- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.161
Sultan bacım peki vajinal ph ne zaman yükselmeye başlıyor yum çatlamasına yakınmı yoksa şimdiden olmasımı lazım?
Birdaha olmasın haaa.:)
Bu arada benim öz ve öz teyzem 6 oğlu var hiç kızı yok. Teyze nasıl oldu nasıl yaptın diyorum öyle gözümü kapadım oldu dedi. Kızlar sizce bizde gözümüzü kapatsak olurmu belki ozaman gizliden ph yükseliyordur :)
Evet artık herşeyden medet umar hale geldik. Rabbim sonumuzu hayr etsin
hımmm os oru daha önce tartışılmıştı burda hatırlıyorum...ette asitlerin arasında ama erkek bebek için yiyiyoruz,patateste öyle...çünkü onlarda gerekli olan potasyum falan var..onları yiyerek aisikleşiyoruz ama etkilerini azaltmak için bol limonlu su yeşilçay ve soda içiyoruz işte,ben öyle anladım
Sultan bacım peki vajinal ph ne zaman yükselmeye başlıyor yum çatlamasına yakınmı yoksa şimdiden olmasımı lazım?
Kız sen söyle bari ph nezaman yükseliyor yuma yakınmı?
sabh 9:^0dan beri bilgisayar başındayım.
ne yatak topladım, ne bulaşık, ne çamaşır...
ne diyonuz?
ben bu gidişler 100 kilo olur muyum? evi mok götürür mü? kociş bu işe ne der?
sabh 9:^0dan beri bilgisayar başındayım.
ne yatak topladım, ne bulaşık, ne çamaşır...
ne diyonuz?
ben bu gidişler 100 kilo olur muyum? evi mok götürür mü? kociş bu işe ne der?
arkadaşlar dellenmeyin beni de delirtmeyin
yapacaklarımız belli
hergün limonlu yeşilçay 2-3 fincan
hergün karbonatlı su 3 bardak
süt ürünleri minimum düzeyde tüketilecek,deli gibi süt ayran yoğur yok,ihtiyaç kadar...diyeli akşama menüde yaprak sarma var yemicez mi yani,acık bandırırz yoğurda,öyle kaşık kaşık yok
her gün folic asit,yanında b12 ve coraspin alınabilir
çay kahve komşudaaaan komşuya içilecek
kuru kayısı incir ve hurma hergün tüketilmeye çalışılacak
hergün muz yenilebilir,olmadı gün aşırı
her gün 1 kere soda,markasını tartışabiliriz...
fazlası beni kasar kızlar
arkadaşlar dellenmeyin beni de delirtmeyin
yapacaklarımız belli
hergün limonlu yeşilçay 2-3 fincan
hergün karbonatlı su 3 bardak
süt ürünleri minimum düzeyde tüketilecek,deli gibi süt ayran yoğur yok,ihtiyaç kadar...diyeli akşama menüde yaprak sarma var yemicez mi yani,acık bandırırz yoğurda,öyle kaşık kaşık yok
her gün folic asit,yanında b12 ve coraspin alınabilir
çay kahve komşudaaaan komşuya içilecek
kuru kayısı incir ve hurma hergün tüketilmeye çalışılacak
hergün muz yenilebilir,olmadı gün aşırı
her gün 1 kere soda,markasını tartışabiliriz...
fazlası beni kasar kızlar
benimki neti kapattırmakla tehdit ediyo
karbonatla ilgili yazdığımı okumadın dimi
Ya apranaxx kızacaksın yine biliyorum ben yeşil çayda içemiyorum onun yerine bir arkadaş yeşil çay hapı varmış dedi onu alsam nasıl olur? Birde yeşil çay sallamamı olacak ben aktardan aldım böyle yaprak yAprak tadı çok berbat
arada bööle delleniyoruz nedense :)
evet bacım haklısın. daha fazlasıyla uğraşıp, kendimizi zorlamayalım... saçmalamış da oluruz zaten bence.
ben sodada kızılay diyorum. bir de yabancı bi marka vardı... ama çok pahalıydı.
geçen gün Metro'ya gittim, envayi çeşit sodayı tek tek inceledim. bazıları ph yazmamışlar.. yazanlarda ph hep düşük.
bi kızılay soda yüksek ph seviyesinde, bir de o yabancı marka... Nestle'nin yanılmıyorsam. ama epey pahalıydı.
coraspin ne içindi kız?
kiz ne meraklisiniz hap icmeye ic iste cayini limon kat icine ic ogluslariniz icin yapin gari.
kızılay benimde aklımda
coraspini bana dr verdi..gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş...yumoşun etrafındaki zarı inceltip sperme kaçak yol hazırlıyormuş...kimisi o asidik yapıyo dedi ama drum bana folik ve bunu verdi,eğer çattan sonra hamile kalırsan oğlun olur dedi,hastalarını takip etmiş..ee onlarada aynı şeyi vermiş,üstelik onların alkali beslenmeye dikkat ettiklerini hiç sanmıyorum bacısı
kızılay benimde aklımda
coraspini bana dr verdi..gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş...yumoşun etrafındaki zarı inceltip sperme kaçak yol hazırlıyormuş...kimisi o asidik yapıyo dedi ama drum bana folik ve bunu verdi,eğer çattan sonra hamile kalırsan oğlun olur dedi,hastalarını takip etmiş..ee onlarada aynı şeyi vermiş,üstelik onların alkali beslenmeye dikkat ettiklerini hiç sanmıyorum bacısı
Ya apranaxx kızacaksın yine biliyorum ben yeşil çayda içemiyorum onun yerine bir arkadaş yeşil çay hapı varmış dedi onu alsam nasıl olur? Birde yeşil çay sallamamı olacak ben aktardan aldım böyle yaprak yAprak tadı çok berbat
benimki buraya üye oldugumu bile bilmiyo.bazen aksam soruyo bugün naptin?bende evisleriyle ugrastim kitap okudum diyorum.burayi okumakda bir cesit kitap okumak sayilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?