Süper Anneler - 2011

listemi koyacam buraya canim herkes gunluk ne yediginide yazssin mesela teravett ozellikle seni merak ediyorum neler yiyosun

canim cok fecii tiramisu istiyorr ne yapayim :44:

kız beslenme konusunda sizin kadar diyet yapamam ki ben.
zaten bayram tatilinde kola çok içtim diyet mahvoldu.tavuk da yemek zorunda kaldım. sütlü tatlılar vs.
günde 1 adet soda içiyorum. bikarbonat var diye.
kahvaltıda patates kızartması, sucuk, domates, siyah zeytin.
kuru kayısı ara öğünlerde 5-6 adet
günde 1 muz
yemeklerin yanında turşu ve domates.genelde etli yemekler yiyoruz.
orkiş yanlış olanlar var mı yazdıklarım içinde.

hamileysen de adet olacakmış gibi sancı olur.

oglumda hep igne batmis gibi olmustum...ama sabah adet oldum canim...

cok sagol ama tutmadi iste hayirlisi artik....
4-5 aydır. sen kime tlf açtın ki?

ebayde satan kisiye yazdim, oda numarasini yazdi aradim bende,paket acil dedim, ve bugün sabah regl oldum pakette öglenden geldi....okudum icindeki kagidi yarin acip baslaya bilirim tek regl 2.ci günü diye ayarlamam gerekiyor heralde...sana bi sorum olcak icinde tgestler var onuda gülen yüz yerinede kullana bilirmiyim....gülen yüz icin tesleri hani o alete sokuyorsun ya, oda var bende halen..yoksa ayrimi almam gerekiyor testleri-

hayır testleri farklı çünkü.
sabah mutlaka ilk idrarla uygulayacaksın monitörü.
yarın sabah ilk idrarı yapabileceğin saatte cihazı başlatmalısın. saat önemli yani.her gün sabah aynı saatlerde cihazı açacaksın senden test isteyip istemediğine bakacaksın.ilk 5 gün senden test istemez.6. gün test isteyecek.yumurtlama gününden 1 gün sonrasına kadar her sabah test isteyecek senden ve ekranda hormon seviyeni gösterecek.

bende buna benzer bi monitor var zaten adida persona ama o sadece yumurtlama gününü gösteriyor, daha önce göstermiyordu..ona benziyor galiba kullanisi...persona korunmak icin idial, clearblueyi daha cok cocuk isteyenlere öneriyolar okudum...bakalim bide bunu deneyelim...sende hic oldumu iki cizigi günlerce göstermesi ve daha sonra yumurtama? birisi yazmis da, bi hafta boyunca tek iki cizgi cikmis, ozaman neye aldim ben bunu öyleyse...

patates erkek bebek diyetinde baş sırada bacı:44:m ama???

SUan tlfndn yaziyorum int yok kizlar okuyayim dedim duramadim téravet yumurta vazgecilmezim sarisi haric kullaniyorum patattese gelince kizartma erkek haslama kiz diye biliyorum terosum bu arasa diyet listen super kola icersende kafeinli ic

orkidem masallah calismy bslamissin rabbim gönlndekini versin insallah.tum kardeslerin.benim dusuncemde yok tekrar hamile kalmak.rabbim bunlarin ömrünu versn insallah.kucuk 13 ayini bitirdi.doya doya onu seviyoruz.sira sizlerin artik sizde bir 3 leyin belki bende 4 lemek isterim:d

Günaydın kızlarrr nasılsınız ?

orkidem maşallah kız diyetler başlamış hadi hayırlısı
gurbetimmmmmm inşallah cm hadi bekliyoruz hayırlı haberlerini
mimoza sanırım biz beraber hamiş kalacağız

SUan tlfndn yaziyorum int yok kizlar okuyayim dedim duramadim téravet yumurta vazgecilmezim sarisi haric kullaniyorum patattese gelince kizartma erkek haslama kiz diye biliyorum terosum bu arasa diyet listen super kola icersende kafeinli ic

aaaaa orkdm banada KOLA içebilirsin dediniz götürüyorum valla hangimiz içecek anaaaa karıştıkca karışiyyy

cnm ben adet oldummmm kismet araliga kaldi evi tasiycam onadan sonra deniycem kismetse insAllh kafam da dinc olurrrrr o zamn

bende bu sabah regl oldum
ilaç kullandığım ay siklus düşüyor
kullanmadığım ay geri uzuyor (((((((

bu ay yine düştü inşallah böyle gider....

naz81 canım hakkına hayırlısı olsun
inşallahhhhhhhh bu ay olur

gurbet bcımmmmm
demek regl oldun....hayırlısı canım....

gurbet hayırlısı olsun. evini taşı rahat rahat yeni eve yeni bebek.
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.
teravet sen kürden alıcak mısın?

ay kızlar şu kola mevzuunu bi açığa çıkarında ona göre içelım yada içmeyelim az önce yıne içtim
bende test yapayım şimdi ozaman merak ettim :26:

eee benımde silik çizgi çıktı :26:
gurbet ablanında öyle çıkmıştı eğer gurbet abladaki tutmuş olsaydı şimdi havalara uçardım ama demekki tutmamışda olabılır yani henüz belli değil
zaten rahımde spermler ne kadar yaşarki en fazla onuda bilmiyorum ama hayırlısı yaaaaa aman erken galıba daha

yavrucugum eger silik cikti ise hamilesin cnm aa kac gun gecti iliski uzerinden beni henuz belli degil hamile olup olmadigim neden dersen adet kanamasimi yoksa yerlesme kanamasimi geciriyorum belli degil kimisinde bu yerlesme kanamasi olmuyor cnm bunu unutma ama su da gercek silik bile ciksa hamilesin yoksa silikte cikmazzzzzz
Eki Görüntüle 286450
bu benim simdiki testim

buda bir oncei gebelikte yapilan test bundada benim yerlesme kanamasi olmustu rengi pembeydi ve 3 gun surdu bittiii

evet gurbet abla baya baya silik çıktı yani görünüyor seninki gibi aynı resim koyabılsem eklerdım ama beceremıyorum ayy 4 gün daha nasıl beklıcem şimdi hamılemıyım ki...
kız gurbet abla nerden aklıma soktun testi heyecan yaptım
hayırlıysa olsur inş allahım sağlıklı bi kız amiiiiiiiiinnnnnnnn

Kızlar bir kaç arkadaş KIZILCIK bulamamıştı..BİME KIZILCIK&ERİK MARMELATI gelmiş ilgilenenlere duyurulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…