Süper Anneler - 2011

anladım canım ben bu akşamdan gün aşırı başlamayı düşünüyorum
bugun benım uzayan yapışkan akıntım geldi yani yumurtlamam cok yakın sanırım 3 4 gune kadar olacak hep adetten sonra 2-3 gunde gelıyor bu egg akıntısı ovulasyon testi yapayım dedim henuz tek çizgi of karmakarışık valla düşündukçe çıkamıyorum işin içinden

egg akıntı demek için uzuyor kıvamda olacak ve özellikle yapışkan olmayacak.akıntının başlamsı ovu dönemine girdiğini gösteriyor bu günlerin kız için uygun...eşinde sorun yoksa hergünde deneyebilirsin

Kizlar yaklasik elli sayfa okudum sizden fircayi yiyince :)
Aklima takilan seyler oldu ama simdi kimisi sagina yat diyo erkek icin kimi sol ??? Ayrica cok karisik geldi bana bat fln olaylari.. bide şu var ovulasyon testini nerden bulucam bennnnn ???? Burada bu yontemlerle basariya ulasan oldu mu ???? Bidr kuru incir yedirsem esime bi faydasi olurmu hareketli sperm sayısında ??? Bi burhan klasigiyle araya girmek istiyorum bende universite mezunuyum bende nisantasinda oturuyorum ne olur beni de alsaniza aranizaaaaaa (

slm kızlar nasılsınız.avatar resmimi degiştirdim. erkek bebiş resmiydi çünkü hamiş olan arkadaşlar cinsiyetler daha belli degilmi .burayı özlemişim yaa ahhh ahhh eski günler dertlendim yahuu

Son düzenleme:

şımarıkkkk :76:
hee bizde 3 günde çözmedik zaten olayları....karışık tabi...illa oğlan isterim diyosan,ovulasyon testi şart...biz gitti g...dan aldık...markalar değişiyo,bununda bi topiği var ve yaklaşık 10.000 sayfa oralarıda okuduk ve markalara karar verdik...sonra ateş topiği var orasıda var bi 15.000 ateş ölçümüde önemli yumurtlamada...kız bura huzurevi deee,maphus damı deee ne dersen de içerisi işte...ee içeride en iyi zaman geçiricide okumak yapıcek bişey yok...sen şimdi sorcan,ben yazcam,sonra yine sorcan ben yine yazcam,sonra sen hep sorcan ama ben yazmıcam
şaka maka biraz bilgi edinmeden sana faydamız dokunamaz güzelim,kafan çok karışır

slm kızlar nasılsınız.avatar resmimi degiştirdim. erkek bebiş resmiydi çünkü hamiş olan arkadaşlar cinsiyetler daha belli degilmi .burayı özlemişim yaa ahhh ahhh eski günler dertlendim yahuu
ben de diyorum kim bu resme bakıcağıma okusam iyiydi ama kızlar yavaş yavaş foto koymaya başaldılar ama dr onayıyla cinsiyet öğrenen yok henüz...biz tahmin yürütyoruz sadece...sen nasılsın,kızların nasıl canım

ovu testi çeşitleri var
1.gülen yüz dediğimiz clear blue digital
2.netten alabileceğin genelde kullandığımız strıp testler
3.ovulasyon mikroskopları tükrükle calısır araştır hangisi san uygnsa onu kullan
yöntemlerle başarıya ulaşanda var ulaşamayanda var bizler yöntemlerle şansımızı artırmaya çalışıyoruz gerisi allhın takdiri
kuru incir işe yara yedirebilirsin muzda yedirebilirsin..
aramıza hoşgeldin

aaa kimler gelmiş nasılsın? dertlenme ya herşey kısmet

eylülllllllllllllllllllllll
uyumaya gidiyorum,bak yaa geleceğimle oynuyosun

canım hiç gelmiyosun,haber vermiyosun,noldu senin sağlık durumları :26:

Gene gwldim anamin evine... kahvaltidan sonra fenalastim basim dondu bayiliyodum bulanti biyandan... hemen kardesimi aradim bizi aldi zaten ikisokak aramiz... simdide bulaniyo eksiyo yaniyo... sultanim senin erkek icimden oyle geciyo inan... optum gene yazarim

eylül sahsultan ben testı ılk yaptıgım gun ıkıncı cızgı sılıkte olsavardı 4 arlk adet 12 ılk tes var gıbı dahasonra yaptıgım tes 13 tek 14 tek veaksam deneme oldu acba gecmı oldu ınternet hesaplamada ayın bugun veyarın yumurlama gunu verdı kızlar erkenmı oldu ya

guluzarın ultrason resmini erkeğe benzettiler.kubranın kız kesinleşti.pozitifimmmin bebişi kız,denizkao nun bebişi kız,month un ultrason resmini kıza benzettiler,benimkinin cinsiyeti belli değil bugün topikte ankete sundum cinsiyeti.benim hatırladıklarım böyle.

Canım üzüldüm ilaç almaya devam etsen belki yine hafifler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…