- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.781
teravet bugüne kadar gördüklerınde 5gün öncesı ilişki olupta erkek bebeği olan duydunmu hiç
hani sen uzun zamandır tarıhlerle uğrasıyoırsun ya bilgin vardır dıye düşündm
canim benim rahat ol.hamilesin artik, insallah saglikli eli ayagi düzgün bi kizin olur....Dualarimiz seninle
gurbet abbllaaaaa bundan sonra tıcker isteyenlerden ücret taleb et
kiz bebek icin yumurtlamadan önce iliski önemli, erkek bebek icin o gün önemli....
Yani kiz bebek icin sık iliski önemli, yumurtlamadan 3 öncesi son iliski olmalı, ama gelincikte 5gün öncesinde yetti ,sperminlerin 3-5 güne kadar yaşıyorlarmış...ama erkek bebek icin yumurtlamaya kadar iliski yasak , ogünü yapan var bide 36 saat sonra, erkek bebeki tam olarak bilmiyorum,buradaki arkadaslar yardımcı olur eğer sorun olursa canim.....
ikisini de değil dimi???? ya yumurta ya da karbonat yani....hangisinin ph ı yüksek??karbonatınki yüksektir bence
hayır kabuklu yemişler kesinlikle yenilmemeli. hele badem tuzlu olsa bile yasak. bi de orkiş bacım takviyelere fazla güvenme derim ben. yumurtlama düzenini bozma bence. mesela l-arigine ph yükseltiyo diyolar. ama arginine nin en çok bulunduğu yiyecek kırmızı et. ph yükseltiyosa et nasıl asidik yapıyo peki? bence kadın takviye kullanmamalı.özellikle erkek bebek için riskli. geç yumurtlamaya sebebp olabilir. yanıltabilir.
orkiş ilk bebeğinde sen karbonatla duş yaptın mı?
slm kizlar nasilsiniz bugun,ogleden sonra randevum var doktorda normalde 13 haftalik oldu bebegim tickeri yanlis yapmisim :))acaba cinsiyeti belli olurmu yaa,cok heycanliyim sanki ilk bebegim,Allahim insallah bi kiz cocugu nasip eder dunder beri cok dua ediyorm erken gibi sanki hemen soylemezler cinsiyetini sanirim
teravet bugüne kadar gördüklerınde 5gün öncesı ilişki olupta erkek bebeği olan duydunmu hiç
hani sen uzun zamandır tarıhlerle uğrasıyoırsun ya bilgin vardır dıye düşündm
önce sabah namazında ALLAHbernur abla gunduzleme olayini bizdede cok kullanirlar
erkek bebek isteyenler bence sabah yapmali her iki taraf icinde dinc saglam olmus oluyor
sabah namazlarimizdan sonra hoopp gelsin ogluslarr insallahhhhhhhhhh
slm kizlar nasilsiniz bugun,ogleden sonra randevum var doktorda normalde 13 haftalik oldu bebegim tickeri yanlis yapmisim :))acaba cinsiyeti belli olurmu yaa,cok heycanliyim sanki ilk bebegim,Allahim insallah bi kiz cocugu nasip eder dunder beri cok dua ediyorm erken gibi sanki hemen soylemezler cinsiyetini sanirim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah bacım inşallahhhhhhhhhhhhhh
hayırlısıyla, sağlıklı bir erkek bebek nasip etsin Rabbim ,
daha 4.yapacam gıııııııııııııııııııııııı....3.biran önce gelir hayırlısıyla inş........
orkişşşşş ben oğlumda sabah 05 te olmuştu ilişki
bizim burda yaramaz hiper aktif çocuklara "gündüzleme misin" derler
he vallah benim oğlan aynen ooooooooo
testte pozitiften 24-36 sonrası deniliyor hep ve seninki 18.saatte olmuş
aslında bu gün içerisinde de olabilirdi gibi bence
öğlen ve sonrasında
bilen arkadaşlar da yanıtlasın bii
ama mesajı yazmakta geç kaldım sanırım
slm arkadaşlar ben bişey sorcamm gecenlerde dr gitmiştim erkek ve kız bebek için dietleri sordum bana böyle bişey yok falan dedii varsa uygulasın gibisinden.buzamana kadar benim okuduğum dr kitaplarında böyle bişey yazmayordu vs.dedi benimde moralim bozuldu yine bu sitede okumuştum bi arkadasa dr erkek bebek dieti vermişti .die yazmıştıı .inanın moralim bozulduu .eltim ne diyet ne bişeyy yaptı allah bilir dedi oğlu olkdu arkadasım hergün yaptı bebeği olmnuyodu erjkek oldu acaba bizler çok istiyoruz ondanmı böle detayları araştıryoruz olmazsa die korkuyoruz ..bu ay bende patates muz falan çok yedim ama süt ürünleride kabuklu kuruyemiştye yedim suan yumurtlama günümde buğün napsam bilemedim önümüz ayamı ertelesem acaba dün gece korunduk eşiminde 2 gün beklemesi lazım değilmii...yok ya ben en isi aralığı bekleyimm bioraytma görede aralık zatenerkek günleriymiş .bu arada dersaneye yazılacam kpss için oda var ben napcammm.
arkadaşlar bu l-arginine yi nerden alıyonuz eczanelerden mi zinc leri e vit.falannn..orkdim canım nerden temin etcez vitaminleri diğerleri ok.
hepinizi öpüyorummm şimdi temizlik yapcam yemek vs... akşam görüşürüzzzzzz inş... allaha emanet olunnn önce hiç olmayanlar sonrada bizlere bebişlerimizi gönlümüze göre ver rabbim aminnnnn..inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?