Süper Anneler - 2011

Yokya karar verdim saldım çayıra yapıcam. Zaten arıtma suyumuzda ph sı 6 alakalı bile değil

arkadaşlar yumurtlamadan kaç gün önce karın ağrısı olur göğüslerde şişlik falan belirtiler nedir ne zaman başlar

tatlım yumurta meselesinde yumurta akı kıvamındaki akıntının neresinde,ne zamanında ,yada bitişindemi akıntının sıvılaştığı zamanmı görüşme olmalı bu konu hakkında bilgin vardır dite tahmin ediyorum...nedersin

ya kızlar benim yumurtlama günümde göğüslerimde ağrı olmuştu kasıklarımda da öyle yum. günümü 6 gün geçmesine rağmen halen göğüslerim ağrıyor ve kasıklarımda öyle bazen belimdede ağrılar oluşuyor ov. testi yapıyorum negatifi gösteriyor
bu şikayetler neden geçmedi acep ?? :44:

canım klomenı kullananlar genellikle yumurtlam problemı olanlar sizde böyle bır sıkıntı olmadığı için daha fazla yumunuz olabilir ve ikizde olabilir yanii
moral bozmak yok zaten herseyi şansımızı artırmak için yapıyoruz canım yumurtlama zamanı denemelerimize devam ediyoruz....
ben varım canım inş bie aksilik çıkmazsa ama benim deneme ancak subat sonunu bulur gibi görünüyor...

Kizlar gunaydin bende ocak subat deniyecegim kiz icin adetim 25ocak sonra biter bitmez basliycam adacayi iciyrm ve sirkeli su dusu uygulayacgim oglum var yumurta catlama takibi ile tek iliski ile oldu insallah Allah istediginizi hayirli kilar kalbinize gore verir dualarim hepinize once saglikli ve hayirli bebisler olmsi dilegiyle

Hanzadecim bende durum su adetim bittikten 10 gun sonra iki uc gun sureile kasiklarimda agri olur ve yumurta aki gibi akinti olur her ay demekki bu donemler her ay benim icin yum. Catlama donemi ben boyle biliyrmbu donemde iliski olursa erkek olma olasiligi yuksek bende oyleoldu bir arkdsim dediki biz adetten temizlenince hemen sık iliskide bulunduk diye anlatti kizivar simdi nasip ama yinede deneyimlerden yararlnmya calisiyrz

canım sana doktormu dedı denem yapın dıye.yoksa kendınmı buldun yumurtlama gununu.neler yapmıstın

Sultan sultan kız nerdesin senin bebek erkek. Kız gözün aydın. Doğum hastanesinde çalışan birine gösterdim. Kız valla müjdemi isterim. Daha bu kadın hiç yanılmadı. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin

simdi gördüm yazini.kiz neyi gösterdin kadina ultrason resminimi? nerden anlamis?sasirttin beni. insallah öyledir insallah herkesin gönlündeki olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…