- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.581
eylül sahsultan ben testı ılk yaptıgım gun ıkıncı cızgı sılıkte olsavardı 4 arlk adet 12 ılk tes var gıbı dahasonra yaptıgım tes 13 tek 14 tek veaksam deneme oldu acba gecmı oldu ınternet hesaplamada ayın bugun veyarın yumurlama gunu verdı kızlar erkenmı oldu ya
adet dongun 30 4 kasım 4 aralık
orgazmında mı etkisi var tam tersi olmuyor muydu bu durum
benim kaynanam da surekli söyle der kadın istekli olursa kız cocugu olurmuş kendi buzdolabi gibi bişey nemrutun teki
ve 3 oğlu var
Canım adet döngün kaç gün?ben 12 tes 13 tek 14 tek ne anlamadım.sen ovulasyon testi yaptınmı?çift çizgi ne zaman çıktı?
testı ılk yapmaya basladıgım ğün 12 gun sılıkte olsa ıkncı cızgı vardı daha sonrakı gun tek cızgı
Kız cımbızla laf alıyom ağzından.ilişki ne zaman oldu?çift çizgi varmıydı?adet döngün 30 ise ilişki erken olmuş olabilir.test yaptım dedin fotolarını koysaydınya buraya.hatırladım eylülüm demişti test fotolarını koy bakalım diye.
Kız ne dalga geçmesi sabah topik biraz hareketlensin diye açtım konuyu.huzurevi modundan çıkalım diye:-D anket yapıyoruz burda.
eylül facedeki mesajımı gördün müüüüü,burdaki mesaj kutun dolu
şımarıkkkk :76:
hee bizde 3 günde çözmedik zaten olayları....karışık tabi...illa oğlan isterim diyosan,ovulasyon testi şart...biz gitti g...dan aldık...markalar değişiyo,bununda bi topiği var ve yaklaşık 10.000 sayfaoralarıda okuduk ve markalara karar verdik...sonra ateş topiği var orasıda var bi 15.000 ateş ölçümüde önemli yumurtlamada...kız bura huzurevi deee,maphus damı deee ne dersen de içerisi işte...ee içeride en iyi zaman geçiricide okumak yapıcek bişey yok...sen şimdi sorcan,ben yazcam,sonra yine sorcan ben yine yazcam,sonra sen hep sorcan ama ben yazmıcam
şaka maka biraz bilgi edinmeden sana faydamız dokunamaz güzelim,kafan çok karışır
ben de diyorum kim buresme bakıcağıma okusam iyiydi ama kızlar yavaş yavaş foto koymaya başaldılar ama dr onayıyla cinsiyet öğrenen yok henüz...biz tahmin yürütyoruz sadece...sen nasılsın,kızların nasıl canım
ovu testi çeşitleri var
1.gülen yüz dediğimiz clear blue digital
2.netten alabileceğin genelde kullandığımız strıp testler
3.ovulasyon mikroskopları tükrükle calısır araştır hangisi san uygnsa onu kullan
yöntemlerle başarıya ulaşanda var ulaşamayanda var bizler yöntemlerle şansımızı artırmaya çalışıyoruz gerisi allhın takdiri
kuru incir işe yara yedirebilirsin muzda yedirebilirsin..
aramıza hoşgeldin
aaa kimler gelmiş nasılsın? dertlenme ya herşey kısmet
günaydın aslında keyfimi yokta aylardır uğraşmaktan sıyırdım diye düşünüyorum benneyapayım kızlar ya çocuklarla uğraşıp duruyorum üç çocuk ağır geldi bana((bebecik uyuyor şuan bende temizliğe başlamadan bir bakayım dedim.keyifler yerinde bakıyorum hepinizin
Kız cımbızla laf alıyom ağzından.ilişki ne zaman oldu?çift çizgi varmıydı?adet döngün 30 ise ilişki erken olmuş olabilir.test yaptım dedin fotolarını koysaydınya buraya.hatırladım eylülüm demişti test fotolarını koy bakalım diye.
ilk çocugunuzmu yada diğerleri kızmı bilmi,yorum ama benm içimdende erkek geçti
ahh sultanım ahh eklemiyor ki testleri kızlar farazi yorum yapıyoruz
eklerse herkes bence sonraki deneme yapacaklar için örnek olmuş olur nasıl biz geçmişi okuyup dünya kadar bilgi edindik bizimde gelecektekilere bir faydamız dokunsun demi
azzzz sonraaaaa,mesaj kutuna bakBenin mesaj kutumda boş yer var:-D))
uyudum valla,tavuğum benbu saatte uyunur mu kız gel cabuk seni bekliyorum
bu ay ne oldu bilemeyiz artık,önümüzdeki ay kesinlikle daha sık gir ve testlerinin fotosunu çekeylül sahsultan ben testı ılk yaptıgım gun ıkıncı cızgı sılıkte olsavardı 4 arlk adet 12 ılk tes var gıbı dahasonra yaptıgım tes 13 tek 14 tek veaksam deneme oldu acba gecmı oldu ınternet hesaplamada ayın bugun veyarın yumurlama gunu verdı kızlar erkenmı oldu ya
12 aralıkta test yapmış,13 ve 14 aralıkta tek çizgi çıkmış,herlade ben öyle anladım ama çift çizgiyi yakalayamamış bu ayCanım adet döngün kaç gün?ben 12 tes 13 tek 14 tek ne anlamadım.sen ovulasyon testi yaptınmı?çift çizgi ne zaman çıktı?
Kız kaynanan buzdolabı gibi görünüyodurda yatakta nerden bilecen kadın buzdolabımı sobamı:-D
beceremı yorum kızlar ne yapayım 12gun cıft cızgı saat 12-30 pazar pazertesı ılıskı yok salı aksamı oldu sızı hep okuyorum ama hızınıza yetısemı yorum ıyıkı varsınız senın bebek bana erkek gıbı ınsalah amın nnnnnnnnnnn
buldummmmmmben grubu bulamadım galima gizli grup ondan facede göremedim beni faceden eklermisn sonra gruba eklersin nyada faceden msj olarak linki atarsın facem bu Duygu Eymen Yekta
kıyamam yaa,3 çocuk annesi seniiii,kız gözümü korkutma vazgeçesim geldi bakneyapayım kızlar ya çocuklarla uğraşıp duruyorum üç çocuk ağır geldi bana((bebecik uyuyor şuan bende temizliğe başlamadan bir bakayım dedim.keyifler yerinde bakıyorum hepinizin
al benden de o kadargünaydın aslında keyfimi yokta aylardır uğraşmaktan sıyırdım diye düşünüyorum ben
geleceğimle oynadınnnnnnnnnnnnnn
ahh sultanım ahh eklemiyor ki testleri kızlar farazi yorum yapıyoruz
eklerse herkes bence sonraki deneme yapacaklar için örnek olmuş olur nasıl biz geçmişi okuyup dünya kadar bilgi edindik bizimde gelecektekilere bir faydamız dokunsun demi
azzzz sonraaaaa,mesaj kutuna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?