- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.901
selam kizlar ben bu hafta hastaydim hep yattim kolumu kaldiracak halim yoktu.bugün biraz kendime geldim ama halsizlik devam ediyor.üsüttüm galiba basagrisi fiskirir tarzda kusmalar ve titreme vardi.hamile olunca daha direncsiz oluyoz galiba biriki güne düzelirim.gecmisi hic okuyamadim umarim herkes iyidir.kendinize iyi bakin ben biraz uzanayim görüsürüz yine.
gelseler iyi olur canım ya merak içindeyim.
şah sultan göründü kayboldu az önce.
ya bu kk beni atıyor bazen.
bi bakıyorum, yeniden şifre girme sayfası çıkıyor karşıma.
ama girdiğim şifreleri kabul etmyor. defalarca deniyorum, 8-10 deneme sonrasında ancak kabul ediyor.
deminden beri uğraşıyorum mesela... niye böyle oluyor acaba?
sultanı okudum canım...
benide atıyor canım dikkt ettım uzun sure sayfayı yenılemezsen oluyor arada yenıle d
sayfayı
yenilemeye gerek yokki.. hep aktifim sayfada :) forum içinde dolanıyorum sürekli. hiç boş bırakmıyorum yani.
azıcık boş kalsa, hemen yeniliyorum.
ama kafasına göre atıyor beni bu
biri söylesin şu forum yönetimine... ben söylersem kırıcı olucam :))) 'bu yalel var ya, 5 senedir bu foruma üye.. şu anda sigarayla mücadele halinde.. sinirleri tavanda... bi patlarsa, sizi yermiş, ona göre heeeeeee' diyin :)))
bosver ıste zamn gecıyor sana kız :)))
yoksa aklına sigara fılan gelecek
hhahaah aslında evet öyle.
bugünü öyle böyle geçiricem.
ev işi yaparken hep aklıma geliyor. çünkü alışkınım...
bi süpürüp.. doğru balkona.
bi silip doğru balkona...
bi çamaşır asıp, bi ütü yapıp.. bi bulaşık yerleştirip.. bi bilmemne yapıp... doğru balkona gidiyorum hep.
arada 'aman be yoruldum he, bi kahve yapıyım, yanında bi sigara yakıyım...' diyorum.
o sebeple, bugün bana iş güç yok. boş boş oturmaca deneyimi yaşıyorum. çokda zor değilmiş :)))
bu takvim bende de tutmadı canım
hadi hayırlısı canım gelsin tosun paşa darısıda başımıza :)
aynen, oluyor böyle durumlar her evde muhakkak. ama bu ara bizim evde biraz sık olmaya başladı. o yüzden üzülüyorum.
ama üzüle üzüle de büzülemicem. bıraktım üzülmeyi, çeki düzen veriyorum şimdi kendime :)
http://...............................20-adet-ovulasyon-2-u-erken-gebelik-103732126
ben burdan aldım defnem. acaba link vermek yanlış mı oldu.
silerim gerekirse.
hatta ben daha önce de bundan almıştım birkaç kere.
hoşgeldin lilyum.
selam kizlar ben bu hafta hastaydim hep yattim kolumu kaldiracak halim yoktu.bugün biraz kendime geldim ama halsizlik devam ediyor.üsüttüm galiba basagrisi fiskirir tarzda kusmalar ve titreme vardi.hamile olunca daha direncsiz oluyoz galiba biriki güne düzelirim.gecmisi hic okuyamadim umarim herkes iyidir.kendinize iyi bakin ben biraz uzanayim görüsürüz yine.
sağolasın canım müsait olduğunda bioritmimize bakarmısın teyzesi bakalım ne diyor bebeğimin cinsiyeti için
darısı başına defnem
canım benim: 14/01/1985
kocişin: 15/03/1984
ocak sonu şubat başı için bak bakalım bacum kızçe mi oğluş mu
Kızlar birde şu kafama takıldı yabancı sitelerde iki farklı çin takvimi var ...her site farklı takvim kullanıyor... Otamatik takvim hesabı yaptırdıgım zaman hamile kaldıgın ayı degil bir önceki ayı baz alıyor mesala şubatta hamile kaldıkya onlar ocakta hamile kalmışsın gibi hesap ediyorlar...
slm defnem banada bakarmisin subat ayi icin 23.01.1984
bakayım canım subat ayı için bioritimin: 1-11 kıza yatkın 12-16 erkeğe yatkın 17-27 kıza yatkın 28 ve sonrası erkeğe yatkın canımm
Kızlarrrr benim bozuk dediğim loboquik ovulasyon testlerimi az önce yaptım ikinci çizgi kop koyu çıktı uzayan akıntımda var yumurtluyorum galibaacaba hatalı mıdır yoksa gerçekten yumurtuyor muyum? yalnız adetime 9 10 gün kaldı yani bu ay geç yumurtladım galiba böyle bir şey olabilir mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?