Süper Anneler - 2011

Canım sagolda ben mart tan sonra deneme yapabilirim 3 ay korunmam gerek kürtaj olduğum için ;(( mümkünse marttan sonrasına bakarmısın )

gelincik ne çok şey biliyorsunuz ayol,takip etmekte zorlanıyorum, şimdi canımcım ben bu en az 3 saatlik uykuya takıldım, bu ne demek ? açar mısın şekercim..zaten şu çatlama günü nedir o nu da anlayamadım, artık onu da zamanla anlayacağız..

Kiz sen dil altındanmi ölçtün, ben analdan ôlcuyorum, daha kesin oluyor diye...
nasıl yanii, bildiğimiz ateş ölçerle mi??

Vala benim bu kez hiç akıntım olmadı sokTayım zaten, monitör yumurta gösterdi karnım suan cok sızlıyor derecemde sabah düştü kesin bugün yumurtluyorum inşallah kiz yumurtalarım bu ay
yaaa aklım çok çok karıştı yine,inşallah kız yumurtlarım demişsin, nasıl kız yumurtlanıyoooorrr?? şimdi bir şey oracağım, benim dün ansızın sebepsiz yere birden bir akıntım oldu, bu benim yuymurtladığım anlamına mı geliyor??

ben de çok güldümm, mu ha haaaa :))

.................. bak şimdi nasıl merak ettiysem artık bu soruların cevaplarını aynı mesajı 3 kez göndermişim

Son düzenleme:

alkali olmak ne demek? bu kız için mi gerek erkek için mi? saka suyu ben bir çok markette görüyorum, yanlış söylemek istemem ama carfour a bir bak istersen..

Evet bildigimiz digital ateş ölcerle, anal en garantili demişti doktor Atilla icin almıştım,şimdi ben kullanıyorum...

Benim bu ay akıntım hiç olmadı....akintidanda anlaşılıyor,akıntı gelince yumurtlama yaklaşıyordu bende...herkezde aynı değil tabi....o yüzden ben ateşde ôlcuyorum ve bu ay monitör aldım onu kullanıyorum....

Yumurtlama döllenme zamanı oluyor canim....nete ver çıkar zaten.....ateş olcmedede rahat bı uyku önemli,zirt Mirt gece kalkıyorsan ateşin farklı oluyor....gecen sene Atilla geceleri cok uyanıyordu,o yüzden cok zorlandım ...en az 3 saat uyanmadan uyuman gerekiyo....ben gece bı kez uyanıyorum,ama hemen dalıyorum gene,saat 5-6 gibi ôlcuyorum ateşimi.....

Son düzenleme:
ooff kızlaaarrrr geçmişi bir okuyayım dedim başım beynim döndü, alt tarafı 2 gün gelemeiştim aranıza :111: :111:

ya ben birşey söyleyeceğim, sizin bu hai bir aletle yaptığınız tek çizgi çift çizgi diyorusunuz yaa:111: onun ne olduğunu hala anlayamadım ama, o işi bana baya zahmetli geliyor, karışık geliyor,ben okurken mi zor karışık geliyor yoksa uygulaması kolay da ben buradan karmakarışık mı görüyorum kiii??

tıpkı problemden korkup soruyu bir türlü çözmeye cesaret edemeyen öğrenciye döndüm yaaaaaaa

şimdi bu yuymurtalam gününü tespit edince, ilişki yumurtlama öncesi mi o gün mü, sonrası mı oluyor? yumurtlama gününü bilmek ilişki gününü hesaplamak açısından önemlidir, ama bunu nasıl değerlendireceğiz?

inşallah gelincik..aybüke süpersin valla benden betersin kız sayende aldım bütün cevaplarımı ben de...nasıl güldüm yaaa gece gece ...''nasıl kız yumurtlanıyo??'' demişsin ya hani....oradaki kız hitap yani ben de sana kız dedim ya biraz önce o yanii..

yeliz;
oncelikle yenilcekler alkalin gidalar aslinda ilk sayfada hepsi yaziyor
duslara gelince yumurtada karbonatta erkek bebek icin
yumurtanin akini vajinana yerlestiriyosun o icerideyken iliski oluyor karbonatli suylada yikiyosun icini
ikisini de değil dimi???? ya yumurta ya da karbonat yani....hangisinin ph ı yüksek??karbonatınki yüksektir bence

hayır kabuklu yemişler kesinlikle yenilmemeli. hele badem tuzlu olsa bile yasak. bi de orkiş bacım takviyelere fazla güvenme derim ben. yumurtlama düzenini bozma bence. mesela l-arigine ph yükseltiyo diyolar. ama arginine nin en çok bulunduğu yiyecek kırmızı et. ph yükseltiyosa et nasıl asidik yapıyo peki? bence kadın takviye kullanmamalı.özellikle erkek bebek için riskli. geç yumurtlamaya sebebp olabilir. yanıltabilir.

pozitiften 24 saat sonra mı ilişki oldu? ateşin yükselmesei ovulasyon aldu bitti demektir.

pozitiften 24 saat sonra mı ilişki oldu? ateşin yükselmesei ovulasyon aldu bitti demektir.
canım ya ilk pozitif gördükten tam 18 saat sonra ilişki oldu yaklaşık yaniiii...
ama benim kasık ağrım çoktu önceki gece ve sabah ateşimin düştüğünü görünce test yapmaya karar verdim ben ve pozitif çıktı(c ve t aynı koyulukta)
bu durumda ateş ölçümüme göre 24 saat sonra oldu ilişkiii
gece sancıdan saysam 30 saat te ilişkiiii

ben bugün daha koyu görünce merak ettim sanırım ilişki erken oldu bizim....
o yüzden bu gece tekrar çalışmaya karar verdim...
ama yımırta çatladıysa olan olmuştur belkide...yada çatlamadıysa ben y takviyesi yapimmm bariiii dedim....

ha bide az önce bi arkadaşta yazmış karbonatlı su ile duş ve yumurta akı varya bunlardan biri mi yapılmalı....
önce karbonatlı duş,ilşkiden önce yumurta akı yapılsa daha garanti olmazmı bu durumda hııı:26:

Son düzenleme:

Kiz bebek icin yumurtlamadan önce iliski önemli, erkek bebek icin o gün önemli....
Yani kiz bebek icin sık iliski önemli, yumurtlamadan 3 öncesi son iliski olmalı, ama gelincikte 5gün öncesinde yetti ,sperminlerin 3-5 güne kadar yaşıyorlarmış...ama erkek bebek icin yumurtlamaya kadar iliski yasak , ogünü yapan var bide 36 saat sonra, erkek bebeki tam olarak bilmiyorum,buradaki arkadaslar yardımcı olur eğer sorun olursa canim.....

hadi cetvellere giriş yaptın bernur gerisi gelir inş.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah bacım inşallahhhhhhhhhhhhhh
hayırlısıyla, sağlıklı bir erkek bebek nasip etsin Rabbim ,
daha 4.yapacam gıııııııııııııııııııııııı....3.biran önce gelir hayırlısıyla inş........

soylemesi ayip kizlar ( gerci ayip falan kalmadi bizde) ama ben sabahlari daha bir istahli oluyorum ne hikmetse:26:

orkişşşşş ben oğlumda sabah 05 te olmuştu ilişki
bizim burda yaramaz hiper aktif çocuklara "gündüzleme misin" derler
he vallah benim oğlan aynen ooooooooo

testte pozitiften 24-36 sonrası deniliyor hep ve seninki 18.saatte olmuş
aslında bu gün içerisinde de olabilirdi gibi bence
öğlen ve sonrasında
bilen arkadaşlar da yanıtlasın bii
ama mesajı yazmakta geç kaldım sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…