Süper Anneler - 2011

Birdaha olmasın haaa.:)
Bu arada benim öz ve öz teyzem 6 oğlu var hiç kızı yok. Teyze nasıl oldu nasıl yaptın diyorum öyle gözümü kapadım oldu dedi. Kızlar sizce bizde gözümüzü kapatsak olurmu belki ozaman gizliden ph yükseliyordur :)
Evet artık herşeyden medet umar hale geldik. Rabbim sonumuzu hayr etsin

ben dün akşam, kızımın kreşten arkadaşının annesiyle karşılaştım. 2 oğlu var.
hiç bir muhabbetimiz yok kadınla normalde, iki çift laftan sonra, direk sordum.
2 erkek nasıl oldu diye :)
şaşırdı kadın.
valla özel bişey yapmadım, hatta kız olsun ikinci diye çabaladım. ovulasyon zamanından öncesini ve sonrasını tutturamadım heralde yine, tam vaktine denk geldi. bi türlü öncesini sonrasını ayarlayamıyorum... dedi.

ben de şaşırdım, 'ben de tam vaktini denk getiremiyorum halbuki, öncesi sonrası kolay' dedim, güldü kadıncağız.

hakkatten biz tam ov. zamanını yakalayamazken, bazıları da onu bi türlü aşamıyorlar demekki :)

hımmm os oru daha önce tartışılmıştı burda hatırlıyorum...ette asitlerin arasında ama erkek bebek için yiyiyoruz,patateste öyle...çünkü onlarda gerekli olan potasyum falan var..onları yiyerek aisikleşiyoruz ama etkilerini azaltmak için bol limonlu su yeşilçay ve soda içiyoruz işte,ben öyle anladım

canlarım,
bazı besinler (limon, et gbi) oldukça asidiktir. ancak, vücuda girip kullanılınca, alkali işlenir ve kullanıma geçer.
bazıları aslında alkalidir (sirke gibi).. bunlar da vücutta kullanılınca asidikleşir.
velhasıl, biz et, limon gibi şeyleri, bu felsefeyle tüketiyoruz.

Sultan bacım peki vajinal ph ne zaman yükselmeye başlıyor yum çatlamasına yakınmı yoksa şimdiden olmasımı lazım?

tam yumyum çatladığı anda vajen alkali oluyormuş bcım

arkadaşlar dellenmeyin beni de delirtmeyin :27:

yapacaklarımız belli

hergün limonlu yeşilçay 2-3 fincan

hergün karbonatlı su 3 bardak

süt ürünleri minimum düzeyde tüketilecek,deli gibi süt ayran yoğur yok,ihtiyaç kadar...diyeli akşama menüde yaprak sarma var yemicez mi yani,acık bandırırz yoğurda,öyle kaşık kaşık yok

her gün folic asit,yanında b12 ve coraspin alınabilir

çay kahve komşudaaaan komşuya içilecek

kuru kayısı incir ve hurma hergün tüketilmeye çalışılacak

hergün muz yenilebilir,olmadı gün aşırı

her gün 1 kere soda,markasını tartışabiliriz...

fazlası beni kasar kızlar :ssz:

sabh 9:^0dan beri bilgisayar başındayım.
ne yatak topladım, ne bulaşık, ne çamaşır...
ne diyonuz?
ben bu gidişler 100 kilo olur muyum? evi mok götürür mü? kociş bu işe ne der?

sabh 9:^0dan beri bilgisayar başındayım.
ne yatak topladım, ne bulaşık, ne çamaşır...
ne diyonuz?
ben bu gidişler 100 kilo olur muyum? evi mok götürür mü? kociş bu işe ne der?

benimki neti kapattırmakla tehdit ediyo :9:

yapacaklarımız belli

süt ürünleri minimum düzeyde tüketilecek,deli gibi süt ayran yoğur yok,ihtiyaç kadar...diyeli akşama menüde yaprak sarma var yemicez mi yani,acık bandırırz yoğurda,öyle kaşık kaşık yok

arada bööle delleniyoruz nedense :)
evet bacım haklısın. daha fazlasıyla uğraşıp, kendimizi zorlamayalım... saçmalamış da oluruz zaten bence.
ben sodada kızılay diyorum. bir de yabancı bi marka vardı... ama çok pahalıydı.
geçen gün Metro'ya gittim, envayi çeşit sodayı tek tek inceledim. bazıları ph yazmamışlar.. yazanlarda ph hep düşük.
bi kızılay soda yüksek ph seviyesinde, bir de o yabancı marka... Nestle'nin yanılmıyorsam. ama epey pahalıydı.

coraspin ne içindi kız?

yapacaklarımız belli

Ya apranaxx kızacaksın yine biliyorum ben yeşil çayda içemiyorum onun yerine bir arkadaş yeşil çay hapı varmış dedi onu alsam nasıl olur? Birde yeşil çay sallamamı olacak ben aktardan aldım böyle yaprak yAprak tadı çok berbat

Ya apranaxx kızacaksın yine biliyorum ben yeşil çayda içemiyorum onun yerine bir arkadaş yeşil çay hapı varmış dedi onu alsam nasıl olur? Birde yeşil çay sallamamı olacak ben aktardan aldım böyle yaprak yAprak tadı çok berbat

kiz ne meraklisiniz hap icmeye ic iste cayini limon kat icine ic ogluslariniz icin yapin gari.

arada bööle delleniyoruz nedense :)
evet bacım haklısın. daha fazlasıyla uğraşıp, kendimizi zorlamayalım... saçmalamış da oluruz zaten bence.
ben sodada kızılay diyorum. bir de yabancı bi marka vardı... ama çok pahalıydı.
geçen gün Metro'ya gittim, envayi çeşit sodayı tek tek inceledim. bazıları ph yazmamışlar.. yazanlarda ph hep düşük.
bi kızılay soda yüksek ph seviyesinde, bir de o yabancı marka... Nestle'nin yanılmıyorsam. ama epey pahalıydı.

coraspin ne içindi kız?

kızılay benimde aklımda

coraspini bana dr verdi..gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş...yumoşun etrafındaki zarı inceltip sperme kaçak yol hazırlıyormuş...kimisi o asidik yapıyo dedi ama drum bana folik ve bunu verdi,eğer çattan sonra hamile kalırsan oğlun olur dedi,hastalarını takip etmiş..ee onlarada aynı şeyi vermiş,üstelik onların alkali beslenmeye dikkat ettiklerini hiç sanmıyorum bacısı :6:

kızılay benimde aklımda

coraspini bana dr verdi..gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş...yumoşun etrafındaki zarı inceltip sperme kaçak yol hazırlıyormuş...kimisi o asidik yapıyo dedi ama drum bana folik ve bunu verdi,eğer çattan sonra hamile kalırsan oğlun olur dedi,hastalarını takip etmiş..ee onlarada aynı şeyi vermiş,üstelik onların alkali beslenmeye dikkat ettiklerini hiç sanmıyorum bacısı :6:

Kızlar ben tüp bebek yAptığım zaman Dr bana folibol ( daha dün baktım onu vermiş) evicap coraspirin ve monodox vermiş. İlaçları meğerse önceden kullanmışım ama aklım bir karış havada unutmuşum. Ben demekki o zaman tüp bebek yerine normal yoldan hamile kalsam tutacakmış. Ah ah giden zaman geri gelmiyor

kızılay benimde aklımda

anladım.
bugün, kızı kreşten alınca, eczaneye gidicem ben zaten. İngiliz karbonatı almaya. coraspin de alalım gari..
bide sen bi hap daha dediydin... adama içiriyon ya... komple bi karışık hap... neydi o?

spermler 3 ayda oluşuyormuş. bugün gelen sperm, 3 ay evvel oluşan spermmiş yani.
3 ay evvelki beslenmeyle oluşan spermi bugün kullanıyormuşuz. bugün yaptığımız beslenme işleri, sadece hareketliliğini ve miktarını etkilermiş.
ne diyorsunuz buna?
bugün başlasam, senin o hapa, benim adamın spoşlarına etkili olur mu bu ay için?

demekki senin mide hassas bacım...yeşil çayın kapsülüdeolur ama güvenilir bi marka olsun

Back
X