- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.541
Kız ben canlı yayınla hamile kaldım duymayan kalmadı sanıyodum sen varmışsın.dur tekrar güncelleme olsun.ben diane 35 kullanıyodum bıraktım çalışmalara başladım 7 ay gülenyüzden 33_36 saat sonraları tek deneme oldu hamile kalamadım.7.ay ilk gülenyüzden 24 ve 33.saatler ilişki oldu.ilk defa hamile kaldığım ay vajinal karbonatlı duş yaptım.orgazm oldum derin ilişki oldu.sağa sola yatmadım sırtüstü yattım.ama akşamları genelde sağıma yattım.takviye kullandık.et ağırlıklı beslendim.süt ve ürünlerini yemedim.
Evet ilk oylama egemenhalitten geldi erkek dedi.varmı başka tahmin
Kız amma politık yazdın ha kız olursa ilk ilişkiden oğlan olursa ikinci ilişkiden diyeceşaka arkadaşım senin kalbinin temizliğini biliyorum.hehehe doğru söyledin arpa buğday bunların hepsi türk marketinde varda bize uzak arada haftasonu gidersek canımızın istediğini alıyoz.
sen geç dalganı..erkek olduğunu duyunca sevinçten unutacan ama ben dedim şimdiden..
o bebek erkek
orgazım olduğun için doğacak çocuğun erkek..
diğer şeylerden anlamam çünkü o saatleri bitürlü çözemedimm...
tekrar ediyom çocuğun ERKEK
eğer kız olursa gel yüzüme tükür
haha...seni kobay olarak kullanıyorumyaa aslında o kadar korkarak yazıyorum ki; seni çoookkk seviyorum...şimdi kız desem,erkek çıkarsa seni boşu boşuna germiş olucam...erkek desem de kız çıkarsa,katiyen affetmem kendimi...
nubun o kadar belirsiz kikız da erkek te yarı yarıya,denemelerin de öyle...böyle olunca tam bi şey söyleyemiyorum...ama senin kız da olsa erkekte olsa mükemmel bi anne olduğunu ve bunada aynı şekilde sevgi vereceğini biliyorum
orgazmında mı etkisi var tam tersi olmuyor muydu bu durum
benim kaynanam da surekli söyle der kadın istekli olursa kız cocugu olurmuş kendi buzdolabi gibi bişey nemrutun teki
ve 3 oğlu var
Canım benim bu işin eğlencesi birtaraftanda merak işte.ama bak dediklerine çok duygulandım ağlamayım şimdi çocukların yanında:-( bende seni çok seviyorum hem sen benim ruh ikizimsin.
sultan oğlun olacak bacım yum gunu sık ilişki cadı kızlar gelememiştir yumurtaya bacım herseyı de yaptın ustune birde canlı yayın bile yaptın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşş
hehe ikinci oy eylülümden geldi.oylar bitsin birkaç güne anket sonuçlarını açıklıycam.apranaxx ın oyu geçersiz çıktı:-d
yemek yapmaya gidiyorummmşu anda oğluşumu kociş taşıyo,onu güzel beslemem lazım...parayla değil sırayla,ben taşırken naz yapıcam ya yüzüm olsun
canım belki tüp bebekten dolayı da olmuş olabilir.çünkü döllenme dışarıda oldu
çatlatma iğnesini de gebelik şansını biraz daha yükseltmek için vurdurdum cunku benim çok fazla bekleyecek zamanım yok
kronık hastalıgım var romatoıd artrıt... bu ay olmazsa ilaçlarıma geri dönmek zorundayım çünkü ağrılarım artmaya başlıyor
hayırlısı bakalım ne olacak o zaman 36 saatten sonra çalışmayıp daha sonra tekrar ilişki olabilir mi dıyosun ?
[font=ımpact][/font] oğlun olacakkkkkkk
Hehehe bak bu seferde güldüm.besle bakalım oğluşu taşırken nazın kralını bekliyoruz senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?