- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.921
Canim sagol simdi namaz kilicam sizleride unutmam duamda.11 de test var.hayirlisi.guluzar ben burdayım canım yapıp atarsan testini yardımcı olurum elimden geldiğince
Canim sagol simdi namaz kilicam sizleride unutmam duamda.11 de test var.hayirlisi.
canım bekledim eklemedin testi....hakkında hayırlısı olsun inş
bugün gecikmenin 5.günü ve hala yok regl...sabah kızları okula bıraktıktan sonra test aldım ve yine başka bi marka ve yine NEGATİF11 de dr randevum var...kızlar ters giden bişeyler var galiba...hiç gecikme yaşamam ben normalde...yum çatlamayıp kiste mi dönüştü acaba?
bugün gecikmenin 5.günü ve hala yok regl...sabah kızları okula bıraktıktan sonra test aldım ve yine başka bi marka ve yine NEGATİF11 de dr randevum var...kızlar ters giden bişeyler var galiba...hiç gecikme yaşamam ben normalde...yum çatlamayıp kiste mi dönüştü acaba?
kızlar bu gün akşam 5te hastaneye gidiyorum,sezeryanım var.baya bir gelmeyebilirim.gebe kalmak isteyenlere iyi şanslar,herkesin gönlünlündeki olsun inşallah.şimdilik hoşçakalın.
inş güzel haberler gelirsin dr dan canımbugün gecikmenin 5.günü ve hala yok regl...sabah kızları okula bıraktıktan sonra test aldım ve yine başka bi marka ve yine NEGATİF11 de dr randevum var...kızlar ters giden bişeyler var galiba...hiç gecikme yaşamam ben normalde...yum çatlamayıp kiste mi dönüştü acaba?
apranxx arkadasım oncelıkle hakkında hayırlısı olsun ınsallah gebesındır. bana kacgundur yardım ettıgınız ıcın sana ve dıger arkadaslara tessekkur ederım... kendı sıkıntının arasında bıde benım sorularımla ugrastın... hakkını helal et hepınız edın... Rabbım hepımızın gonlundekını versın ınsallah... ( tamamm bu kadar drama yeter) evet halvet oldu gece 12,30 gıbı. cunku yusuf suresını okudum namaz kıldık soguk dus vaj dus kahve derken bu saat oldu. stress bıttı sankı rahatım
Apranaxx, okudum kaç gündür biriken sayfalarımı, bugün doktora gidiyormuşsun.. haber bekliyoruz senden arkadaşım, çok merak ettirme. İnşallah ters bi durum falan yoktur.canım lütfen beni mahçup etme daha fazla,hepimiz sora sora öğrendik çoğu şeyi,dayanışma için burdayız :13:
şimdi aslında saat verememen iyi değil tabi ama bakalım genede...perşembe akşamı 8 gibi koyulaştı desek ekle 36 saat..cuma akşam 8 de 24 saat...12 gibi olduysa fik fikeder 30 saat...vaj duş yapmışsın ya kız işte,iyi ettin bence,azıcık erken yaptıysan bile ortamı dengelemiştir...bence zamanlaman güzel olmuş...benim hep 33 saat civarı oldu çatlama...ve o uzamaya çalışan akıntımda hep ertesi gün oldu yoğunlukla...cuma gecesi hiç sancı hissettin mi kasıklarda ?
bana gelince ne kadar iyi anlamışsın beni,içimde hep bi acaba vardı? sanki rahatladım bile negatif çıkınca...bi de takvimler kafamı karıştıryor evet ama bu ay yine denk gelicek yumoş,ve ekimde yine erkek
yalel bacım testleri arası 4 saat olsun 2 saat yanıltıyor ben gectığimz ay silik gördüm ama ertesi günkü testim c den bile daha koyuydu bır daha ay aklında olsun bacım..
kızlar yaa kafam o kadar çok karıştı ki :44:
hani demiştim ya size,eşimin dr arkadaşı tavsiye vericem demişti...buugün yemekli bi sünnet düğününe gittik...dr da ordaydı adam alanında isim yapmış bi ürolog...2 kızı bi oğlu var...eşim yöntemimizi anlatmış..dr demişki yanlış yapıyorsunuz...
x ve y lerin hızı eşitmiş...3-4 günden fazla perhiz sperm kalitesini bozarmış...yumurtlama zamanı gün aşırı ilişki demiş...çatlatma iğnesi tavsiye etmiş...bi de demişki,köylerde erkek çocuk neden fazla,çünkü kadınlar orgazm olmadan önce erkekler boşalıyor
şaştım kaldım yaa...bizim yöntem ak diyosa bununki kara diyo2 şansım olsa valla 2 yöntemide deniycem ama tek şansım var...
eşimde tutturmuş;yok gün bekilyoruz yok saat bekliyoruz;yok tek ilişki...ondan olmuyo dedi...nerde ne zaman istersek o zaman olmalıymış..ay delirticek bu adam beni...son şansım bu ay kızlar...bi de iğne dene tamam diyo,bi daha yokmuş yöntem falan,Allah ne verdiyse diyoooooben de dedim al o zaman kucağına bi kız daha rahatla,çok yaparız böyle sünnet,torunlarının sünnetinde alırsın artık hevesini 70 yaşında dedim
mutluyum mutluyum mutluyum
kızları okula götürdüm bugün...öğretmene dedim 3 ay tatil çookkk,1 ay yeter...hayatımın en zor yaz tatiliydi,bitmek bilmedi...düzen falan kalmadı hayatımızda,bi de araya ramazan girinceay bizi okul paklıyormuş valla...
mutsuzum mutsuzum mutsuzum
inanılmaz kilo almışım,bugün gören herkes hamile misin? kilo almışsın göbek çıkmış dedi69.4 kiloyum...ben bu kilo ile küçük kızımda doğuma girdim...Allahım yaa,her ay 15 gün nasılsa hamileyimdir dedim, yedim oturdum...pantalonumu yatarak zor kapattım,çıkarırken de pat diye düğmesi fırladı bir süre diyet topiğine takılmakta fayda görüyorum
sizden ne haber kızlar?
kullandığımı ölçmedim
fakat diğer zamanlarda ölçtüklerim 10 civarıydı
kızlar bu folik asit konusunda aklınızı karıştırmak istememnerden,kimden duyduğumu bile hatırlamıyorum ama aklımda içilmeyecek diye kalmış...şimdi aklıma ne geldi;ben kızların ikisinde de hamile kaldıktan sonra gittim dr a..dolayısıyla folik falan içmedim eee kız oldular içsem mi ben de acaba ?
valla sorma,şaka maka 4 gün bitiyor,hala yok reglnasıl bekledin dersen bata 3 gün kala,1 gün kala,1 gün sonra ve en son dün sabah idrar testi yaptım farklı markalarla hepsi negatifff,gölgenin gölgesi bile yok ben bu ya kafadan hesapladım yum günümü,dr a gidecektim hem takip hem de çatlama iğnesi için,dr tatile çıkmış ( ondan önceki ayda başka dr a gitmiştim 140 tl bayıldım,kadın yumurtlamanın ortasında,kalitesiz bu yumurta deyip yolladı beni ve ertesi gün tatile çıktı ) bu ay dr a gidicem deyip ovulasyon testide almadım...4 aydır yaptığım izlenimlerle 13.gün yumurtladım dedim ve bismillah resmen görev gibi oldu,yüzeysel...ne namaz ne dua ne kahve...7 gün perhiz ve çoğu sperm dışarı kaçtı...yani inanırmısın ASLA tutmaz diyordum,yarım yamalak diye...valla tuttuysa kız bile gelebilir
regl olmayınca dedim ki herhalde yumu yanlış hesapladım..2 günde öyle bekledim...oldu 4 gün...yarın sabah randevu aldım dr dan,bakalım göbek mi bebek mi
kız ben ne hallere düştüm bi bilsen,naklen yayınla 5 kişinin izniyle girdiğim zamanlar oldu
oğluş yolunda mübahtır bacısı
apranxx arkadasım oncelıkle hakkında hayırlısı olsun ınsallah gebesındır. bana kacgundur yardım ettıgınız ıcın sana ve dıger arkadaslara tessekkur ederım... kendı sıkıntının arasında bıde benım sorularımla ugrastın... hakkını helal et hepınız edın... Rabbım hepımızın gonlundekını versın ınsallah... ( tamamm bu kadar drama yeter) evet halvet oldu gece 12,30 gıbı. cunku yusuf suresını okudum namaz kıldık soguk dus vaj dus kahve derken bu saat oldu. stress bıttı sankı rahatım
dun bayagı bı akıntım vardı kasıklarımda agrı sol tarafta batma. ama geceye dogru akıntı bıttı. ılıskıden sonra bı batma sagda. neydı onlar ?? normal olan bumudur??
benim kimi zaman oldu o batmalar,kimi zaman olmadı ama hiçbirinde hamiş olmadımsabahı sancı olunca döllenme oluyo diyolar ama ben inanmıyorum artık...çünkü bende s ancı da olmuştu böyle
yalelcim hoşgeldinnnnn
kız eksikliğin belli oldu hee...gitme bi daha
dr a gittim...ay ben bahtsızım valla bak,oğlum falan olmaz benimdün randevu aldığım dr ben gidince acil ameliyata gitmiş...bekle bekle yok...gittim randevuyu değiştirdim başka dr a...tam benim sıra geldi adam git sen ameliyata delirdimmmmm.. geri dönsem arabamı almadım,(40 dk tempolu yürüdüm hastaneye kadar ) yürüsem takatim yok...otobüslerde tüm şehri gezdirip alakasız bi yerde indiriyo...gittim acile...dediler dr onayı olmadan kan testi yapamayız...bi cinnet herşeyi halledecekti ama ya sabır dedim
tekrar sıraya girip bekledim ve sonunda testi isteyebildim...
bu kadar uzun uzun anlattım ama test sonucu öğleden sonra 15:00 daaaaaaaaaaaaa
yalelcim hoşgeldinnnnn
kız eksikliğin belli oldu hee...gitme bi daha
dr a gittim...ay ben bahtsızım valla bak,oğlum falan olmaz benimdün randevu aldığım dr ben gidince acil ameliyata gitmiş...bekle bekle yok...gittim randevuyu değiştirdim başka dr a...tam benim sıra geldi adam git sen ameliyata delirdimmmmm.. geri dönsem arabamı almadım,(40 dk tempolu yürüdüm hastaneye kadar ) yürüsem takatim yok...otobüslerde tüm şehri gezdirip alakasız bi yerde indiriyo...gittim acile...dediler dr onayı olmadan kan testi yapamayız...bi cinnet herşeyi halledecekti ama ya sabır dedim
tekrar sıraya girip bekledim ve sonunda testi isteyebildim...
bu kadar uzun uzun anlattım ama test sonucu öğleden sonra 15:00 daaaaaaaaaaaaa
bızım neyımız normal oldu ku sancımız normal olsun canım
:84::94: gördüğün üzere psikoloji altüst... şimdilik kadın doğumcularda geziyorum,önümüzdeki aylarda bakırköy civarında olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?