- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.761
MERHABA CANIM,
17-21 ocak arası kız günü,
22,23,24 ocak kıza yatkın, 25 ocak nötr,
26-27 ocak kıza yatkın,
8-18 şubat arası kız günün,
5-13 mart arası kız günün,
26,27 mart kıza yatkın,29,30 mart kıza yatkın........SEVGİLER
canım her gün aynı saatte en az 3 saatlık bir uykuyla genellıkle sabah 6 ila 8 arasında dil altından yataktan kalmadan ölçüyorsun evet bebeklerın derecelerı var ya ondan benımkı.adetken basla yumurtlama gününü bulmak için süreklı ölç gebelık bölümünde ateş ölçme topiği var ordan arkadaslar yardımcı olur sana bilmediğini yada çatladığın günü sorarsın ben öyle öğrendım 4 ay ölçtüm canım.hadi kolay gelsin inş gönlündekını bul
nasıl yanii, bildiğimiz ateş ölçerle mi??Kiz sen dil altındanmi ölçtün, ben analdan ôlcuyorum, daha kesin oluyor diye...
yaaa aklım çok çok karıştı yine,inşallah kız yumurtlarım demişsin, nasıl kız yumurtlanıyoooorrr??Vala benim bu kez hiç akıntım olmadı sokTayım zaten, monitör yumurta gösterdi karnım suan cok sızlıyor derecemde sabah düştü kesin bugün yumurtluyoruminşallah kiz yumurtalarım bu ay
ay yok ben dıl altından ölçüyordum kız anala manal uğrasamam öyle
ateş topiğindekı kızlarda öyle yapıyor zaten.arkadasın bitanesi hergün dıl altından ölçüyordum dıyor bi gün ara ara bulamadım dıyor ateşölçeri hemen eşimi aradım aşkım dereyı bulamıyorum nerdeyse demiş.
eşide ben sana demedımmı bi gün onu yutarsın dıyeee nıye yuttunnn
ay bende inandım bı an yuttuğuma adam ciddi ciddi bana kzıyor dıyor uyku modundan çıkıp aradım meğerse yatağın arasına sıkışmı diyor ne gülmüştüm amaa yaa
selam arkadaşlar
bu alkali su hakkında bişey duymuştum ebru şallının kullandığı su saka imiş
heryerde satılıyormu bu saka
bideben şimdiden alkali beslenmeye başlamak istiyorum ama
bu ph ölçeri nerden almalıyım
maranki enyüksek alkali besin kırmızı pancar olduğunu söylemişti
havuç beyaz lahana elma kırmızı pancar maydonoz tere dereotu bunlardan hergün 2 bardak içilirse vicut alkali olurmuş
yediğimiz şeylrin cinsiyeti etkilediğini söylemişti
bu ph ölçerle hergün ölçmeye çalışacağım bunları içerek
sizde deneyin derim
bu ph ölçer eczanede satılmıyormuydu ben birkere sordum yok demişlerdi
nerde bulabilirim ben bunu
gelincik ne çok şey biliyorsunuz ayol,takip etmekte zorlanıyorum, şimdi canımcım ben bu en az 3 saatlik uykuya takıldım, bu ne demek ? açar mısın şekercim..zaten şu çatlama günü nedir o nu da anlayamadım, artık onu da zamanla anlayacağız..
nasıl yanii, bildiğimiz ateş ölçerle mi??
yaaa aklım çok çok karıştı yine,inşallah kız yumurtlarım demişsin, nasıl kız yumurtlanıyoooorrr??şimdi bir şey oracağım, benim dün ansızın sebepsiz yere birden bir akıntım oldu, bu benim yuymurtladığım anlamına mı geliyor??
ben de çok güldümm, mu ha haaaa :))
Evet bildigimiz dağıtal ateş ölcerle, anal en garantili demişti Atilla icin almıştım,şimdi ben kullanıyorum...
Benim bu ay akıntım hiç olmadı....akintidanda anlaşılıyor,akıntı gelince yumurtlama yaklaşıyordu bende...herkezde aynı değil tabi....o yüzden ben ateşde ôlcuyorum ve bu ay monitör aldım onu kullanıyorum....
erkek istiyorum ben tersini yapayım diye sordum Allah kucağına aldırmayı nasip etsin kızını inşallah
teroşş bız afyonluyuzda onun için dedım kızılay afyonkarahısar içiyorum dıyorya yanlış anladınsa çok pardon canım
ikisini de değil dimi???? ya yumurta ya da karbonat yani....hangisinin ph ı yüksek??karbonatınki yüksektir benceyeliz;
oncelikle yenilcekler alkalin gidalar aslinda ilk sayfada hepsi yaziyor
duslara gelince yumurtada karbonatta erkek bebek icin
yumurtanin akini vajinana yerlestiriyosun o icerideyken iliski oluyor karbonatli suylada yikiyosun icini
cnmm kiyamam sana sen dogum yaptiktan sonra vucudun tamamen degisime ugrayacak ve aniden alkali olacaksin zaten cnm sikma kendini simdiden
ama emzirirken asidik olabilirsin cunki alkalin sivilarin hepsi bebege gececek
evet maranki ennn cokkkkk alkali besin kirmizi pancar ve enginar demisti
ben suya cok dikkat etmiyorum normal su alip ice bi suru karbonat katiyorum
ph metreyi netten alabilirsin cnm
ama alkalin sindirim sonucu alkali oluyo ayni sirke lmimon gibi
benim hatam et cnm cook sik tuketmeye basladim dur bakalim dahada bir hafta oldu zaten siki siki siyet yapali
bisey sorucam findik antep fistigi bunlar yenilebiliyomu
o ney kiz bisiy anlamadim :)))
tabiii yaaa baskasi haram bize
cnm maden suyunun markasindan bahsetmis kizilaydan baskasi haram bize dedim bende
slm kızlar...
ben geldim gene bişi sorucam size....
bu sabah sabah namazına mütakip işlem tamamdırrrr
şimdi sorum şu....
dün sabah ov. testi pozitifti (c ve t çizgisi aynı koyulukta) ve ateşim 0.2 düşmüştü.bu sabah ilişki oldu.
bu sabah meraktan tekrar ov testi yaptım.t çizgisi kıpkırmızı çıktı c den daha koyu ve ateşim 0.2 yükselmişti....
şimdi bu ne demek.yumurtlama bu gün mü oldu?????
bide tekrar ilişki denesem mi bu durumda merak ettim???
bu akşam yine ov. testi yapçam ama bakalım ne çıkacakkkk sonuç?
yeliz;
oncelikle yenilcekler alkalin gidalar aslinda ilk sayfada hepsi yaziyor
duslara gelince yumurtada karbonatta erkek bebek icin
yumurtanin akini vajinana yerlestiriyosun o icerideyken iliski oluyor karbonatli suylada yikiyosun icini
canım ya ilk pozitif gördükten tam 18 saat sonra ilişki oldu yaklaşık yaniiii...pozitiften 24 saat sonra mı ilişki oldu? ateşin yükselmesei ovulasyon aldu bitti demektir.
şimdi bu yuymurtalam gününü tespit edince, ilişki yumurtlama öncesi mi o gün mü, sonrası mı oluyor? yumurtlama gününü bilmek ilişki gününü hesaplamak açısından önemlidir, ama bunu nasıl değerlendireceğiz?
hadi cetvellere giriş yaptın bernur gerisi gelir inş.
soylemesi ayip kizlar ( gerci ayip falan kalmadi bizde) ama ben sabahlari daha bir istahli oluyorum ne hikmetse:26:
slm kızlar...
ben geldim gene bişi sorucam size....
bu sabah sabah namazına mütakip işlem tamamdırrrr
şimdi sorum şu....
dün sabah ov. testi pozitifti (c ve t çizgisi aynı koyulukta) ve ateşim 0.2 düşmüştü.bu sabah ilişki oldu.
bu sabah meraktan tekrar ov testi yaptım.t çizgisi kıpkırmızı çıktı c den daha koyu ve ateşim 0.2 yükselmişti....
şimdi bu ne demek.yumurtlama bu gün mü oldu?????
bide tekrar ilişki denesem mi bu durumda merak ettim???
bu akşam yine ov. testi yapçam ama bakalım ne çıkacakkkk sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?