Süper Anneler - 2011

bugün gecikmenin 5.günü ve hala yok regl...sabah kızları okula bıraktıktan sonra test aldım ve yine başka bi marka ve yine NEGATİF 11 de dr randevum var...kızlar ters giden bişeyler var galiba...hiç gecikme yaşamam ben normalde...yum çatlamayıp kiste mi dönüştü acaba?

apranxx arkadasım oncelıkle hakkında hayırlısı olsun ınsallah gebesındır. bana kacgundur yardım ettıgınız ıcın sana ve dıger arkadaslara tessekkur ederım... kendı sıkıntının arasında bıde benım sorularımla ugrastın... hakkını helal et hepınız edın... Rabbım hepımızın gonlundekını versın ınsallah... ( tamamm bu kadar drama yeter ) evet halvet oldu gece 12,30 gıbı. cunku yusuf suresını okudum namaz kıldık soguk dus vaj dus kahve derken bu saat oldu. stress bıttı sankı rahatım

dun bayagı bı akıntım vardı kasıklarımda agrı sol tarafta batma. ama geceye dogru akıntı bıttı. ılıskıden sonra bı batma sagda. neydı onlar ?? normal olan bumudur??

kızlar bu gün akşam 5te hastaneye gidiyorum,sezeryanım var.baya bir gelmeyebilirim.gebe kalmak isteyenlere iyi şanslar,herkesin gönlünlündeki olsun inşallah.şimdilik hoşçakalın.

Canım benim. Allah sağlıklı acısız dogum yaşatsın sana.
Bize haber ver.
Ben biraz geç gördüm yazını şimdi guzel kızın kollarındadır
Yerimize kokla.
Sen sıranı savdın darısı bize.
Yaz muhakkak cnm

inş güzel haberler gelirsin dr dan canım
Eki Görüntüle 808205
Tamammi siliklesme devam olsunmu

guluzar canım aksam bekledim ama gelmeyince çıktım aktifte görünmüyordun.Ama denemen olmuş hakkında hayırlısı olsun gönlündeki göbüşüne konsun inşş

Apranaxx, okudum kaç gündür biriken sayfalarımı, bugün doktora gidiyormuşsun.. haber bekliyoruz senden arkadaşım, çok merak ettirme. İnşallah ters bi durum falan yoktur.

Ben, kaç gündür annemle meşgulüm yine, yine bi operasyonumuz var salı günü. tahliller, tetkikler... yoğunduk. gelemedim hiç, özledim hepinizi...

yalel bacım testleri arası 4 saat olsun 2 saat yanıltıyor ben gectığimz ay silik gördüm ama ertesi günkü testim c den bile daha koyuydu bır daha ay aklında olsun bacım..

tamamdır şekerim, ekimde nasipse unutmayacağım bu dediklerini de...
defterim var, yazıyorum her öğrendiğimi..
eşim dalga geçiyor benimle :)) yakıcakmış o defteri, bakıcakmış bakalım duruma, kafasına göre takılacakmış.. onun da yöntemleri varmış, ama benim defterden sıra gelmiyormuş :)

valla aslında genel olarak, bütün doktorların ağzında bu var.
'takılmayın bu işlere, olayı olağan akışına bırakın.. şans %50-50' diyorlar.
biz bu işlerle uğraşıp, ne ediyoruz.. ben de bilemiyorum bazen.

ah arkadaşım, o kiloları napçaz ben de bilemiyorum. ben geçen sene başlamıştım almaya, bu seneye kadar 6 kilo almışım.
60 kiloyum yine.. top gibiyim.. nolcak benim bu hallerim ben de bilemiyorum :)

kullandığımı ölçmedim
fakat diğer zamanlarda ölçtüklerim 10 civarıydı

yumurta akını nasıl kullandın kernek?
kullanan birini bulmuşken, sormak lazım. merak edip duruyorum..
naptın yani? uygulama nasıl oluyor?

aynen, ben de kızıma hamile kaldıktan sonra gittim doktora, sonra başladım içmeye..
o zaman ben şimdi başlıyorum, bugün folik içmeye başlıyorum valla :))

hayırlısı olsun arkadaşım..
Allahtan bi terslik olmaz inşallah da.. gerisi boş valla.

kız ben ne hallere düştüm bi bilsen,naklen yayınla 5 kişinin izniyle girdiğim zamanlar oldu

oğluş yolunda mübahtır bacısı

geçen sene de beni böyle davullu zurnalı sokmuştu bu topik halvete :))
6 hatunduk gecenin köründe.
tamamdır, bu testte tamamsın, şu anda git hemen, halvet vaktin şu andır... dediler.. selamlarla uğurladılar :))
aynen dediğin gibi, naklen, 5 kiinin izniyle.. gittiydim.. ay ne tuhaf :))

aaaaaa bekliyorum.
şimdi doktorda olman lazım, bekliyorum sonucu

ni dimek efendimiz,birimiz hepimiz için,hepimiz birimiz için :13:

ohh maşşallah hepsini harfiyyen yapmışsın...gerisi daha zor şimdi,bekle babam bekle,15 gün hamileyim diye gezeceksin insan çabucak kaptırıyor kendini...inşallah senin 9 ay boyunca devam eder bu beklemen

dun bayagı bı akıntım vardı kasıklarımda agrı sol tarafta batma. ama geceye dogru akıntı bıttı. ılıskıden sonra bı batma sagda. neydı onlar ?? normal olan bumudur??

benim kimi zaman oldu o batmalar,kimi zaman olmadı ama hiçbirinde hamiş olmadım sabahı sancı olunca döllenme oluyo diyolar ama ben inanmıyorum artık...çünkü bende sancı da olmuştu böyle

yalelcim hoşgeldinnnnn
kız eksikliğin belli oldu hee...gitme bi daha
dr a gittim...ay ben bahtsızım valla bak,oğlum falan olmaz benim dün randevu aldığım dr ben gidince acil ameliyata gitmiş...bekle bekle yok...gittim randevuyu değiştirdim başka dr a...tam benim sıra geldi adam git sen ameliyata delirdimmmmm.. geri dönsem arabamı almadım,(40 dk tempolu yürüdüm hastaneye kadar) yürüsem takatim yok...otobüslerde tüm şehri gezdirip alakasız bi yerde indiriyo...gittim acile...dediler dr onayı olmadan kan testi yapamayız...bi cinnet herşeyi halledecekti ama ya sabır dedim
tekrar sıraya girip bekledim ve sonunda testi isteyebildim...

bu kadar uzun uzun anlattım ama test sonucu öğleden sonra 15:00 daaaaaaaaaaaaa

ay hoşgeldin, seni bekliyordum.
sizin yokluğunuz da belli oldu valla... aklım hep sizdeydi inanki..

şansa bak ya... amma bekletilmişsin... olsun, vardır bi hayır..
du bakalım ne çıkacak sonuç.

nasılsın?
bugün kaçıncı gecikmiş günün?

canım ya neden aile hekimine gitmedin onlar hemen yapıyor testi :)) neyse 3 te güzel haber gelirr ,,inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…