Süper Anneler - 2011

hayırlı olsun canım.sen daha önce bu topıkdemıydın eskıden yani.senı hatırlıyo gıbıyımde.bende bayagı eskıyım buralarda.sen doktor takıbımı yaptırdın canım

kız sen bana bakma deliyim ben kobaylık yapıyorum işte size...olurda tutarsa ki tutacak Allahın izniyle,o zaman dersiniz apranxx bacunun yöntemi diye
şimdiden dellenme otur oturduğun yerde
yok canm ya sıkıldım bende ınan denerim denerim

branş öğretmeni değilim tatlım...bak şöyle bir açıklama var Yerleştirme puanına yılsonu başarı puanı yüzde 30, MESOS puanı yüzde 70 oranında etki edecek. Yerleştirme puanıyla öğrenciler istedikleri liseleri tercih edebilecekler. II. Dönem yapılacak olan Merkezi Sistem Ortak Sınavları da bu puanlamada önemli rol oynayacak. İkinci dönem Merkezi Sistem Ortak Sınavları ise 28-29 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilecek ve sonuçları Haziran 2014’te açıklanacak. ikinci dönem sınavı sonucunda mesos puanı hesaplayacağımız için şimdiden yorum yapmak zor..

Vurmaz mıyım apranxxım ama olmuşla ölmüşe çare yok bitane oğlan doğurayımda rahatlıyım inşallah

Canım sen 3 kızdan sonra erkeği nasıl buldun kız namaz dua ile mi eğer öyleyse hangi duaları okudun bizimle paylaşabilir misin?

Bana yardım edin ovulasyon testi aldım bugün yarın yumurtlama günüm 27 gunde bir çıkıyor hesaplayıcılarda şimdi test yaptim negatif gösteriyor akıntım eh işte anlayamadım geçen aylarda tam gününde yumurta akı kıvamında gelmişti pozitif sonuç çikarsa24 48 saat sonra yum.olur diyor yarın tekrar deneyeceğim testi hadi pozitif ciktı diyelim bir gun dahamı beklemem lazım yada 2_3 gün oncemi yumurtlamış olabilirim

Bnde adete 4 gun kala bhcg yaptirdim dayanamayip 2,67 cikti.. henuz erkendi ama ne bileym sonradan yükselir mi ki :)

canım o testler güvenilir olmayabiliyor pozitif göstediğinde bazı arkadaşlarımız doktora gitmiş daha çatlamamış demiş bu şekilde kıza hamile kalan arkadaşlarımızda var bence doktor kontorulunde yap yada akıntını bekle

Şuan karnım ve sırtımda hafif ağrı var beynimde olacakmı diye çok kurdum oda etkilemiş olabilir yarın yum.olacaksa eger acaba yarin yükselirmi testtede bes tane var sürekli de yapamıyorum ki

merhaba arkadslar bu sayfaya ılk defa yazıyorum ovulasyon testı aldım bugun yaptıgımda ıkı cızgı de kırmızı ve belirgin oldukca. ve bugun bel kasık agrım cok var ve o bahsedılen yumurta akı akıntım oldukca fazla 2 saat once gelmeye basladı . benım bugun ılıskıye gırmem mı gerekıyor yoksa yarın mı bılemedım

Benim geçen ay akıntım olduğu gün evet başladı yarın akşam yaparım dedim yarın oldu baktım akıntım gitmiş cinsiyet farketmez diyorsan bu gece yap derim bende az önce yaptım test negatif çıktı senin testin markası ne benimki galenik one step diye birşey ben bunu bulabildim

galenıc one stop benımkıde pembe kutuda 5 tane vardı ıcınde . burdakı yorumları okuyunca ben yenı fark ettım kı yumurta akı gubu olan akıntının cok onemlı oldugunu sanslıymısım demekkı bunu gorebıldıgım ıcın sevındım:) yok cnm benm ıcın cınsıyet onemlı degıl 8 aydır bebıs ıstıyoruz yeterkı rabbım versın saglıklı olsunda kız erkek hıc fark etmez.

Canım senın yumurtlama günün kaçıncı gündü benim hesaplamam yarını gösteriyor bendede ağrı var ama çok değil birde ben kaba koydum idrarı batırdım on saniye bekledim sonra cıkardım kapağını kapadım bes dk.bekledim sen nasıl yaptın acaba yarın pozitif çikarmı

Canım yumurtlama günü çok değişken ya çoğu kadının adet bitiminden sonra 14.gün kimisi regl biter bitmez yada başlamadan hemen önce yumurtası çatlayabiliyor..

cnm benım adetımduzensızdır o yuzden bu ovuls. testınden aldım zatn en son 31 aralıkda regl oldum o yuzden hesaplama yontemı ıle gun tuttutamıyorum ben. ama bugun dedıgım gıbı akıntım oldkça fazla ve agrılarm da cok var regl olucak gıbı o derece sıddetlı yanı. ben testı dedıgn gıbı kaba koydum ucunu kaba degdrdm 10 15 sn kdr bekledım kapagını kapadım ıkı cızgıde kıpkırmızı oldu . diğer gunlerde de bnm sılık silik cıkmaya baslamıştı ıkıncı cızgı senınde sılık czgıler var mı suan da mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…