Süper Anneler - 2011

benim bildiğim lahana maydonoz havuç kız bebek menüsünde var.:26:

gurbet abblaaaaaaaaaaa orkdmin tarhana çorbası deyınce valla senın tavuk çorbasının şakasını yapıyor sandım evvela sonradan ciddi ciddi soruyomuş meğer

Ebayden bak bı canim, belki orda bulursun

eğitim arac gerec satan yerlerde ve akvaryumcularda varmış canım ben hamıle kaldıktan sonra bulabıldım büyük akvaryumcuda

canım teşekkürler yazdığın için

cnmm kiyamam sana sen dogum yaptiktan sonra vucudun tamamen degisime ugrayacak ve aniden alkali olacaksin zaten cnm sikma kendini simdiden
ama emzirirken asidik olabilirsin cunki alkalin sivilarin hepsi bebege gececek

evet maranki ennn cokkkkk alkali besin kirmizi pancar ve enginar demisti
ben suya cok dikkat etmiyorum normal su alip ice bi suru karbonat katiyorum
ph metreyi netten alabilirsin cnm

ben de içiyorum da, acaba biz burada mı hata yapıyoruz?
maden suyu da asitli ya ?
ne bileyim..

ama alkalin sindirim sonucu alkali oluyo ayni sirke lmimon gibi
benim hatam et cnm cook sik tuketmeye basladim dur bakalim dahada bir hafta oldu zaten siki siki siyet yapali
bisey sorucam findik antep fistigi bunlar yenilebiliyomu

gurbet abblaaaaaaaaaaa orkdmin tarhana çorbası deyınce valla senın tavuk çorbasının şakasını yapıyor sandım evvela sonradan ciddi ciddi soruyomuş meğer
o ney kiz bisiy anlamadim :)))

baska ne olabılırkı demi orkişşş

tabiii yaaa baskasi haram bize

başka ne olabilir derken?? anlayamadım

cnm maden suyunun markasindan bahsetmis kizilaydan baskasi haram bize dedim bende

orkdm facede gurbet abla paylasımda bulunmuş çorbayla ilgilide bı ara bak istersen anlarsın :)

Son düzenleme:
slm kızlar...
ben geldim gene bişi sorucam size....
bu sabah sabah namazına mütakip işlem tamamdırrrr
şimdi sorum şu....
dün sabah ov. testi pozitifti (c ve t çizgisi aynı koyulukta) ve ateşim 0.2 düşmüştü.bu sabah ilişki oldu.
bu sabah meraktan tekrar ov testi yaptım.t çizgisi kıpkırmızı çıktı c den daha koyu ve ateşim 0.2 yükselmişti....
şimdi bu ne demek.yumurtlama bu gün mü oldu?????
bide tekrar ilişki denesem mi bu durumda merak ettim???
bu akşam yine ov. testi yapçam ama bakalım ne çıkacakkkk sonuç?

Son düzenleme:
bu arada kız için de erkek için de vajinal duş yapılıyo...amaç nedir yumurta kız için mi karbonat erkek için mi ben anlamadım?*** hem enjektörle fışkırtılan sıvı rahmin içine ulaşır mı yoksa içine yerleştirip mi sıkmak lazım? çok karışık kaafam çokkk ne yiyeceğimi bile anlamadım haftalardır okuyorum oysa

yeliz;
oncelikle yenilcekler alkalin gidalar aslinda ilk sayfada hepsi yaziyor
duslara gelince yumurtada karbonatta erkek bebek icin
yumurtanin akini vajinana yerlestiriyosun o icerideyken iliski oluyor karbonatli suylada yikiyosun icini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…