm larayla yapıyosunuz dimi?
gerçi senin yumoş 3 gün pik yapabilme kapasitesinde ama
ilk silinme 16 da canım...12 :30 da pikti...ortasını alalım;2:30 da desek ekle 12 saat..bu gece 2 ye kadar olsun bu iş...0+12 muhabbetine takılma...çatlamadan 12 saat sonra vaj asidikleşmeye başlıyo...acele et yani...12 ye kalma 11 gibi yap testi...ve yine silik çıkarsa,tamamdır
Allahın izniyle canım,inşallah gönlündeki muradın olur,bak burda ezanlar okunuyor...mübarek ezanın yüzü suyu hürmetine hepimizie sağlıklı hayırlı oğluşlarını göndersin rabbim
bekleyim mı dıyorsun yanı..amn off cok zor ya..Özelliklede senle benım için kader arkadaşım işimiz bir türlü rast gitmiyor
aynen canım sen ben ve elea,bahtsız 3 lü
Insallah bacim.senin dedigin gibi 11 de yapicam buraya aticam.gene silikse tamamdir.sende nolur burda ol 11 gibi. Rabbim nerde hayirli guzel duada bulunan kimse varsa su mubarek cuma gecesi kabul eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?