Süper Anneler - 2011

Kizzz ah su dilimiz ah ah. Hep kendi kendine nazar degdirdin. Bende ah yumurtlamam hic sasmaz ah cok duzenlidir derdim iki aydir tik yok hic bir belirti alamiyorum adetime 9 gun var ovuslasyon testleri pozitif gosteriyor iyice sasti dengem.

Kizlar siz yumurtladiginizda phniz nasil 7 8 9 cikabiliyor ya ne yiyip ne iciyorsunuz siz benim heeeeep 5 maksimum 6 cildiracagim (((( bu arada 7 8 9 ph sonucu aldiginizda ayiptir sormasi neyin phini olcuyorsunuz vajinanin mi?

kızlar sizden bır rıcam var...yarın kızkardeşim aşılama olacak sızden dua istiyorum lutfen ınşallah hepınızın gönlundekı olur kardeşiminkide ınşallah...

Canim benim rabbim kardesinin gonlundekini kucagina almayi nasip etsin insallah ona ve bizlere hayirli evlatlar nasip etsin 3 tane kadir suresi okuyacagim insallah

Aynen bacim ya benimkide artmiyor anormalmiyiz neyiz

Defnem 1.pik yumurtlamaydı ama 2.ci anlamadım.Ben de senin aldığın kişiden aldım.bu ay testlerin çoğu da bozuk çıktı.2.kez yumurtlama olsa ben kasık ağrımdan ve uzayan akıntımdan bilirdim.cesaret edip 2.pikte yapmadım teknilişki olsunn diye.Bence 2.si yumurtlama değildi.sana phbyükseltme formülerini vereyim:)

Evet canim 2. Kez yumurtlamadin testler bozuk oldugu icin oyle cikti bende ayni fikirdeyim. Kizzz eger verirsen cok hayir duami alacaksin sabirsizlikla bekliyorum.

Kizlar siz yumurtladiginizda phniz nasil 7 8 9 cikabiliyor ya ne yiyip ne iciyorsunuz siz benim heeeeep 5 maksimum 6 cildiracagim (((( bu arada 7 8 9 ph sonucu aldiginizda ayiptir sormasi neyin phini olcuyorsunuz vajinanin mi?
Şaka marka su içtim ve hergün soda kızılay marka ve son üç gün ingiliz karbonatı günde üç defa ve bir çay kasığındın biraz az bir su bardağına koydum içtim ondanmı bilemem ama testlerim hep yüksekti karnım çok ağrıyor yaaa ne yapsam bilmiyorum

Sakanın ph ı kaç canım? neden karnın ağrıyor canım regl mi olacaksın? gecmiş olsun

Bacım hep aklımdasın çok dua ediyorum sana üZülme genelde sağlıklı olmayan bebekler düşme ihtimali yüksek oluyor belki böylesi daha hayırlıdır. Rabbimin hazinesi çok geniş yine olur inşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun

Sakanın ph ı kaç canım? neden karnın ağrıyor canım regl mi olacaksın? gecmiş olsun

8.4 saka phı karnımın ağrısının nedenini bilemiyorum doktor bana 14.gün muayenede çatlamak üzere dediya bende testlerde poziitif gördüm 1.deneme 15.gün pik yaptı deneme oldu 16.gün tdaha koyu 3.deneme 17.gün ikiside aynı koyuluktaydı ve karın ağrım başladı adet ağrısı gibi 18.gün negatif ve hala ağrım devam ediyor ama o kadar kuruyumki akıntı kontrolü yapayım diyorum parmağım zor gir.içeri o kadar kuru yani akıntım 12.gün yogun geldi koyu uzayan sonra yumuşadı uzayan sonra yavaş yavaş azaldı ve şimdi bitti bu ne demek acaba

allah allah neden böyle oldun acaba hiç bir fikrim yok canım yat dinlen sıcak su torbası yap iyi gelir belki

3 geceki denemelerimizde hepsinde bende orgazm oldum mecbur olduk ama bu gece şeyden vazgeçtik kısmet Allah dilerse olur

allah allah neden böyle oldun acaba hiç bir fikrim yok canım yat dinlen sıcak su torbası yap iyi gelir belki

kendimizi çok dinler olduk arkadaşım oda var karnım gurulduyor belkide üşüttüm çatlama olsa yum tarafında da batma olurdu herhalde yum zamanı asla kuruluk olmazmış şimdi doktorlar sitesi var onlara soracağım dünki soruma cevap yazdı doktor şimdide ağrıyı soracam cevap anca yarın gelir testlerin neden hep pozitif çıktığını sordum luteal fazdada lh hormonu devam edebilir dedi...

Bacım benim lobolar geldi bozuk değil gülen yüzümde geldi bu galenikte bügün eczaneden alıcam 20 adet filan bakalım ne olacak.
Bu lobo dediğiniz markanın gülenyüzden farkı var mı?ya da daha mı iyi?hangisini alayım?ve lobonun kullanımı nasıl kuzum..?
Kizzz sen yumurtladiginda phin 8 9 a mi cikiyor? Ben yine test yaptim bugun ikinci kez koyu cizgiyi goruyorum ama phim 5. Acaba testler bozuk oldugu icin mi sende benim gibi ikinci kez koyu cizgiyi gordun?
Ya bı ph ı nasıl ölçüyosunuz bir makinası varsa söyler misiniz?
Bu durmadan koyu çizgi göstermesi çok yanıltıcı olmuyor mu?
Aynı sorum sana da kuzum ph ı nasıl ölçüyosunuz?makinası var mı?

Canım benim herdaim akıntım var maalesef...kaç defa doktora gittim mantar ilaçları ve sonuç yine akıntı..kaşıntım yok ki mantar diyeyim..ben nasıl anlıyacağım((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…