Süper Anneler - 2011

kizlar bugün clearblue monitoru aldim ebayden, telefon ettim carsambaya paket bana ulasacakmis...adetim gelmedi daha ama agrilarim var bi kac güne gelir....hemen baslicam bu monitorla...

teravet sen ne zamandir kullanyiorsun bu aleti?

Allah razıolsun canım benim kim ne derse desin bos aslında
ayrıca duan için teşekkür ederim Allah kimseye dermansız dert vermesin

canım okudum yazdıklarını ,Rabbim hayırlı ,sağlıklı evlat versin.Biliyorum sende hep öyle dua etmişsindir.
Moralini güzel tut,bebişlerini ve seni öperim.İyi bayramlar canım

mycup sanada hayirli bayramlar cano

mimosumm uzulme kusum sanada verecek mevlam insallahul azim

gurbett ablaaaaa kiz dedim sana bak herkes hamissin diyoo dikkat et kendineeeee sltple

kara kara arastirma yapar ken biseye rastladim kizlar aklinizda bulunsun

Dünyanın en alkali sebzesi kırmızı pancar ve enginardır. Bitkilerde ise devedikenidir. Enginar damar adalelerini güçlendirmede kullanılabilir.

ben de test yaptigimda cizgi cok soluk cikmisti, hemsireye gosterdigimde, rengin soluk olmasi onemli degil, tebrikler hamilesin demisti. Ama tam emin olmak istiyosan kandan baktirabilirsin. beta hcg degerini de ogrenmis olursun.

gurbet ablaaa kız maşallah diyelim hadi inşallah gelecek meleğin ayağını sürürsün inşallah dökülsün ardından millet
orkdm nasıl bu kanıya vardın en etkılı alkalı olarak,peki en asidik hangii sen onuda bılırsın maşallah arama motoru gibisin kııı
naz81 hayırlı olsun monitörün ne kadara aldın peki?

ben de test yaptigimda cizgi cok soluk cikmisti, hemsireye gosterdigimde, rengin soluk olmasi onemli degil, tebrikler hamilesin demisti. Ama tam emin olmak istiyosan kandan baktirabilirsin. beta hcg degerini de ogrenmis olursun.
Cmm burada zor kan testi o yuzden cuma yine yapicm kismetse

Cnm sagol insAlllah kesinlesir Allah sizlerede nasip etsin yakin zamanda

gelincik cnm gunum az kaliyor ya artik bir diyet listesi hazirlayayim buzdolabinin kapagina yapistirayim dedim
elimdeki bilgilerden haric ek bilgide bulmak isterken ahmet maranki cikti karsima bu sekil bisey yazmis
bence asidik sebze yoktur cano bi cranberry var onuda biliyosun zaten
suan 58 59 kiloyum kizlar boyuma gore manken gibisin diyolar kizimdan sonra gobegim hic kalmamisti
ama bi civiklik vardi onuda yeni yeni sikilastirdim
simdide onu takar oldum
fizigimi coook seviyorumm bizmak istemiyorum
koca bebek derrr napicam yaa

affffff yaaaaa talitan la gorusurken bebegi nefessiz kaldi kappattik hemen yaaaa Allahim sen ona kolaylik ver guzel Allahimmmmm 3 bege hamis kalmisti orkidem yaaaa biri vefat etti ikisi kaldi biriside hasta gullerden tanirsin ayy icim gitti ariycam arayamiyorum yaaa

canim gercekden mi enginarin galiba cayida var bir baksana? oda olur belki Orkidem listeni burayada yaz güzelim ....

kizlar benim bu ayda tutmadi galiba regel sancim var gibi bakalim haftasonu gelir artik gidaki aya kaldi insallah bu ay tutar hepimizin bu ay hayirli ayimiz Kurban bayramimiz dua edelim hepimize lütfen ben sizlere hep ederim ...KK kizlara Allahim gönlündekini ver derim

öptüm sizi ben süt falan bayadir icmem ama mesela pogca falan yapdiyim oluyor onun icine illaki süt koyarim yada kek falan yaparsam yasak mi onlar bana?

Orkidem sen lütfen yap listeni burayada yazarsan sevinirim öptüm

selam kizlar ben geldim ne yaptim ettim diger isimle uzun zamandir girmedigim icin sifremi kabul etmedi halbuki dogru yaziorum.eski isimle feyza79 alemsin olrak da taniyan rkadslarim var burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…