- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.941
Kızlar kaderin önüne geçemiyoruz 8 yıldır düzenli olan adetim bu ay şaştı galiba hani diyordumya benim testler hep pozitif diye bugünkü testimiz negatif dün geceden beri adet ağrısı gibi ağrım var yumlarda sızı falan hissetmiyorum akıntı hiç yok eğer teste inanırsak bu gece bir deneme daha yapacağım son kez ama perhiz 2 gün oluyor kismette ne varsa o oluyor hiç hesaplarda yoktu 3 gün pozitif çıkması yada yum.ladim 2.kez yumluyom böyle olabilirmi kızlar ağrım adet ağrısı gibi ve sanki karnımda yanma hissi gibi tuhaf yani 18.gundeyim
Benim de 8-9 saat arayla iki kere pik oldu canım.İLk pikte bol akıntı uzayan akıntı ph yüksekti oldu.İkinciye güvenemedim yumurtlama olsa akıntım olurdu kupkuruydum ph ım 5 ti o zaman niye pik yaptı anlamıyorum??? ne dyorsun buna?
ph ını ölçtün mü?şu an kaç yüksekse dene bence düşükse deneme.
Canım benim akıntı lı günlerim geçti phda 7 8 gibiydi pozitif çıktı ilişki oldu ama 2gün pik 3.gün ikisi aynı bugün negatif ve gün geçtikçe kurudum ve dun gece karın ağrım basladi ancamı yumurtluyorum dedim sökülecek gibi phım şu an 5.6 arası
kızlar sizden bır rıcam var...yarın kızkardeşim aşılama olacak sızden dua istiyorum lutfen ınşallah hepınızın gönlundekı olur kardeşiminkide ınşallah...
Ben bu ay catlayana kadar olctum 5 veya 6 cikti doktora gittim catlamis dedi demekki bu çatlama sirasinda ph yukseliyosa da belki sivi bizim olcebilecegimiz yere kadar gelmiyodur çünkü atlamis olamam gunde 3 defa olctum catladigi vun dahil ph artmadi
İnşallah Allah yardımcısı olsun bebisine kavussun
Canim benim rabbim kardesinin gonlundekini kucagina almayi nasip etsin insallah ona ve bizlere hayirli evlatlar nasip etsin 3 tane kadir suresi okuyacagim insallah
Defnem 1.pik yumurtlamaydı ama 2.ci anlamadım.Ben de senin aldığın kişiden aldım.bu ay testlerin çoğu da bozuk çıktı.2.kez yumurtlama olsa ben kasık ağrımdan ve uzayan akıntımdan bilirdim.cesaret edip 2.pikte yapmadım teknilişki olsunn diye.Bence 2.si yumurtlama değildi.sana phbyükseltme formülerini vereyim:)
Şaka marka su içtim ve hergün soda kızılay marka ve son üç gün ingiliz karbonatı günde üç defa ve bir çay kasığındın biraz az bir su bardağına koydum içtim ondanmı bilemem ama testlerim hep yüksekti karnım çok ağrıyor yaaa ne yapsam bilmiyorumKizlar siz yumurtladiginizda phniz nasil 7 8 9 cikabiliyor ya ne yiyip ne iciyorsunuz siz benim heeeeep 5 maksimum 6 cildiracagim(((( bu arada 7 8 9 ph sonucu aldiginizda ayiptir sormasi neyin phini olcuyorsunuz vajinanin mi?
kızlar sizden bır rıcam var...yarın kızkardeşim aşılama olacak sızden dua istiyorum lutfen ınşallah hepınızın gönlundekı olur kardeşiminkide ınşallah...
Şaka marka su içtim ve hergün soda kızılay marka ve son üç gün ingiliz karbonatı günde üç defa ve bir çay kasığındın biraz az bir su bardağına koydum içtim ondanmı bilemem ama testlerim hep yüksekti karnım çok ağrıyor yaaa ne yapsam bilmiyorum
Alev nerdesin sen kız sınıfta kaldın
Ya kaç günde kaynanamlar bizdeydi anca okuyabildim. Benimde ph hep 5 orgazm olsamda olmasamda hep aynı
Sakanın ph ı kaç canım? neden karnın ağrıyor canım regl mi olacaksın? gecmiş olsun
8.4 saka phı karnımın ağrısının nedenini bilemiyorum doktor bana 14.gün muayenede çatlamak üzere dediya bende testlerde poziitif gördüm 1.deneme 15.gün pik yaptı deneme oldu 16.gün tdaha koyu 3.deneme 17.gün ikiside aynı koyuluktaydı ve karın ağrım başladı adet ağrısı gibi 18.gün negatif ve hala ağrım devam ediyor ama o kadar kuruyumki akıntı kontrolü yapayım diyorum parmağım zor gir.içeri o kadar kuru yani akıntım 12.gün yogun geldi koyu uzayan sonra yumuşadı uzayan sonra yavaş yavaş azaldı ve şimdi bitti bu ne demek acaba
allah allah neden böyle oldun acaba hiç bir fikrim yok canım yat dinlen sıcak su torbası yap iyi gelir belki
Bu lobo dediğiniz markanın gülenyüzden farkı var mı?ya da daha mı iyi?hangisini alayım?ve lobonun kullanımı nasıl kuzum..?Bacım benim lobolar geldi bozuk değil gülen yüzümde geldi bu galenikte bügün eczaneden alıcam 20 adet filan bakalım ne olacak.
Ya bı ph ı nasıl ölçüyosunuz bir makinası varsa söyler misiniz?Kizzz sen yumurtladiginda phin 8 9 a mi cikiyor? Ben yine test yaptim bugun ikinci kez koyu cizgiyi goruyorum ama phim 5. Acaba testler bozuk oldugu icin mi sende benim gibi ikinci kez koyu cizgiyi gordun?
Aynı sorum sana da kuzum ph ı nasıl ölçüyosunuz?makinası var mı?Ben bu ay catlayana kadar olctum 5 veya 6 cikti doktora gittim catlamis dedi demekki bu çatlama sirasinda ph yukseliyosa da belki sivi bizim olcebilecegimiz yere kadar gelmiyodur çünkü atlamis olamam gunde 3 defa olctum catladigi vun dahil ph artmadi
8.4 saka phı karnımın ağrısının nedenini bilemiyorum doktor bana 14.gün muayenede çatlamak üzere dediya bende testlerde poziitif gördüm 1.deneme 15.gün pik yaptı deneme oldu 16.gün tdaha koyu 3.deneme 17.gün ikiside aynı koyuluktaydı ve karın ağrım başladı adet ağrısı gibi 18.gün negatif ve hala ağrım devam ediyor ama o kadar kuruyumki akıntı kontrolü yapayım diyorum parmağım zor gir.içeri o kadar kuru yani akıntım 12.gün yogun geldi koyu uzayan sonra yumuşadı uzayan sonra yavaş yavaş azaldı ve şimdi bitti bu ne demek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?