Süper Anneler - 2011

Canım adet döngün kaç gün?ben 12 tes 13 tek 14 tek ne anlamadım.sen ovulasyon testi yaptınmı?çift çizgi ne zaman çıktı?

Benim bugün çenem düştü ya bulantılar çeneye vurdu heralde.neyse tamam sustum zaten herkes uyumaya gitmiş zeynep de taksitle cevap yazıyo.uyurkalırsam eğer iyi geceler.

beceremı yorum kızlar ne yapayım 12gun cıft cızgı saat 12-30 pazar pazertesı ılıskı yok salı aksamı oldu sızı hep okuyorum ama hızınıza yetısemı yorum ıyıkı varsınız senın bebek bana erkek gıbı ınsalah amın nnnnnnnnnnn

neyapayım kızlar ya çocuklarla uğraşıp duruyorum üç çocuk ağır geldi bana ((bebecik uyuyor şuan bende temizliğe başlamadan bir bakayım dedim.keyifler yerinde bakıyorum hepinizin

ahh sultanım ahh eklemiyor ki testleri kızlar farazi yorum yapıyoruz

eklerse herkes bence sonraki deneme yapacaklar için örnek olmuş olur nasıl biz geçmişi okuyup dünya kadar bilgi edindik bizimde gelecektekilere bir faydamız dokunsun demi

aynen yazdiklarina katiliyorum arkadasim.elde yeterli bilgi yok resim yok eeee bu durumda yorum yapmaya zorlaniyosun.

bu arada herkese günaydin. bugün de yine hüsranla kalktim her sabah bir umut diyorum ama yarina kaldi umudum.sabah ögürerek kalktik yine simdi bi paket kraker bitirdim.

Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü eyvah
Yine bana hüsran bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü

Benin mesaj kutumda boş yer var:-D))
azzzz sonraaaaa,mesaj kutuna bak
bu saatte uyunur mu kız gel cabuk seni bekliyorum
uyudum valla,tavuğum ben
bu ay ne oldu bilemeyiz artık,önümüzdeki ay kesinlikle daha sık gir ve testlerinin fotosunu çek

Canım adet döngün kaç gün?ben 12 tes 13 tek 14 tek ne anlamadım.sen ovulasyon testi yaptınmı?çift çizgi ne zaman çıktı?
12 aralıkta test yapmış,13 ve 14 aralıkta tek çizgi çıkmış,herlade ben öyle anladım ama çift çizgiyi yakalayamamış bu ay

Kız kaynanan buzdolabı gibi görünüyodurda yatakta nerden bilecen kadın buzdolabımı sobamı:-D
ufodur belki

zeynebim,inan kendimi parçalıyorum anlayayım diye ama,bak bi önceki sayfada verdiğin bilgilerle busayfada verdiklerin birbirini tutmuyo....yakın çevrenden sana yardım edebilecek kimse yokmu yazman konusunda
sen bunlara bakma şımarık hepsi,vır vır vır hiç susmuyolar,sen derdini anlat,bize yetişmesende olur

ben grubu bulamadım galima gizli grup ondan facede göremedim beni faceden eklermisn sonra gruba eklersin nyada faceden msj olarak linki atarsın facem bu Duygu Eymen Yekta
buldummmmmm sen teklifimi kabul et,admine attım ben mesaj
neyapayım kızlar ya çocuklarla uğraşıp duruyorum üç çocuk ağır geldi bana ((bebecik uyuyor şuan bende temizliğe başlamadan bir bakayım dedim.keyifler yerinde bakıyorum hepinizin
kıyamam yaa,3 çocuk annesi seniiii,kız gözümü korkutma vazgeçesim geldi bak

günaydın aslında keyfimi yokta aylardır uğraşmaktan sıyırdım diye düşünüyorum ben
al benden de o kadar
geleceğimle oynadınnnnnnnnnnnnnn

eksi testler en büyük yardımcım oldu,koyanlardan Allah razı olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…