- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.141
listemi koyacam buraya canim herkes gunluk ne yediginide yazssin mesela teravett ozellikle seni merak ediyorum neler yiyosun
canim cok fecii tiramisu istiyorr ne yapayim :44:
hamileysen de adet olacakmış gibi sancı olur.
evet canım yaaa....pes etmeyin........komşunun kızı çok tatlıııııııııııııııııııııııııı bayılıyorum....maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Rabbim sizlere de versin öyle şirin bir kız bebek hayırlısıyla....sağlıkla.........
canım hayırlı olsun....Allah pişman etmesin ama belki de hamilesindir...regl olduktan sonra mı alsaydıbn acaba....
Ben hala senden umutluyum nedense.....hakkına hayırlısı olsun inşallahhhhhhh
4-5 aydır. sen kime tlf açtın ki?
oglumda hep igne batmis gibi olmustum...ama sabah adet oldum canim...
cok sagol ama tutmadi iste hayirlisi artik....
ebayde satan kisiye yazdim, oda numarasini yazdi aradim bende,paket acil dedim, ve bugün sabah regl oldum pakette öglenden geldi....okudum icindeki kagidi yarin acip baslaya bilirim tek regl 2.ci günü diye ayarlamam gerekiyor heralde...sana bi sorum olcak icinde tgestler var onuda gülen yüz yerinede kullana bilirmiyim....gülen yüz icin tesleri hani o alete sokuyorsun ya, oda var bende halen..yoksa ayrimi almam gerekiyor testleri-
hayır testleri farklı çünkü.
sabah mutlaka ilk idrarla uygulayacaksın monitörü.
yarın sabah ilk idrarı yapabileceğin saatte cihazı başlatmalısın. saat önemli yani.her gün sabah aynı saatlerde cihazı açacaksın senden test isteyip istemediğine bakacaksın.ilk 5 gün senden test istemez.6. gün test isteyecek.yumurtlama gününden 1 gün sonrasına kadar her sabah test isteyecek senden ve ekranda hormon seviyeni gösterecek.
patates erkek bebek diyetinde baş sırada bacı:44:m ama???
SUan tlfndn yaziyorum int yok kizlar okuyayim dedim duramadim téravet yumurta vazgecilmezim sarisi haric kullaniyorum patattese gelince kizartma erkek haslama kiz diye biliyorum terosum bu arasa diyet listen super kola icersende kafeinli ic
Günaydın kızlarrr nasılsınız ?
orkidem maşallah kız diyetler başlamış hadi hayırlısı
gurbetimmmmmm inşallah cm hadi bekliyoruz hayırlı haberlerini
mimoza sanırım biz beraber hamiş kalacağız
cnm ben adet oldummmm kismet araliga kaldi evi tasiycam onadan sonra deniycem kismetse insAllh kafam da dinc olurrrrr o zamn
öylemiiiiii ehh hayırlısı ablacım inş.bu ay tutan olmayacak galıba bende beklıyorum bakalım :18:
Bende erkek bebek için iyi diye acayip içmeye başladım hemde sevmediğim halde...aaaaa orkdm banada KOLA içebilirsin dediniz götürüyorum valla hangimiz içecek anaaaa karıştıkca karışiyyy
eee benımde silik çizgi çıktı :26:
gurbet ablanında öyle çıkmıştı eğer gurbet abladaki tutmuş olsaydı şimdi havalara uçardım ama demekki tutmamışda olabılır yani henüz belli değil
zaten rahımde spermler ne kadar yaşarki en fazla onuda bilmiyorum ama hayırlısı yaaaaa aman erken galıba daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?