Süper Anneler - 2011

Kızlar değerim tamamen düştü. Dr bir iki güne kadar adet olursun kesede düşer dedi. Nasip değilmiş herşeyin hayırlısı olsun. Bu ay dinlen şubatta gel dedi

Kızlar değerim tamamen düştü. Dr bir iki güne kadar adet olursun kesede düşer dedi. Nasip değilmiş herşeyin hayırlısı olsun. Bu ay dinlen şubatta gel dedi

canım,hayırlısı olsun,sen zaten tevekkül içindesin,başka ne denir ki...
şimdi en sıkıcı kısmı beklemek....inşallah sorunsuz biter...
zaten değerin saçma bi günde saçma bi şekilde yükselmişti...şimdi bu kimyasal gebelik oluyo di mi

Evet döllenmiş ama tutunamamış gariban. Ne diyelim nasipten ötesi olmuyor. Elbet bizim içinde zamanı vardır demekki daha.

Kız apranaxx Dr bir bidahakine ilaçla yapalım demişti hem ikiz istiyorsun diye. Bende kararsız kaldım genelde öyle olanların kızımı oldu çok yum olunca. Siz daha çok kişiyi takip ettinizya ondan soruyorum

eylülcüm,ateş topiğindekilere hiç dikkat ettin mi? gün aşırı deneyenlerin hep oğlu oluyo,bi tek yeliz var tek ilişki deneyen çatlamadan sonra ve onun kız...çok dikkatimi çekti :26:

benimde etrafımda bir çok arkadaşım günaşırı ilişki ile erkek çocuğu sahibi oldu.tek ilişki ilede genelde kızı oldu arkadaşların.yumurtlama günlerinde günaşırı çalıştılar birde çinliyi ayarladılar başka bişey yok.

Kızlar şimdi siz neler deneyeceksiniz bizede söyleyin.Bu yola birlikte girdik birlikte devam edicez. Benim dr bana okadar üst üste yap dedide ben tek deneme kafaya takmıştım yapmadım. Karı okadar kişiye yapmış bi bildiği var demekki. Birde eski topikte bu yöntemleri deneyipte istediği cinsiyeti bulanda çok oldu bunuda göz ardı etmeyin. Birde çok abartmamak lazım diye düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm sende silik çizgi de mı yok suan da. akıntı vs bısı yokmu

silik çizgi var ama belli olan yani c kadar koyu değil akıntı parmakla alınca biraz kayganlık yoğun değil ben bir ay 27 günde bir ay 28 bir ay 29 günde bir değişiyor karışık yani çin takvimine tamammen güvenim kalmadı +1 ekleyince bende tutmuyor eklemesek ablamlarda şaşırdım ben bir oğlum olsun istiyorum bir kızım var kısmetten öte geçilmiyor

canım üzülme diyeceğim ama bir faydası olurmu bilmem dualarımız sizinle...

Kız apranaxx Dr bir bidahakine ilaçla yapalım demişti hem ikiz istiyorsun diye. Bende kararsız kaldım genelde öyle olanların kızımı oldu çok yum olunca. Siz daha çok kişiyi takip ettinizya ondan soruyorum

eski arkadaşlerın yazdıklarına dayanarak şunu söylüyoruz klomenle ilgili;şimdi biz tam çat anında tek ilşiki önemli diyoruz ya,tut ki 2 yumoş oldu,ilk yumoş bu gün çatladı bende deneme yaptım hemen ama tutmadı,2. yumoş öbürgün çatladı diyelim,eee bu geceden olan spermlerdeki y ler o güne ölmüş olacak ve x ler pusuya yatıp yeni yumoşu bekliyecekler...işte bu da kız için süper bi ortam,kapıda bekleyen x ler ve çatlamış taze yumurta
ben yarın sonuncusunu içicem klomenin ama ikiz düşünmekten korkuyorum...ama bana sorarsan bu da nasib işi,okudum burda kızın 6 yumoşu olmuş klomenle ve hiç biri döllenmemiş...bi başkasıda sabah akşam 4 tane içmiş 6 ay en sonunda 1 yumu olmuş ve döllenmiş...oğlan kız yarı yarıya klomende benim gördüğüm
sal engine gitsin dengineeeeeee

Apranaxx hani ben iki defa üst üste tüp bebek yAptımya zaman 4 yumurtam gelişti 4 üde aynı anda toplandı yani birlikte çatlamasaydı alınmazdı zaten. Hani dr birine yapmış üçüz olmuş üçüde erkek. Birine yapmış ikiz oğlu olmuş onların nasıl aynı anda çatlıyor çünkü sık ilişki olduğu için

moralim çok bozuldu şu an neden bilmiyorum aslında bir oğlum olsun çok istiyorum planlamıştım yumurtlama günüme kadar ama bir belirti yok yani test negatif çıktı ya geçti yumurtlama günüm yada bir kaç gün daha var

cnm gecmiş olsun..hayırlısı ınşallah...hiçbirşey sebebsiz değildir...allah sağlıklı bır paşa nasip etsin sana ve isteyen tum arkadaşlarıma...

şubatta benım gibi deneme yapacak olan varmı...kızlar bırde ben adet bitiminden hemen sonra ilişki düşünüyorum...ama gun aşırı olucak sadece ıkı kez :) ama daha sonra korunma ne dersınız mantıklımı....tabı vajınal duş kahve ve pozisyonlarda öenmlı

Kız birde ben hap kullanmadım karnıma iğne yaptım hangisi daha iyi ya. Öf bıktım bu çocuk konusundan bende saldım çayıra mevlam kayıra yapıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
Hüzün çiçeği sağol canım benim. Bende şubatta deneyecem erkek istiyorsan sende bence adetten hemen sonra yapma yumurta takibi yap

cnm bu ay bende aynısı oldum kupkuruyum düşündükçe gecıkıyomu aceba...
Hüzün çiçeği sağol canım benim. Bende şubatta deneyecem erkek istiyorsan sende bence adetten hemen sonra yapma yumurta takibi yap

cok kararsızım acıkçası....kasım ayında bu yöntemı denedım olmadı aslında mantıklıda gelıyo yum.takıbı yapabılırsem denk gelırse yapıcam...artık bılemıyorum...

haklısın adet bittikten sonra hamile kalanlar kız diyor benimde şubata kalıyor galiba birde hepimiz oğlan doğuruyormuşuz ne güzel olur ovulasyon testi kullanacağım bir dahaki aya kahve duş cinsel perhiz vs..

haklısın adet bittikten sonra hamile kalanlar kız diyor benimde şubata kalıyor galiba birde hepimiz oğlan doğuruyormuşuz ne güzel olur ovulasyon testi kullanacağım bir dahaki aya kahve duş cinsel perhiz vs..

Ne güzel olur ya birde bişe dicem facede anket yaptım klomen ve çat iğnesi ile hamile kalanlar genelde hep erkek. Ya kafam iyice karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…