- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.101
Eki Görüntüle 285334 Eki Görüntüle 285335
birinci ince olan kaybettigim bebegim den kalan silik cizgili test
kizlar sisko testide yeni yaptim 5 dak sonrami yoksa icindemi belirdi bilemiyorum artik yaa adetimi bekliycem gelmesse 3 gun sonrasi test yapicam
eltimde yaptigimizdada hafifden belli oluyordu ayni seninki gibi, emin olmak icin iki gün sonra gene yap...hadi hayirlisi canim
kizlar sisko testide yeni yaptim 5 dak sonrami yoksa icindemi belirdi bilemiyorum artik yaa adetimi bekliycem gelmesse 3 gun sonrasi test yapicam
cnm insAllah yaaa insAlah senden de guezl haber bekliyozgurnet hamilesin yeniden
darısı başımaben nooocem
resmen bebiş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tebrikler
Allah razıolsun canım benim kim ne derse desin bos aslında
ayrıca duan için teşekkür ederim Allah kimseye dermansız dert vermesin
Cmm burada zor kan testi o yuzden cuma yine yapicm kismetseben de test yaptigimda cizgi cok soluk cikmisti, hemsireye gosterdigimde, rengin soluk olmasi onemli degil, tebrikler hamilesin demisti. Ama tam emin olmak istiyosan kandan baktirabilirsin. beta hcg degerini de ogrenmis olursun.
gurbet ablaaa kız maşallah diyelim hadi inşallah gelecek meleğin ayağını sürürsün inşallah dökülsün ardından millet
orkdm nasıl bu kanıya vardın en etkılı alkalı olarak,peki en asidik hangii sen onuda bılırsın maşallah arama motoru gibisin kııı
naz81 hayırlı olsun monitörün ne kadara aldın peki?
gurbet ablaaa kız maşallah diyelim hadi inşallah gelecek meleğin ayağını sürürsün inşallah dökülsün ardından millet
orkdm nasıl bu kanıya vardın en etkılı alkalı olarak,peki en asidik hangii sen onuda bılırsın maşallah arama motoru gibisin kııı
naz81 hayırlı olsun monitörün ne kadara aldın peki?
kara kara arastirma yapar ken biseye rastladim kizlar aklinizda bulunsun
Dünyanın en alkali sebzesi kırmızı pancar ve enginardır. Bitkilerde ise devedikenidir. Enginar damar adalelerini güçlendirmede kullanılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?