- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.201
Aynen canım herşey Allahtan o dilerse herşey kendiliğinden oluverir. Rabbim bizim içinde kunfeyekun ol de oluversin inşallah.
yaaaaa utandım şimdi :78::78::78: susamların nasıl
anlamammı benimde 3kızım var şimdi birde oğlum oldu .Herkese duam allahım hepinize nasip etsin ben çok istemiştim hamile kalmadan rüyasını gördüm kızlarımında oğlumunda olacağını onun için yöntemlere inanmıyorum herşey ALLLAHTAN gerisi boş
yok canm ya sıkıldım bende ınan denerim denerimkız sen bana bakma deliyim benkobaylık yapıyorum işte size...olurda tutarsa ki tutacak Allahın izniyle,o zaman dersiniz apranxx bacunun yöntemi diye
şimdiden dellenme otur oturduğun yerde
eylülüm sen branş öğretmeni miydin? teog sonuçları açıklanmış bizim kızın,türkçe din ingilizce 100,mat 77, fen 84, inkılap 90....başkada bişey yazmıyo e okulda,ee bunların yüzdelik dilimleri falan yok mu yaa bu ne karne notu gibi
Geçen çarşamba 7.5cm olmuşlardı, nasıl kıpır kıpırlar Allaaaaaah
kız ne pis oyun etmiş kaynanan sanasonra yüzüne vurmadın mı neden diye
bende bende bendebittim tükendim bacım,çok yorgun hissediyorum ben yaa,sabah beri kaçıncı kahve,ayılamıyorum
çok fenasın sen heeeölsem aklıma gelmez şarkıyla misilleme yapmak...ohh çok iyi olmuş...sanki güzellikle dese,aaa çizmelerine bayıldım bana da alsak mı,dese seve seve giderdiniz eminim ama insan böyle salak yerine konunca gıcık oluyo...
anlamammı benimde 3kızım var şimdi birde oğlum oldu .Herkese duam allahım hepinize nasip etsin ben çok istemiştim hamile kalmadan rüyasını gördüm kızlarımında oğlumunda olacağını onun için yöntemlere inanmıyorum herşey ALLLAHTAN gerisi boş
Bana yardım edin ovulasyon testi aldım bugün yarın yumurtlama günüm 27 gunde bir çıkıyor hesaplayıcılarda şimdi test yaptim negatif gösteriyor akıntım eh işte anlayamadım geçen aylarda tam gününde yumurta akı kıvamında gelmişti pozitif sonuç çikarsa24 48 saat sonra yum.olur diyor yarın tekrar deneyeceğim testi hadi pozitif ciktı diyelim bir gun dahamı beklemem lazım yada 2_3 gün oncemi yumurtlamış olabilirim
merhaba arkadslar bu sayfaya ılk defa yazıyorum ovulasyon testı aldım bugun yaptıgımda ıkı cızgı de kırmızı ve belirgin oldukca. ve bugun bel kasık agrım cok var ve o bahsedılen yumurta akı akıntım oldukca fazla 2 saat once gelmeye basladı . benım bugun ılıskıye gırmem mı gerekıyor yoksa yarın mı bılemedım
Benim geçen ay akıntım olduğu gün evet başladı yarın akşam yaparım dedim yarın oldu baktım akıntım gitmiş cinsiyet farketmez diyorsan bu gece yap derim bende az önce yaptım test negatif çıktı senin testin markası ne benimki galenik one step diye birşey ben bunu bulabildim
Canım senın yumurtlama günün kaçıncı gündü benim hesaplamam yarını gösteriyor bendede ağrı var ama çok değil birde ben kaba koydum idrarı batırdım on saniye bekledim sonra cıkardım kapağını kapadım bes dk.bekledim sen nasıl yaptın acaba yarın pozitif çikarmı
cnm benım adetımduzensızdır o yuzden bu ovuls. testınden aldım zatn en son 31 aralıkda regl oldum o yuzden hesaplama yontemı ıle gun tuttutamıyorum ben. ama bugun dedıgım gıbı akıntım oldkça fazla ve agrılarm da cok var regl olucak gıbı o derece sıddetlı yanı. ben testı dedıgn gıbı kaba koydum ucunu kaba degdrdm 10 15 sn kdr bekledım kapagını kapadım ıkı cızgıde kıpkırmızı oldu . diğer gunlerde de bnm sılık silik cıkmaya baslamıştı ıkıncı cızgı senınde sılık czgıler var mı suan da meselaCanım senın yumurtlama günün kaçıncı gündü benim hesaplamam yarını gösteriyor bendede ağrı var ama çok değil birde ben kaba koydum idrarı batırdım on saniye bekledim sonra cıkardım kapağını kapadım bes dk.bekledim sen nasıl yaptın acaba yarın pozitif çikarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?